Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.06.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.08.2011

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: 900,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Marketing, Agricultura, Functii publice, Productie, Inginerie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Specialisti / Tehnicieni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2017 - 30.11.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer in industri alimentara fermentativa

Responsabilitati:

Lucrari de prelucrare a strugurilor.
Lucrari vinificatie.
Lucrari efectuate cu stivuitorul societatii.

01.03.2017 - 30.06.2017

Departament: productie

Titlu Job: cellar hand supervisor

01.08.2015 - 31.07.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog - vinificator

Responsabilitati:

Am participat la toate fazele diferite ale vinificării, am prelucrat 15 000 de tone de struguri pe an
Principalele activități și responsabilități:
- Colaborarea strânsă cu podgoria pentru a monitoriza progresul strugurilor, verificarea calității
acestora și asigurarea acestora și stabilirea momentului potrivit pentru recoltare.
-Recepția cantitativă și calitativă a strugurilor
- Am supravegheat zdrobirea și desciorchinarea strugurilor, presarea și limpezirea
- Fermentarea mustului
- Determinarea duratei procesului de macerare.
- Operațiuni cu baricuri
- Tragerea vinului de pe drojdie
- Tratamentul antioxidant
- Transferuri, trasuri și protejarea vinurilor
- Efectuarea de loturi și egalizari
- Stabilizarea vinului
- Clarificarea și filtrarea vinului
- Maturarea vinului
- Condiționarea vinului
- Pregătirea liniei de îmbuteliere
- Supravegherea liniei de îmbuteliere

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Tehnologia producerii si valorificarii vinurilor speciale si a produselor derivate la USAMV din Cluj-Napoca. Tehnologia producerii si valorificarii vinurilor speciale si a produselor derivate
2011 - 2015 Facultate / Colegiu: Horticultura la USAMV din Cluj-Napoca.

Premii

Calificari
Jan 2017: WSET Level 2 Award in Wines and Spirits

Hobby-uri
Sunt arbitru de fotbal



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close