Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.03.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.09.1994

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dezvoltarea carierei profesionale.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Functii publice, Productie, Achizitii, Inginerie, Petrol / Gaze, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Naval / Aeronautic, Management, Automatizari

Oras de lucru: Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Targu Jiu, Slatina

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2019 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer de mentenanta

01.07.2012 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: team leader mentenanta

Responsabilitati:

Asigurarea mentenantei echipamentelor industriale cu comenzi numerice pentru prelucrari mecanice.

01.02.2007 - 31.07.2011

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer achizitii publice - responsabil cu managementul calitatii

Responsabilitati:

Specialist in cadrul Biroului Achizitii Publice cu responsabilitati de initiere a procedurilor de atribuire, de intocmire a: documentatiilor de atribuire, documentelor rezultate in urma derularii procedurilor, dosarului achizitiei si publicarea in S.E.A.P. a anunturilor de participare/atribuire, licitatii electronice offline. Intocmirea Programului Anual al Achizitiilor Publice pentru R.T.F.C. Craiova.
Membru in comisiile de evaluare constituite in vederea atribuirii contractelor de achizitii produse, servicii, lucrari si investitii.
Participarea in mod direct la atribuirea contractelor de achizitii încheiate de S.N.T.F.C. ”CFR CALATORI” S.A. – R.T.F.C. CRAIOVA in perioada 2007-2011.

Responsabil cu managementul calitatii in cadrul Biroului Achizitii cu responsabilitati de implementare si mentinere a sistemului de management a calitatii conform ISO 9001/2008. Participarea directa la elaborarea procedurii operationale: Metodologia de organizare si desfasurare a procedurilor de achizitii publice la nivel de organizatie.
Absolvent al cursului Sisteme de Management al Calitatii conform ISO 9001/2008 organizat de SRAC.

01.12.2006 - 28.02.2007

Departament: achizitii

Titlu Job: tehnician

Responsabilitati:

Intocmirea planului privind necesarul de materii prime, materiale, combustibili, lubrifianti si piese de schimb necesare desfasurarii activitatilor unitatii.
Realizarea achizitiilor directe la nivel de organizatie.

01.07.1987 - 28.02.2001

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: electromecanic

Responsabilitati:

Sectia Mecano-Energetic (Mentenanta).
Rebobinare transformatoare, motoare electrice si masini electrice rotative.
Remediere defecte mecanice.
Specializat in instalatii hidraulice.

studii

 

Facultati:

2003 - 2009 Facultate: Inginerie electrica - Electromecanica la Universitatea din Craiova - Facultatea de Inginerie in Electromecanica, Mediu şi Informatica Industriala din Craiova.

Premii

Curs Sisteme de Management al Calitatii conform ISO 9001/2008.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close