Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.09.1991

Permis conducere:  Cat.A,, Data obtinerii:25.01.2010

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Telecomunicatii, Statistica / Matematica, IT Software, IT Hardware, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bacau, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2015 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electronist

Responsabilitati:

Manager proiecte, programare software ateasy, configurare hardware și software, scheme electrice, sisteme de operare instalare și configurare.

01.07.2013 - 31.08.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: stagiu de practica

Responsabilitati:

mentenață calculatoare si echipamente IT

01.10.2010 - 30.06.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial raion auto

Responsabilitati:

Responsabilitati: relatii cu clientii, organizarea raionului, gestiunea articolelor de pe raion

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Mecatronică Avansată la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău .
2011 - 2015 Facultate: Tehnologia informației la Universitatea din Bacau. ▪ Programarea calculatoarelor şi limbaje de programare, Reţele de calculatoare, Introducere în sisteme de operare, Tehnologia informaţiei în inginerie mecanică, Structuri de date, Tehnologii internet, Programare logică şi funcţională, Programarea orientată pe obiecte, Proiectare logică, Proiectarea algoritmilor, Structura şi organizarea calculatoarelor, Teoria sistemelor, Ingineria programelor, Algoritmi paraleli şi distribuiţi, Sisteme de operare, Arhitectura sistemelor de calcul, Securitatea sistemelor informatice, Inteligenţa artificială, Limbaje formale şi automate, Programarea clientului de web, Sisteme multi agent, Sisteme distribuite.
▪ Proiect licenta: Sistem de monitorizare a unei retele de calculatoare.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Tehnician operator tehnica de calcul la Colegiul tehnic de comunicaţii ,,Nicolae Vasilescu Karpen’’ din Bacau. ▪ Tehnologia informaţiei si comunicaţiilor, măsurări tehnice, electrotehnica aplicata, tehnici de măsurare in domeniu, sisteme de acţionare electrica, circuite electrice, circuite electronice, asigurarea calităţii, detectarea defectelor, întreţinere planificata
▪ Doua menţiuni la faza naţională a olimpiadei Tehnic 3 (2009-2010)
▪ Certificat de calificare profesională nivel 3
▪ Diplome CISCO ITE1 , ITE2 si de participare in cadrul proiectului EUROSCOLA (europarlamentar pentru o zi la Strasbourg la Parlamentul European)

Premii

-Doua menţiuni la faza naţională a olimpiadei Tehnic 3 (2009-2010)
-Certificat de calificare profesională nivel 3
-Diplome CISCO ITE1 , ITE2 si de participare in cadrul proiectului EUROSCOLA (europarlamentar pentru o zi la Strasbourg la Parlamentul European)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close