Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.03.1982

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:01.06.2017

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Acumulare de noi cunoștințe tehnice și de management, avansarea în carieră prin noi responsabilitati, dezvoltarea de noi relații pe plan social și profesional.

Salariu: nespecificat

Beneficii: carte de munca si restul drepturilor prevazute de lege.

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Naval / Aeronautic, Management

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: inginer de proces

Responsabilitati:

-efectuez analize de proces (PFMEA) pe liniile de productie din aria de responsabilitate alaturi de inginerul de calitate a procesului de fabricatie.
- asigur / actualizez documentatia specifica liniei de productie, formata din fise de lucru pentru activitatea operatorilor de productie, fise de parametri functionali ale statiilor/masinilor de asamblare ( conform spacificatiilor de produs).
- particip la sedinte de analiza a productivitatii liniilor alaturi de echipa de coordonare a productiei (inginer calitate, coordonator de productie, supervisor de linie de fabricatie, manager de productie), folosind diverse instrumente de statistica, cum ar fi diagrama Pareto pentru controlul calitatii.
- particip la sedinte de analiza a neconformitatilor reclamate de client pentru editarea raportului 8D la client, alaturi de inginerul de calitate la client si inginerul de calitate a procesului de fabricatie folosind instrumente ca diagrama Pareto, diagrama Ishikawa si OPL (One Point Lesson).
- particip la implementarea produselor noi in linia de productie alaturi de furnizorul de echipamente si departamentul de local-launch (produse de preserie), asigurand suport tehnic pentru modificari structurale pe statii, configurari de parametrii si feedback in cazul observarii unor defecte.
- ofer suport tehnic echipelor de mentenanta in timpul interventiilor asupra liniilor/statiilor de productie, conform unei proceduri de escaladare, validez modificari de parametrii functionali ai masinilor (statii) si ofer solutii de stabilizare si dupa situatie, de imbunatatire a procesului pe linia de productie.

01.05.2018 - 31.10.2018

Departament: productie

Titlu Job: inginer industrializare

Responsabilitati:

Implementare de referinte si echipamente noi, la solicitarea project managerului.
Operare si parametrizarea masinilor de injectie.
Suport tehnic acordat echipei de productie.
Realizarea de teste de tip first of tool sau start of production si intocmirea documentatiei aferente: fise de parametrii, instructiuni de lucru, raport de analiza a procesului.

01.10.2017 - 30.04.2018

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: inginer de calitate

Responsabilitati:

-verificarea produselor in linie pentru aprobare zilnica a productiei conform specificatiilor clientului.-participare la sedinte de analiza a reclamatiilor de client si intocmire raport de analiza prin metoda 8D.-documentarea neconformitatilor intalnite in fluxul de productie prin intocmire de rapoarte de neconformitate si asigurarea de masuri pentru izolarea si control pentru protejarea clientului.-participarea la actiuni de schimbare de repere sau metode de ambalare cerute de client si asigurarea ca produsul finit sa nu fie afectat la nivel de calitate.-efectuare periodica de audituri avand ca scop respectarea standardelor de calitate impuse de client.

01.03.2016 - 31.10.2017

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: process engineer

Responsabilitati:

- cunoasterea procesului de productie al liniilor din aria de responsabilitate.
- asigurarea / actualizarea documentatiei specifice liniei de productie, cum ar fi fise de lucru pe masini pentru activitatea operatorilor de productie, fise de parametri functionali (parametrii de proces) ale statiilor pentru suportul echipelor de mentenanta, conform specificatiilor clientului.
- participarea la sedinte de analiza a productivitatii liniilor si a neconformitatilor reclamate de client, folosind instrumente ca diagrama Pareto, diagrama Ishikawa si OPL (One Point Lesson).
- participarea la implementarea produselor noi in linia de productie alaturi de furnizorul de echipamente strain si departamentul de local-launch (produse de preserie), asigurand suport tehnic local -
modificari structurale pe statii, configurari de parametrii si feedback in cazul observarii unor defecte.
- ofera suport tehnic mentenantei conform unei proceduri de escaladare, valideaza modificari de parametrii functionali din masini (statii) si ofera solutii de imbunatatire a procesului pe linia de productie.

01.09.2013 - 31.03.2016

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: inginer mentenanta

Responsabilitati:

- mentinerea liniilor in stare de functionare asigurand productivitate si calitate optima.
- interventii asupra echipamentelor in cadrul mentenantei curativa si preventiva.
- asigurare de feed-back catre echipa si coordonator in timp cat mai scurt.
- studierea periodica a ratei de stationari - breakdown folosind ca intrument diagrame Pareto si propunerea de solutii de imbunatatire a activitatii de productie.
- responsabil de 5S si inventarul de scule si echipamente din atelierul de mentenanta.
- asigurarea suportului tehnic colegilor din alte departamente cum ar fi infrastructura, calitate, magazia de piese de schimb.
- utilizarea de proceduri, instructiuni standardizate si documentatii specifice in cadrul interventiilor.
- intocmirea de rapoarte detaliate de interventie privind natura defectului si solutia implementata.
- cunoasterea si aplicarea procedurilor de siguranta la locul de munca si protectia mediului.
Experienta mecanica: cunostinte elementare de prelucrare prin aschiere pe strung, freza, polizor, biax si debitare cu flex, pendular si bazic, diverse scule de gaurire si gravare. inginerie: configurare camere si scannere.

01.03.2013 - 30.09.2013

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: inginer service

Responsabilitati:

Service si punere in functiune echipamente industriale.

15.06.2007 - 31.12.2012

Departament: service / reparatii

Titlu Job: inginer monitorizare (full time)

Responsabilitati:

Inginer service responsabil cu monitorizarea instalatiilor frigorifice automatizate.
Activitatea presupune controlul de la distanta a instalatiilor automatizate, urmarirea avariilor semnalizate si interventia prin calculator asupra parametrilor de functionare a instalatiei automatizate.

Realizari:

Am acumulat cunostinte solide in domeniul automatizarilor frigorifice, posed abilitatea de a ma adapta diferitelor sisteme automatizate pe diferite segmente din industrie, am o tinuta profesionala (comportament) impecabila.

Obisnuit sa lucrez in conditii de stres, abordand probleme cu impact puternic in functionarea in stalatiei automatizate, avand termene limita (dead-line) stranse.

La calitati profesionale as mentiona: memorie fotografica, vedere de ansamblu a problemei/defectului, rigurozitate in ceea ce priveste procedurile / suport tehnic de lucru.

Sisteme automatizate din industria frigorifica folosite: Eckelmann, Danfoss, Dixell, Elreha,
Wurm.

01.06.2006 - 01.11.2006

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer cad-cam-cae

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea a constat in relizarea de part-uri (componente electrice) pe calculator tip schematic si footprint si transferarea lor intr-o baza de date.

Realizari:

Acumulare de experienta profesionala.

studii

 

Facultati:

2002 - 2005 Facultate: Electronica la Universitatea Bucuresti, din Bucharest. Analiza circuite, design module și construcție de echipamentePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close