Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 24.07.1984

Permis conducere:  Cat.B,C, Data obtinerii:01.01.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

- munca într-un domeniu responsabil de actualitate şi de perspectivă la un nivel corespunzător - dobandirea de noi cunoştiinte în concordanţă cu aptitudinile personale

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Productie, Telecomunicatii, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Petrol / Gaze, Auto / Echipamente, Proiectare civila / industriala, Service / Reparatii, Naval / Aeronautic

Oras de lucru: Bucuresti, Arad, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2016 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electrotehnist

Responsabilitati:

Responsabilităţi:
▪ Sunt răspunzător cu mentenanţa predictivă şi preventivă a utilajelor din cadrul secţiilor societăţii (maşini de injecţie a masei plastice şi a roboţilor cu care sunt dotate; extruder furtunuri; benzi de montaj cu auxiliarele acestora; maşini de sudură în puncte şi în linie; linie de sudură automată; strunguri C.N.C.; freze C.N.C.; maşini de eroziune; maşini de rectificat în coordonate; maşini de tampografiat; maşini de tampografiat la cald; sistem de alimentare centralizat cu granule a maşinilor de injecţie mase plastice; sistem de răcire centralizat a maşinilor de injecţie mase plastice; compresoare ce produc aer comprimat), conform procedurilor Sistemului de Management Integrat şi documentaţiei tehnice a utilajelor. Monitorizez şi propun stocul minim de piese de schimb pentru utilaje în vederea reducerii timpilor de reparaţie în cazul defectelor accidentale.

Realizări:
▪ Am efectuat lucrări de modernizare a societăţii: am înlocuit o metodă imprecisă, cu toleranţă mare, de taiere a furtunului cu o nouă metodă ce constă într-o servoacţionare cu precizie ridicată; am schimbat vechiului sistem de răcire a profilului furtunului cu un chiller, astfel temperatura de răcire a profilului fiind controlată la o toleranţă foarte mică; am înlocuit vechiului sistem de dozare şi amestecare a granulelor destinat extruderului de furtunuri cu un dozator gravimetric, rezultând o dozare foarte precisă a granulelor de masă plastică; am substituit vechiul sistem de acţionare al unei maşini de rectificat în coordonate, cu un nou sistem de acţionare constând într-un convertizor de frevenţă şi un motor de curent alternativ brushless, pentru a mări fiabilitatea în exploatare şi precizia maşinii de rectificat, atât la turaţii mici cât şi la turaţii mari.
▪ Iunie 2016: Am fost membru în comisia de evaluare la susţinerea lucrărilor de atestat profesional al elevilor din ultimul an şi a caietului de practică a elevilor din ceilalţi ani, elevi de la Liceul Tehnologic "Ferdinand I", Curtea de Argeş.

01.04.2015 - 30.11.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electrotehnist

Responsabilitati:

Responsabilităţi:
▪ În calitate de inginer electrotehnist am fost răspunzător cu mentenanţa predictivă şi preventivă a utilajelor din cadrul secţiilor societăţii (maşini de injecţie a masei plastice şi a roboţilor cu care sunt dotate; maşini de injecţie a cauciucului; linie de amestecare şi malaxare a cauciucului; linie de extrudare profile; strunguri C.N.C.; freze C.N.C.; compresoare ce produc aer comprimat), conform procedurilor Sistemului de Management Integrat şi documentaţiei tehnice a utilajelor. Am monitorizat şi propus stocul minim de piese de schimb pentru utilaje în vederea reducerii timpilor de reparaţie în cazul defectelor accidentale.

Realizări:
▪ Am efectuat lucrări de modernizare a societăţii: am realizat un sistem de numărare a reperelor de pe banda liniei de extrudare profile din cauciuc; am montat un înregistrator, la o maşina de injecţie cauciuc, pentru contorizarea duratei totale a unui ciclu de injecţie; am schimbat şi configurat, la toate presele de injecţie cauciuc, vechiul PC industrial cu un nou PC industrial; am eliminat toate scurgerile de ulei şi aer la maşinile de injecţie cauciuc.

01.04.2014 - 31.10.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: asistent de cercetare

Responsabilitati:

Responsabilităţi:
▪ Am fost răspunzător cu asigurarea asistenţei tehnice la punerea în funcţiune şi exploatarea la beneficiar a utilajelor livrate de institut, conform contractelor încheiate cu aceştia. De asemeni am monitorizat buna funcţionare din punct de vedere electric şi electronic a ştandului de încercări turbomotoare industriale.

Realizări:
▪ Am efectuat lucrări de punere în funcţiune a două utilaje din categoria "Maşini paletate de înaltă turaţie (MPIT)", în speţă compresoare centrifugale pentru comprimarea aerului acţionate cu motor electric (CCAE), concepţie proprie a institutului, în urma modernizării acestora.
▪ Am realizat lucrări de mentenanţă la electrocompresoare cu şurub, concepţie proprie a institutului, în locaţiile beneficiarilor.
▪ Am executat, montat şi parametrizat o nouă staţie meteorologică utilă pentru achiziţia de date necesare sectoarelor de cercetare.
▪ Am lucrat, în etapa 5 şi etapa 8, în colectivul care s-a ocupat de programul de cercetare aplictiv şi experimental "EUROTURBO", furnizând conform etapelor de dezvoltare mai sus menţionate datele achiziţionate şi stocate de către staţia meteorologică.
▪ Am participat în cadrul proiectului de cercetare "Acces curat în zona transfrontalieră Călăraşi - Silistra" la efectuarea măsurătorilor privind masele de aer existente la nivelul fluviului.

