Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.01.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.10.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Proiectare instalatii electrice prntru locuinte. Interesat de specializari in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor electrice - ANRE.

Salariu: nespecificat

Beneficii: In functie de realizari.

Tip job: Part time

Departament: Altele, Cercetare - dezvoltare, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2016 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: inginer de sistem informatic

Responsabilitati:

● PCB Layout.

01.12.2005 - 31.03.2016

Departament: productie

Titlu Job: tehnician electromecanic (roboti industriali)

Responsabilitati:

Responsabil SMT – Tehnician Electromecanic
● Schimbarea liniilor SMT pe diferite tipuri de produse.
● Realizarea și verificarea mostrelor produselor noi, ajustarea unor parametrii în funcție de necesitățile produsului (ex: reglaj presiune și viteză racleți dek, reglaje viteze axe mașini în funcție de particularitățile anumitor componente, anumită ordine de amplasare, etc.).
● Întreținerea și operarea mașinilor de amplasat componente SMT (de tip Siemens S20, F4 și SX).
● Întreținerea și operarea cuptoarelor de cositorit de tip Reflow (model Omniflo) și Vapour-Phase (modele CM800 și CX800).
● Întreținerea și operarea automatelor de gravare laser PCB (de tip IPTE) și a automatelor de imprimat pastă pe PCB (de tip DEK).
● Supravegherea liniilor de producție SMT (de tip Siemens S20, F4 și SX) și a operatoarelor.
● Supravegherea procedurii de trasabilitate SMT de către operatoare.

01.01.1999 - 31.08.2004

Departament: service / reparatii

Titlu Job: mecanic trolist

Responsabilitati:

Revizia zilnica si periodica a echipamentelor de lucru, conform normelor I.S.C.I.R. (R3-90) pentru acest tip de instalatie. Verificarea dispozitivelor de antrenare principal si de rezerva, a echipamentelor de franare, dispozitive de comanda si control, limitatori de fine cursa, starea si ungerea rulmentilor si sabotilor cablurilor purtatoare, starea captuselii moletelor de intrare si deviere a cablurilor de tractiune si lest, starea contragreutatilor, starea acumulatorilor, a cabinelor - bolt sustinere, role, dispozitiv de franare, verificarea traseului - cabluri, role ghidaj si saboti piloni.
Absolvirea cursului de specializare, efectuat de catre aceasta firma in perioada anului 1999, obtinand autorizatie I.S.C.I.R. de mecanic trolist, in vederea actionarii, comenzii si controlului de la pupitrul de comanda, a instalatiilor de tipul telecabine.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Inginerie Electrică la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Romania, Facultatea de Inginerie Hermann Oberth din Sibiu. Specializarea: Dezvoltarea aplicațiilor în Ingineria Electrică
● Calitatea energiei electrice – definirea indicatorilor de calitate, tipuri de perturbații, măsuri și mijloace antiperturbative (filtre, ecranare), norme și standarde de compatibilitate electromagnetică.
● Înțelegerea și proiectarea sistemelor încorporate pe bază de microcontrolere.
● Management și audit energetic, mentenență și proiectare tehnologică.
2006 - 2010 Facultate / Colegiu: Inginerie Electrică la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Romania, Facultatea de Inginerie Hermann Oberth din Sibiu. Specializare: Electromecanică
● Funcționarea și utilizarea echipamentelor electromecanice.
● Măsurare și reglare în electrotehnică, circuite electrice și electronice.
● Producerea și utilizarea eficientă a energiei și management energetic.
2004 - 2005 Scoala Postliceala: Electronică la Fundația Româno – Germană din Sibiu. Specializarea: Tehnician Electronist
Curs intensiv la zi, cu durata de un an, teorie și practică electronică analogică și digitală
● Elaborarea documentației constructive, tehnologice și a normativelor de timp, pentru circuite electronice.
● Proiectarea asistată de calculator a circuitelor electronice (realizarea schemelor electrice și desenele circuitelor imprimate cu dispunerea componentelor), folosind programul specializat EAGLE.
● Proiectarea manuală a circuitelor electronice, realizarea circuitelor imprimate – prin metoda cu fotorezist (expunere cablaj la radiație ultravioletă, developare, corodare, găurire, pregătire pentru lipire componente, amplasare, verificare, testare, punere în funcțiune.

Premii

Hobby-uri
● Realizarea de scheme și cablaje electronice, ● Fotografia Digitală

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close