Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.03.1987

obiectiv

 

O carieră promiţătoare vizând dezvoltarea abilităţilor personale

Salariu: nespecificat

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2016 - 31.07.2018

Departament: imobiliare

Titlu Job: inginer geodez/ real estate specialist

Responsabilitati:

Gestionarea activelor imobiliare civile aflate in patrimoniul societății, inventarierea si regularizarea actelor de proprietate si a documentelor conexe.
Suport in procesul de vanzare si achiziție active imobiliare, analiza comparativa a cererilor si ofertelor, pregatirea materialelor de valorificare (caiete de sarcini si regulamente de vanzare) impreuna cu departamentul juridic. Promovarea activelor imobiliare, mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti si a bazei de date aferente.
Suport in procesul de extindere al companiei prin realizarea de studii de piața si analiza detaliilor pentru potențiale spații de închiriat.
Contractare furnizori, analiza comparativa a ofertelor si întocmirea caietelor de sarcini.
Monitorizare si raportare periodica stadiu si mod de implementare contracte semnate in cadrul departamentului si asigurarea îndeplinirii termenelor si condițiilor agreate contractual. Aditionarea contractelor deja existente si calculul bugetului alocat contractelor.
Managementul contractelor existente prin asigurarea unei interfețe între beneficiar si prestator, respectiv proprietar si chiriaș.
Soluționarea diligentelor prin întocmirea de adrese, răspunsuri la adrese atât pentru clientul intern cât si pentru diverse instituții abilitate ale statului.

01.05.2015 - 30.09.2016

Departament: altele

Titlu Job: cartograf

Responsabilitati:

Realizarea de harti tematice si rutiere in softuri specializate precum ArcGis si Adobe Illustrator, manipularea bazei de date, geocodajul entitatilor si introducerea acestora in baza de date.
Proiecte individuale si de echipa.
01.04.2011 - 31.05.2015

Departament: imobiliare

Titlu Job: inginer geodez

Responsabilitati:

Pastrarea unei legaturi stranse cu departamentele si echipele de tip cheie.
Monitorizarea activitatii intregului departament de cadastru, urmarirea realizarii corespunzatoare a schemei de proces la nivel de angajat., intocmirea de rapoarte care sa justifice activitatea fiecarui membru in parte.
Propunerea de solutii pentru optimizarea proceselor.
Realizarea de rapoarte privind situatia tehnico-cadastrala.
Asigurarea securitatatii si integritatii documentelor.
Participarea activa in proces, rezolvarea diverselor probleme de natura tehnica si juridica prin deplasarea sub forma de delegatii la diverse institutii ale statului.
01.04.2009 - 31.12.2009

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator

Responsabilitati:

Efectuarea de chestionare telefonice in scopul unei cercetari de piata.

01.01.2008 - 31.12.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: topograf

Responsabilitati:

Managementul și editarea bazelor de date cadastrale, GIS și documentații fotogrammetrice, lucrul cu coordonate geodezice, imagini raster si documente cadastrale.studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: SISTEME INFORMATIONALE IN CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti din BUCURESTI. Construirea unei baze de date si utilizarea unui SIG la nivelul Unitatii Administrativ Teritoriale
2006 - 2010 Facultate: MASURATORI TERESTRE SI CADASTRU la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti din BUCURESTI. Licența: Compensarea erorilor de măsurare prin aplicarea testelor de statistica matematica
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Fizica-Chimie la Colegiu National Alexandru Lahovari din Rimnicu Valcea.

Premii

Certificari
Jan 2017 - Mar 2017: Broker Imobiliar - Certificat ANC

Traininguri
May 2012 - Jul 2012: Noțiuni Six Sigma

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close