Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.01.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.04.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Urmaresc acumularea de experienta profesionala care sa imi permita, in primul rand asigurarea unui trai decent, dar si accederea la un nivel superior al pregatirii profesionale, dezvoltarii cunostiintelor si carierei

Salariu: nespecificat

Beneficii: contract de munca, concediile acordate prin lege, plata salariului la termenele stipulate in contract si asiguarea logisticii necesare desfasurarii activitatilor cerute

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Publicitate, Productie, Cercetare - dezvoltare, Transport / Distributie, Inginerie, Controlul calitatii, Petrol / Gaze, Naval / Aeronautic, Personal calificat

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inginer in cadrul laboratorului de incercari mecanice

Responsabilitati:

Implementarea cerintelor procedurilor de sistem aferente Sistemului de Management al Calitatii implementat, efectuarea testelor specifice laboratorului, respectiv incercari mdecanice, iar pe baza rezultatelor acestora, asiguram stabilirea de concluzii, aprecieri si interpretari, in functie de cerintele documentatiei aplicabile (standarde ASTM, DIN, EN etc.)
- revizuirea procedurilor de lucru corespunzatoare laboratorului si implementarea acestora in Sistemului de Management al Calitatii.

01.04.2010 - 28.02.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: sef laborator incercari mecanice si metalografie

Responsabilitati:

Implementarea cerintelor procedurilor de sistem aferente Sistemului de Management al Calitatii implementat, efectuarea testelor specifice laboratorului, respectiv incercari mecanice si analize metalografice,iar pe baza rezultatelor acestora, asiguram stabilirea de concluzii, aprecieri si interpretari, in functie de cerintele documentatiei aplicabile (standarde ASTM, DIN, EN etc.)
- revizuirea procedurilor de lucru corespunzatoare laboratorului si implementarea acestora in Sistemului de Management al Calitatii.

01.07.2007 - 31.08.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer in cadrul laboratorului de incercari mecanice si metalografie - serviciul ctc

Responsabilitati:

Implementarea cerintelor procedurilor de sistem aferente Sistemului de Management al Calitatii implementat, efectuarea testelor specifice laboratorului, respectiv incercari mecanice, analize metalografice si analize chimice, iar pe baza rezultatelor acestora, asiguram stabilirea de concluzii, aprecieri si interpretari, in functie de cerintele documentatiei aplicabile (standarde ASTM, DIN, EN etc.)
- revizuirea procedurilor de lucru corespunzatoare laboratorului si implementarea acestora in Sistemului de Management al Calitatii.

studii

 

Facultati:

2007 - 2009 Masterat: Structura Fina a Materialelor la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea Stiinta si Ingineria Materialelor din Bucuresti. Lucrare de Disertatie
Studii si cercetari experimentale cu privire la imbunatatirea tehnologiei de tratament termic pentru aliajul de aluminiu AlCu2,5Mg
2002 - 2007 Facultate: Ingineria Materialelor la Universitatii Politehnica din Bucuresti, Facultatea Stiinta Si Ingineria Materialelor din Bucuresti. Lucrare De Diploma
Studii si cercetari experimentale privind tratamentele termice clasice si neconventionale aplicate otelurilor pentru rulmenti
1997 - 2001 Liceu / Școală profesională: Profil Matematica Fizica la Liceul Industrial Nr. 1 Gaesti din Gaesti.

Premii

Certificari
Jul 2014: Atestat Nr. DISPR/K/10506/02.07.2014 Personal Tehnic De Specialitate, Responsabil Tehnic Pentru Examinari Distructive ( RTED )

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close