01.12.2010 - 31.10.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electrotehnist şi sef serviciu intern de prevenire şi protecţie

Responsabilitati:

Responsabilităţi:
▪ În calitate de inginer electrotehnist am fost răspunzător cu mentenanţa predictivă şi preventivă a utilajelor din cadrul secţiilor societăţii (maşini de injecţie a masei plastice şi a roboţilor cu care sunt dotate; extruder furtunuri; benzi de montaj cu auxiliarele acestora; maşini de sudură în puncte şi în linie; strunguri C.N.C.; freze C.N.C.; maşini de eroziune), conform procedurilor Sistemului de Management Integrat şi documentaţiei tehnice a utilajelor. Am monitorizat şi propus stocul minim de piese de schimb pentru utilaje în vederea reducerii timpilor de reparaţie în cazul defectelor accidentale. Totodată am mai fost responsabil cu evidenţa mijloacelor fixe, a mijloacelor de inventar şi a proceselor verbale de recepţie (PVR).
▪ În calitate de Şef serviciu intern de prevenire şi protecţie am fost răspunzător cu securitatea şi sănătatea în muncă la nivel de societate.

Realizări:
▪ Am participat la fundamentarea datelor tehnice necesare întocmirii unui proiect, cu finalitate, pentru atragerea de fonduri europene, ce privea achiziţia unor utilaje folosite la extinderea capacităţilor de producţie şi la creşterea eficienţei energetice a societăţii, după cum urmează: 14 maşini de injecţie mase plastice din care 6 maşini echipate cu roboţi; o instalaţie de alimentare centralizată cu granule de mase plastice; o instalaţie centralizată de răcire a maşinilor de injecţie şi a matriţelor.
▪ Am participat la implementarea în societatea noastră a rezultatelor obţinute în urma întocmirii proiectului de cercetare european "MOSYCOUSIS" privind achiziţia datelor, cu ajutorul unui senzor, produse de vibraţiile rezultate din funcţionarea angrenajului motor-pompă la maşinile de injecţie mase plastice.
▪ Am efectuat lucrări de imbunătăţire a producţiei societăţii: modernizarea a patru maşini de sudură în puncte şi în linie, reducându-se astfel timpii de sudură şi mărindu-se productivitatea acestora; modernizarea extruderului de furtunuri prin montarea unui convertizor de frecvenţă şi a unui motor de curent alternativ, înlocuind vechiul motor de curent continuu, astfel a crescut precizia de realizare a profilului şi fiabilitatea instalaţiei.
▪ Am fost desemnat pentru a reprezenta societatea în toate auditurile efectuate de către societăţile din străinatate, partenere comerciale, pe linie de mentenanţă şi securitate şi sănătate în muncă, încheiate toate fără neconformităţi majore.
▪ În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă am participat la obţinerea certificării SA 8000:2008 – "Responsabilitate socială", iar ulterior am implementat în cadrul unităţii procedurile cadru prevăzute în standard.

01.08.2009 - 31.12.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electrotehnist

Responsabilitati:

Responsabilităţi:
▪ Am efectuat lucrări de mentenanţă a tehnicii de calcul şi a mijloacelor fixe din dotarea societăţii.

01.10.2008 - 31.07.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer producţie

Responsabilitati:

Responsabilităţi:
▪ Am fost răspunzător cu mentenanţa predictivă şi preventivă a utilajelor conform procedurilor Sistemului de Management Integrat şi documentaţiei tehnice a utilajelor, de asemeni am planificat şi urmărit realizarea producţiei, încadrarea în consumurile specifice şi indicii de calitate stabiliţi.

Realizări:
▪ Am efectuat lucrări de modernizare a staţiei de betoane, montând senzori pentru controlul umidităţii agregatelor din buncăre.

01.01.2006 - 31.03.2007

Departament: inginerie

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Responsabilităţi:
▪ Am fost răspunzător cu elaborarea diverselor lucrări de evidenţă şi calcul cu software dedicat.

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Doctorat: Inginerie Electricã la Universitatea Politehnică din Bucureşti - Facultatea de Inginerie Electrică din Bucureşti.
2008 - 2010 Masterat: Sisteme Electrice Inteligente la Universitatea Politehnică din Bucureşti - Facultatea de Inginerie Electrică din Bucureşti.
2003 - 2008 Facultate: Actionări Electrice Industriale la Universitatea Politehnică din Bucureşti - Facultatea de Inginerie Electrică din Bucureşti.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Real/Matematică-Informatică la Colegiul Naţional Liceal "Alexandru Odobescu" din Piteşti.

Premii

Certificari
Jun 2014 - Jun 2016: OMV Petrom SA
Paşaport instruire HSSE – Manager
Nov 2012 - Nov 2012: SC R&D Pro Consult M.T. S.R.L.
Expert în securitate şi sănătate în muncă
May 2010 - Dec 2010: UEFISCDI, Bucureşti
Certificat de competenţe antreprenoriale pentru iniţierea de afaceri în domeniul inginerie electrică
Jan 2004 - Jun 2008: Universitatea Politehnicã din Bucureşti
Certificat de absolvire: Departamentul pentru pregătirea personalului didactic
Traininguri
Jan 2012 - Jan 2012: S.C. Engel Injecţie S.R.L
Am participat şi am absolvit cursul de pregătire profesională în domeniul exploatării maşinilor de injecţie mase plastice dotate cu roboţi. Trainingul a fost organizat de către Engel Injectie România care este reprezentanţa oficială a Engel Austria – lider mondial în domeniul producătorilor de masini de injectie mase plastice.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close