Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.05.1969

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt INGINER, pasionat de subdomenii diverse în administrarea rețelelor de calculatoare - de la cablaj, echipamente de rețea și configurări software, până la depanarea de PC-uri, instruire formală (cursuri) și acordarea de asistență directă utilizatorilor finali. Am o experiență de 15 ani în managementul unei echipe tehnice care construiește și întreține zilnic rețeaua de arie largă (WAN) al unei MARI AFACERI ROMÂNEȘTI din domeniul producției și retail-ului (rețea de mari magazine). Pot lucra în rețele mari (sute/mii de utilizatori) și în medii mixte, dar mai ales acolo unde poate aduce avantaje folosirea sistemelor de operare GNU/LINUX și a altor tipuri de SOFTWARE SUB LICENȚĂ LIBERĂ - programe robuste și necostisitoare, de mare eficiență. OBIECTIVUL MEU PROFESIONAL este să-mi pot utiliza și dezvolta continuu ABILITAȚILE TEHNICE ȘI DE MANAGEMENT, în ORICE FEL DE MEDIU în care informația sosită prin Internet joacă un rol-cheie - nu numai companii din domeniul IT propriu-zis, ci și instituții culturale, societăți de presă scrisă/TV, medii de învățământ și de formare profesională extrașcolară, edituri sau chiar din zona administrativă, publică sau privată. Nu în ultimul rând, doresc să menționez, printre preocupările sau abilitățile mele, ELEMENTE CE DEPĂȘESC ZONA STRICTĂ A DOMENIULUI INGINERESC, cum ar fi interesul pentru domeniul învățământului sau al culturii (universități, școli, biblioteci, edituri), activitățile de voluntariat, pasiunea pentru lucrul constant cu tinerii, înclinația pentru jurnalism, activități didactice sau întâlniri cu publicul, interesul pentru lectură ș.a.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Internet / e-Commerce, Tipografii / Edituri, Inginerie, IT Hardware, Management, Jurnalism / Editorial, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2020 - 31.10.2020

Departament: it hardware

Titlu Job: inginer de sistem

Responsabilitati:

ATRIBUȚII: asistență tehnică IT (găzdire web, virtualizare, tehnologii de cloud) pentru clienți (în centrele de date din România), în special pentru servere GNU/Linux (CentOS, Debian, Ubuntu), Unix (SmartOS, Joyent Triton) și Microsoft Windows

01.11.2019 - 31.08.2020

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de tehnologia informației

Responsabilitati:

ATRIBUȚII:
- predarea orelor de Tehnologia Informației pentru gimnaziu și liceu, in sistem Cambridge (în limba engleză)
- asistență tehnică IT pentru rețeaua de calculatoare a școlii

01.08.2019 - 31.10.2019

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ghid turistic (sezonier)

Responsabilitati:

Conducerea grupurilor de turiști străini la obiective din București; prezentarea turistică a obiectivelor.

01.05.2019 - 31.08.2019

Departament: it software

Titlu Job: inginer pentru asistență tehnică - nivel 2

Responsabilitati:

ATRIBUȚII:
- asistență tehnică IT (găzdire web, virtualizare, tehnologii de cloud) pentru clienți (în 26 de centre de date la nivel mondial), în special pentru servere GNU/Linux (CentOS, Debian, Ubuntu) și Microsoft Windows
- asistență tehnică internă pentru inginerii IT de nivel 1 (juniori)

01.11.2004 - prezent

Departament: management

Titlu Job: partener executiv

Responsabilitati:

ATRIBUȚII: Derularea contractelor cu clienţii societăţii.

01.04.2003 - 31.05.2019

Departament: it hardware

Titlu Job: director tehnic - comunicații

Responsabilitati:

ATRIBUȚII GENERALE: construirea, administrarea și dezvoltarea rețelelor de calculatoare aparținând Grupului MOBEXPERT (15 MARI MAGAZINE, SPAȚII DE PRODUCȚIE și CENTRE LOGISTICE din rețeaua națională și internațională), în special în ceea ce privește COMUNICAȚIILE DE DATE între sedii și către Internet.

- PROIECTAREA rețelelor grupului de firme (inclusiv ALEGEREA soluțiilor tehnice hardware și software aplicate)

- CONSTRUIREA, PUNEREA ÎN FUNCȚIUNE ȘI MENTENANȚA acestor rețele;

- CONDUCEREA Și INSTRUIREA permanentă a ECHIPEI DE TEHNICIENI de rețea a Grupului;

- ADMINISTRAREA SISTEMELOR CRITICE DE COMUNICAȚII în rețeaua de arie largă a MOBEXPERT (configurări de routere, servere de e-mail, servere DNS, switch-uri, sisteme wireless, etc.).

