Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.07.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.01.2008

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Protectia mediului

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2012 - prezent

Departament: protectia mediului

Titlu Job: inginer ecolog

Responsabilitati:

Monitorizarea operarii Depozitului de deseuri nepericuloase Ghizela si a celor trei centre de colectare a deseurilor, precum si a statiei de transfer. Verificarea modului in care se realizeaza colectarea selectiva a deseurilor la nivelul judetului Timis
Contact permanent cu reprezentantii operatorilor de salubritate din judetul Timis.
Contact permanent cu reprezentantii unitatilor administrativ teritoriale ale judetului Timis cu privire la gestionarea deseurilor.
Studiul legislatiei de mediu.
Centralizarea tipurilor si cantitatilor de deseuri la nivelul judetului.
Gestionarea sistemului de management al deseurilor in judetul Timis.

studii

 

Facultati:

2013 - 2016 Doctorat: INGINERIA MEDIULUI la UNIVERSITATEA TEHNICA CLUJ-NAPOCA din Cluj-Napoca.
2011 - 2013 Masterat: GESTIUNEA MEDIULUI ŞI A RESURSELOR NATURALE la UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ A BANATULUI "REGELE MIHAI AL ROMÂNIEI" DIN TIMIŞOARA, TIMIŞOARA (România) din Timisoara. Monitoring ecologic, Biodiversitate, Ecotoxicologie, Gestionarea poluanţilor, Evaluarea mediului şi a resurselor naturale, Drept şi politici de mediu, Economia mediului, Dezvoltare durabilă, etc.
2007 - 2011 Facultate: INGINER ÎN PROTECŢIA MEDIULUI la UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VERETINARĂ A BANATULUI "REGELE MIHAI AL ROMÂNIEI" DIN TIMIŞOARA, TIMIŞOARA (România) din Timisoara. Ecologie generală, Ecologia sistemelor antropice, Monitoring ecologic, Reconstrucţie ecologică, Protecţia plantelor, Tehnologia plantelor de câmp, Organizarea şi sistematizarea teritoriului, Pedologie, Ameliorarea solurilor, Construcţii pentru tratarea şi epurarea apei, Construcţii pentru protecţia mediului, Economia mediului, Legislaţie.

Premii

Lucrari publicate
Nov 2017: INTERACTIONS AMONG SOIL N AT DIFFERENT DEPTHS AND VEGETATION FEATURES IN LOWLAND GRASSLANDS FROM WESTERN ROMANIA

Sep 2017: INFLUENCE OF THE SURFACE WATER QUALITY ON THE LOWLAND GRASSLAND VEGETATION FROM WESTERN ROMANIA

Apr 2016: STUDII ȘI CERCETĂRI PRIVIND NIVELUL DE POLUARE A SOLULUI CU COMPUŞI AI AZOTULUI IN ZONA CURSULUI INFERIOR AL RÂULUI BȂRZAVA

Mar 2016: PROTECȚIA MEDIULUI PRIN UTILIZAREA SISTEMELOR DE AGRICULTURᾸ DURABILᾸ

Feb 2016: Identification and Assessment of Pollution of Soil and Water Resources in the Lower Course of Bârzava River

Jan 2016: Analiza nivelului de poluare a cursului inferior al râului Bârzava

May 2014: Utilizarea informaţiei pedologice în evaluarea calitativă a învelişului edafic din INTERFUVIUL TIMIŞ-BÎRZAVA

May 2014: Sisteme de management de mediuPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close