Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.07.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.11.2001

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sa lucrez intr-o companie dezvoltata sau in dezvoltare, intr-un mediu de lucru placut si optimist, sa pot invata lucruri noi, sa am perspective pentru o cariera profesionala buna si munca depusa sa fie motivata.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Marketing, Publicitate, Paza si protectie / Militar, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Controlul calitatii, IT Software, IT Hardware, Service / Reparatii, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2019 - 29.02.2020

Departament: it software

Titlu Job: inginer de aplicatie

Responsabilitati:

Răspunsul prompt la întrebările și solicitările clienților externi care ajung în Service Desk prin intermediul portalului / sistemului de ticketing al clientului în timp util intr o maniera profesionala.
Oferirerea de asistență clienților și personalului de teren ca contact principal pentru depanarea și rezolvarea problemelor produsului ORTEC
Oferirea de asistență critică pentru gestionarea conturilor si acceselor acolo unde este necesar; gestionarea unui volum mare de informatii si date critice, cu risc ridicat, rezolvarea altor solicitări de rutină
Gestionarea cererile clienților legate de produsele ORTEC; analiza problemelor; managementul clienților în activitățile de diagnoza; testarea solutiilor propuse dupa diagnoza; diagnosticarea si documentarea cauzei incidentului; eliminarea sistematica a alternativele mai putin viabile si implemetarea solutiei optime; instruirea clientilor pentru soluțiile oferite după caz
Sprijinirea nevoilor clienților, incluzând, dar fără a se limita la, selectarea și instalarea sistemelor, documentarea politicilor și procedurilor, testarea și rezolvarea de probleme a aplicațiilor, întreruperea / remedierea și analiza cauzelor incidentelor, identificarea și implementarea soluțiilor pentru incidentele sistemulor, oferirea de asistență de formare, implementarea și testarea sistemelor, upgrade-uri și întreținere, actualizarea parametrilor identificarea și implementarea îmbunătățirilor

Tehnologii utilizate
Monitorizare, configurare / instrumente de depanare
M. Echipe, SkypeB Ms Sharepoint365, M, Sql
Synergy Servicenow TeamViwer RDP / VPN VMM M.Outlook / Office / Excel
Realizări Cel mai bun timp în rezolvarea tichetelor
Creșterea satisfacției clienților

01.09.2016 - 31.01.2019

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: noc / soc

Responsabilitati:

Monitorizare și suport 24/7 pentru elementele de rețea critice și angajarea în monitorizarea proactivă a sistemelor de rețea pentru departamentele interne și clienții externi.
Testarea și supravegherea serviciilor implementate / in productie în colaborare cu departamentele implicate. Analiza și interpretarea datelor pentru a identifica problemele și a oferi soluții.
Monitorizarea evenimentelor generate automat de echipamente și celor declansate de utilizatori, raportațarea, depanarea și rezolvarea problemelor. Escalarea incidentelor catre echipele specializate. Furnizarea asistenței la modul direct atunci când este necesar. Implementarea, întrețineținerea și repararea protocoalelor de rutare, IP și de acces la distanță. Crearea de rapoarte privind timpul de funcționare, utilizarea de lățime de bandă, incarcarea si balansarea serverlor și a altor valori-cheie.
Orientare cu precadere pe multitasking și prioritizare pentru a răspunde / evalua / rezolva multiple evenimente, incidente de rețea / servicii și deschiderea/alocarea in timp util a tichetelor catre diferitele părți implicate.
Implementarea / întreținerea suitei Eset Endpoint Security prin intermediul ERA (eset remote administrator) în rețelele clienților.
Configurarea webcamurilor bazate pe Cisco in rețelele clienților.
Servicii de securitate pentru clienți privați din întreaga lume. Executia si verificările aferente de securitate in reteua clientului după evaluarea / interpretarea fluxului de date provenit de la FireSight sau AlienVault. Folosirea platformei Hive pentru investigații suplimentare.
Mentinerea legăturii cu ISP-urile (e-mail sau telefon) cu privire la lucrarile de mentenanta programate sau neplanificate a clienților noștri.
Tehnologii utilizate
Jira, Eset Endpoint Security, tehnologii Cisco / Mikrotik ElK
Nagios AlienVault Firesight Remedy
Realizări 98% uptime pe toată infrastructura clienților în timpul programului de lucru
Activitati de coaching / training / mentoring a noilor colegi din prima zi până la operațional