- Lucru zilnic (configurări, întreținere) cu SISTEME GNU/LINUX (Red Hat, CentOS, Oracle Linux, Debian, Fedora, Ubuntu ș.a.), ECHIPAMENTE DE REȚEA Allied Telesis, Motorola, FortiGate, MikroTik, alt Software Liber (Mozilla Thunderbird, LibreOffice, Postfix, Dovecot, VLC ș.a.), dar și cu SISTEME WINDOWS (Windows 10, Windows 2016).

- Pregătirea inițială (hardware și software - sistem de operare) a SERVERELOR DE BAZE DE DATE ORACLE aparținând companiei

- DERULAREA CONTRACTELOR cu furnizorii de servicii (Internet, telefonie mobilă) și cu furnizorii de hardware, software, etc.

- Acordarea de ASISTENȚĂ TEHNICĂ (directă sau prin telefon), atât colegilor din echipa IT (nivelul I de Suport), cât și utilizatorilor finali (personalul administrativ și de vânzări al Grupului MOBEXPERT).

- Managementul DOMENIILOR INTERNET (DNS) asociate Grupului MOBEXPERT

- Organizarea și susținerea de INSTRUIRE (CURSURI periodice) pentru echipa tehnică MOBEXPERT

- scrierea de MANUALE SI PROCEDURI DE LUCRU pentru echipa tehnică IT a societății.


SEDIILE MOBEXPERT de care mă ocup:
Marile magazine (RETAIL) din București/Militari, București/Pantelimon, București/Pipera, OUTLET Constanța, București/Băneasa, Brașov, Sibiu, Suceava, Iași, Pitești, Oradea, Parcul Industrial Mureș, Centrele Logistice Bolintin-Deal, Tunari, Ciorogârla, precum și câteva alte sedii mai mici (Bistrița, Dej ș.a.). În anii 2006-2016 am lucrat la magazinele MOBEXPERT din Bulgaria (2006 - MOBEXPERT OFFICE Sofia, 2007 - MOBEXPERT Sofia). La începutul anului 2019, mă ocup de realizarea rețelei de calculatoare a noului magazin MOBEXPERT Constanța.

01.03.2003 - 31.05.2003

Departament: it hardware

Titlu Job: director it

Responsabilitati:

ATRIBUȚII: dezvoltarea, întreţinerea şi monitorizarea reţelei de calculatoare a societăţii (rețea de arie largă).

01.05.2002 - 28.02.2003

Departament: it hardware

Titlu Job: administrator de rețea voip

Responsabilitati:

ATRIBUȚII: dezvoltarea, ı̂ntreț inerea șii monitorizarea rețelei WAN a societății, o rețea VoIP România-Italia (instalări de noi echipamente și i software, configurări de routere Cisco, echipamente VoIP Multitech, servere GNU/Linux și Windows, acordare de asistență tehnică (direct și prin telefon) personalului din call-centere de vânzări, instruirea utilizatorilor, achiziții hardware, derulare de contracte cu clienții, menținerea contactelor tehnice cu furnizorii de Internet, etc.).

01.03.2001 - 30.06.2018

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: jurnalist it (colaborator extern) la revistele pc world romÂnia, pc magazine romÂnia și it trends

Responsabilitati:

Jurnalist IT (colaborator extern cu rubrică permanentă) pe tema folosirii GNU/Linux şi a Software-ului Liber, cu accent pe situația specifică din România, aplicații în învățământ, etc.

01.02.1998 - 31.05.2002

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: administrator de rețea de calculatoare și asistent manager

Responsabilitati:

I.R. COLOURS produce și vinde materiale pentru construcții de înaltă calitate: vopsele lavabile pentru zugrăvit, chituri, tencuieli, decorațiuni interioare și alte materiale - cu tehnologie italiană.

ATRIBUȚIILE MELE:

- dezvoltarea și mentenanță rețelei de calculatoare (inclusiv proiectarea și construirea completă a rețelei Ethernaet din sediul central I.R. COLOURS - azi reprezentanța Ferrari din Otopeni)

- asistent al Directorului Gneral: derularea contractelor cu furnizorii și clienții, în Romania și în străinătate;

- mentenanța altor echipamente din fabrică (Ploiești) și laborator/birouri (Otopeni);

- pregătirea procedurilor de lucru, a rețetelor chimice și organizarea instruirii personalului.

