Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.07.1969

obiectiv

 

Inginer industria alimentara

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Ploiesti, Campina, Sinaia

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - 28.02.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer coordonator productie si laborator

01.10.2014 - 30.09.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer coordonator productie si asigurarea calitatii,,sef echipa h.a.c.c.p.

01.06.2014 - 31.08.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: sef de schimb transare carne

Responsabilitati:

Atributii:receptie materie prima,intocmire raport productie transare carne,coordonare personal implicat in operatia de decongelare si respectiv de transare carne.

01.10.2007 - 30.11.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer coordonator productie si asigurarea calitatii,sef echipa h.a.c.c.p.

Responsabilitati:

Am organizat sectia de productie: am planificat productia zilnic in functie de comenzi impreuna cu seful ierarhic, am coordonat formatia de lucru pentru realizarea de produse conforme cu specificatiile tehnice;am receptionat calitativ si cantitativ materiile prime si materialele auxiliare; am stabilit necesarul de materii prime si materiale auxiliare.
Am intocmit documente de evidenta primara(rapoarte de productie,bonuri de transfer,bonuri de consum,fise de magazie).Am asigurat respectarea legislatiei specifice fabricarii condimentelor.
Am coordonat echipa HACCP,am revizuit documentele si am completat inregistrarile privind asigurarea calitatii conform ISO 22000 si ISO 9001
Am condus o echipa formata din 7 persoane;
Am imbunatatit retetele de fabricatie existente si am elaborat retete pentru produse noi;
Am actualizat specificatiile tehnice pentru produsele deja existente si am elaborat specificatii tehnice pentru produsele noi.

01.07.1997 - 30.09.2007

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

- iulie 1997- august 1998 : inginer tehnolog in cadrul biroului productie;am verificat documentele de evidenta primara primite din sectiile de productie(rapoarte de productie,bonuri de transfer,bonuri de consum,fise limita de consum);am monitorizat respectarea normelor de consum la materii prime si materiale auxiliare
- septembrie 1998 - martie 2004 :inginer tehnolog sef formatie, in sectia Fermentatie-filtrare bere;am condus o echipa formata din 30 de oameni;am coordonat procesul tehnologic ,asigurind respectarea tehnologiei si a specificatiilor tehnice pe sortimente de bere in vederea obtinerii unui produs de calitate superioara; am urmarit evolutia parametrilor fizico chimici si microbiologici pe toata perioada procesului de fermentare ;am intocmit documente de evidenta primara(rapoarte de productie,bonuri de transfer.bonuri de consum,fise limita de consum);am participat la sedintele de degustare a berii;
- aprilie 2004 - octombrie 2006 : sef CTC - laborator;am condus activitatea laboratorului de analize fizico-chimice si de microbiologie;am controlat din punct de vedere calitativ intreg procesul tehnologic ,de la materia prima la produsul finit;am monitorizat respectarea legislatiei in vigoare, a tehnologiei de fabricare a berii si a specificatiilor tehnice pe sortimente de bere;am urmarit aplicarea cu strictete a programelor de igienizare in fiecare sectie de productie,controland procesul de curatire si dezinfectie a utilajelor si traseelor tehnologice;
- noiembrie 2006 -iunie 2007: inginer tehnolog responsabil cu implementarea HACCP,conform ISO 22000
- iulie 2007 - septembrie 2007 : analist laborator si coordonator echipa HACCP
- am condus echipe formate din 7 pana la 30 de persoane;
- am definitivat implementarea sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentului HACCP la S.C.Bere Azuga S.A. conform ISO 22000.

studii

 

Facultati:

1990 - 1997 Facultate: Tehnologia produselor alimentare/Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare la Facultatea de industrie alimentara,Universitatea Dunarea de Jos cu examen de licenta in tehnologia berii din Galati.

Premii

Certificari
Feb 2011 - Jul 2011: E.C.D.L. Romania S.A.
Nov 2004 - Nov 2004: S.C.Fiatest S.R.L. Bucuresti

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close