01.09.2015 - 30.09.2016

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: administrator retea/ tehnician it /micromanagement

Responsabilitati:

Suport -remote/direct la orice problema intilnita la nivel software/hardware
Depanare -software/hardware testarea/gasirea unei solutii sau workaround intr un timp cat mai scurt, comenzi/ inlocuiri de piese sau softuri
Configurare -configurarea/montarea echipamentelor de retea/NAS, configurari de sistem - install + config intreaga suita de softuri folosita, drepturi si restrictii in functie de clasa de utilizator
Mentenanta -hardware/software ( intretinerea fizica a fiecarui sistem, periferic, echipament de retea in parte, actualizari si optimizari de sistem/, QA, net traffic checker si coordonare cu providerul )
Micromanagement -plati si orientare pe piata , research pe domeniul de activitate , monitorizare activitate, administrare conturi, intocmire de necesar, achizitii
Tehnologii utilizate
M Windows, M.Outlook / Office / Excel, Înghețare, cablari structurate, Backup, Nas
Îmbunătățirea aspectelor operationale prin proceduri documentate / instruire pentru utilizatori

01.01.2014 - 30.09.2015

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: sales

Responsabilitati:

Consilierea clientiilor (prezentarea produselor, prezentarea ofertelor)
- Testarea produselor care urmeaza a fi cumparate
- Suport pentru organizarea de prezentari live in magazine
- Atingerea targetului de vanzari
- Intocmirea documentelor necesare vanzarii
- Intocmirea raportului zilnic de vanzari

01.05.2013 - 31.08.2016

Departament: altele

Titlu Job: sales/advisor

Responsabilitati:

Vanzarea in zona arondata a produselor firmei , incasarea creante, prospectarea pietei in vederea atragerii de noi clienti , prestarea de servicii in scopul fidelizãrii clientilor (sprijin in rezolvarea problemelor , asistentã tehnicã si de marketing, suport logistic ), intocmirea rapoartelor periodice privind activitatea.

01.05.2012 - 31.03.2013

Departament: medicina umana

Titlu Job: sales manager

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de vanzari
Atingerea targetului de vanzari pe zona arondata
Prospectarea, realizarea, mentinerea si largirea portofoliului de clienti in zona arondata,
promovarea de produse stomatologice noi pe piata.

01.02.2009 - 01.06.2011

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: proiectant desenator

Responsabilitati:

Elaborarea documentatiilor si proiectelor de urbanism
Realizarea desenelor pentru proiectul tehnic si pentru executie
Transpunerea proiecte, desene tehnice;
Armonizarea elementelor unui proiect cu cerintele tehnice;
Experienta in folosirea programului Archicad, Autocad, Photoshop
Tehnoredactare documentatie tehnica ; scanare desene, prelucrare imagini, vectorizare proiecte, plotare si multiplicare , arhivare digitala.

01.03.2006 - 01.08.2008

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: proiectant desenator

Responsabilitati:

Realizarea desenelor pentru proiectul tehnic si pentru executie
Transpunerea proiecte, desene tehnice;
Desenator proiectant in cadrul colectivului Proiectare
Executarea desenelor
Tehnoredactare documentatie tehnica ; scanare desene, prelucrare imagini, vectorizare proiecte, plotare si multiplicare , arhivare digitala.

01.05.2004 - 31.10.2005

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: proiectant-desenator

Responsabilitati:

Pregatirea desenelor de arhitectura, pentru avizare (DTAC)
Calcularea cantitatii si calitatii materialelor necesare
Mentinerea unei comunicari active cu beneficiarul, fie prin intermediului serviciului de e-mail, fie personal, in vederea acuratetii si satisfacerii cerintelor acestuia;

studii

 

Facultati:

2012 - 2016 Facultate: Economie la Facultatea de inginerie economica D.I.D. - USAMV din Bucuresti.
1999 - 2004 Facultate: Arhitectura la Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti.
1995 - 1998 Liceu / Școală profesională: Informatica la Liceul teroretic Grigore Moisil din Bucuresti - Sectia informatica - din Bucuresti.

Premii

cursuri de specializare in proiectarea asistata de calculator atestate:
Autocad, nivel 1 si 2 / 3DMax incepator/avansat, in conformitate cu C.N.F.P.A.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close