01.10.1996 - 28.02.1998

Departament: imobiliare

Titlu Job: inginer la departamentul „investiții”

Responsabilitati:

ATRIBUȚII: organizarea gestiunii computerizate a depozitelor de materiale de construcţii pentru cartierul PARADISUL VERDE - Corbeanca şi şantierul noului sediu INDUSTRIALEXPORT (azi clădirea „Tower Center International” din b-dul Ion Mihalache); derularea de contracte cu furnizori externi şi interni.

01.03.1996 - 31.03.1997

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vânzări

Responsabilitati:

ATRIBUȚII: Comercializarea de echipamente de telefonie (vânzări directe).

01.06.1993 - 31.10.1993

Departament: marketing

Titlu Job: (ca student) colaborator pentru grafică digitală

Responsabilitati:

ATRIBUȚII: realizarea sau ajustarea/modificarea de materiale publicitare diverse (grafică computerizată) în Corel Draw!, derularea de activități de import/export.

01.10.1991 - 31.07.1996

Departament: it software

Titlu Job: (ca student) asistent al administratorului de reţea al facultății

Responsabilitati:

ATRIBUȚII: întreţinerea reţelei de calculatoare a facultăţii; asistenţă pentru desfăşurarea seminarelor de Programare şi Matematici Speciale (anii I şi II). Proiecte speciale (din domeniul mecanic) în limbajele FORTRAN, Turbo Pascal şi programare orientată-obiect folosind biblioteca TurboVision (Borland).

studii

 

Facultati:

1989 - 1996 Facultate: Utilaj Tehnologic pentru Construcții, Căi de Comunicații la Universitatea Tehnică de Construcții București, Fac. Utilaj Tehnologic din București.
1976 - 1988 Liceu / Școală profesională: Matematică-Fizică la Liceul Industrial nr. 32 (azi „Jean Monnet”) din București.

Premii

Certificari
Jun 2019 - Jun 2019: Curs de comunicare business „Customer Excellence Training”
Curs business pentru îmbunătățirea comunicării verbale și non-verbale și creșterea nivelului general de satisfacție a clienților, în pozițiile ce presupun relaționarea directă cu aceștia. Trainer internațional: d-na Daniela Croitoru.
Apr 2018: Curs „Certified Allied Telesis Technician / Enterprise (CAT-ENT)”
Cursul oficial, de bază, organizat de firma Allied Telesis (Japonia), destinat persoanelor tehnice care administrează echipamente de rețea Allied (în principal switch-uri).
Mar 2012 - Mar 2012: Testare de limba engleză la British Council
Testare de limba engleză la British Council România, scor obținut 5a (business).
Nov 2008 - Nov 2008: Curs de securitatea rețelelor de calculatoare „IDC IT Security Hacking Skills I & II”
Curs aplicativ de securitate a rețelelor de calculatoare, susținut de instructorul Markus a Campo, Germania.
Feb 2006: Curs Oracle University „Managing Oracle on Linux”
Curs destinat inginerilor care administrează baze de date Oracle pe sisteme de operare din familia GNU/Linux (Red Hat, SUSE Linux Enterprise ș.a.).
Jul 2005 - Jul 2005: Curs „Red Hat Certified Engineer”
Cursul este principala formă de instruire destinată inginerilor care administrează servere Red Hat Enterprise Linux (RHEL).
Jan 2001 - Jan 2001: Testare Brainbench „Linux Administration (Red Hat)”
Testarea abilităților de bază pentru admistrarea sistemelor GNU/Linux din familia Red Hat.
Dec 2000 - Jan 2001: Curs „Cisco Networking Academy Program (CCNA)”
Cursul de bază destinat celor care administrează echipamente de rețea Cisco (routere, switch-uri, etc.).
Feb 1997 - May 1998: Curs de limba engleză pentru afaceri, la „PERCOMEX S.A.”

Voluntariat
Nov 2012 - Nov 2012: Organizator „Linux Install Fest” la Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB)
Sub găzduirea Laboratorului de Informatică Aplicată (AIA) din Facultatea de Hidrotehnică a Universității de Construcții din București (UTCB), am organizat un eveniment de instalare a sistemelor de operare din familia GNU/Linux pentru studenții facultății.
Oct 2012 - Oct 2018: Mentor voluntar la „Linux Install Fest”, Politehnica București
Din 2012, particip, ca mentor voluntar, la evenimentul anual „Linux Install Fest”, organizat la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Politehnica București, pentru studenții facultății, de către Asociația ROSEdu (http://lif.rosedu.org/)
Aug 2009 - Aug 2016: Școala de vară de GNU/Linux și Software Liber „Informatica la Castel”, edițiile 2009-2016
Din 2009, sunt participant activ și membru al comitetului de organizare la Școala de vară anuală „Informatica la Castel”, oferită de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, cu colaborarea altor universități și licee din țară și din străinătate.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close