Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.07.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.07.2007

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dezvoltare profesională orientat spre oportunităţi.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Constructii / Instalatii, Arhitectura / Design interior, Inginerie, Petrol / Gaze, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer constructor,inginer structurist,manager de proiect

Responsabilitati:

Supervizez si verific activitatea sefilor punctelor de lucru precum si activitatea subcontractorilor.
Colaboreaz cu sefii de santier, subcontractori, beneficiari, proiectanti si superiori pentru realizarea proiectelor la termen si in parametrii calitativi specificati.
Asigur suportul tehnic in vederea atingerii obiectivelor tehnice si financiare propuse.Impreuna cu sefii de santier asigur planificarea,organizarea,coordonarea si controlarea activitatiilor desfasurate in santier.
Particip activ la analizarea proiectelor tehnice in scopul cunoasterii proiectului, a tehnologiilor care se vor aplica, graficului de executie, conditiilor economico-financiare, conditiilor de contractare.
Alaturi de colegi si/sau colaboratori particip la intocmirea proiectelor in diferite faze:SF/PTH/DDE si la intocmirea documentatiei de ofertare.
In cadrul firmei am participat la executia urmatoarelor lucrari de constructii :
1.Ferme agrozootehnice complete;
O ferma completa cuprinde : sediu administrativ, abator, adapost de animale, cladire moara, remiza de utilaje, fanar, platforme tehnologice;
2. Depozite de cereale;
3. Hale industriale.

01.10.2012 - 30.09.2016

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: inginer structurist, inginer constructor

Responsabilitati:

Stabilirea sarcinilor de incarcare a structurilor, efectuarea calculelor statice si dinamice, conceptul structurii de rezistenta, dimensionarea sectiunilor, intocmirea desenelor de executie si montaj, intocmirea listelor de materiale,intocmirea memorilor de rezistenta ,intocmirea caietelor de sarcini ,intocmirea programelor de control al calitatii, verificarea si urmarirea executiei lucrarilor in santier.
In cadrul firmei am proiectat,verificat si urmarit executia lucrarilor in santier pentru urmatoarele tipuri de structuri :
1.Structuri metalice - hale industriale, showroom-uri, centre comerciale, platforme tehnologice;
Majoritatea proiectelor pe care le-am realizat in cadrul firmei au fost pe structura metalica (aprox. 80%).
2.Structuri din zidarie - locuinte rezidentiale ;
3.Structuri din beton armat - spatii comerciale ;

studii

 

Facultati:

2012 - 2015 Masterat: STRUCTURI la Universitatea Politehnica din Timisoara din Timisoara.
2008 - 2012 Facultate / Colegiu: CONSTRUCTII CIVILE INDUSTRIALE SI AGRICOLE la Universitatea Politehnica Timisoara din Timisoara.

Premii

Calificari
Mar 2019: „Manager Proiect in domeniul constructiilor”, Cod COR 242 101

Jul 2015: Inginer diplomat _ specializarea ,,Structuri''

Jul 2012: Inginer licentiat _ specializarea ,,Constructii civile, industriale si agricole''

Traininguri
Jul 2017 - Aug 2017: Cunoasterea procedurilor operationale si a detaliilor de executie specifice utilizate in cadrul firmei Rudolf Hörmann GmbH & Co
O perioada de doua luni am participat la un training in loc. Buchloe, Germania.Scopul trainingului a fost studierea procedurilor operationale si a detaliilor de executie specifice utilizate in cadrul firmei Rudolf Hörmann GmbH & Co.In aceasta perioada am participat la intocmirea anumitor proiecte de executie si am urmarit operatiile de uzinare pe care le necesita realizarea unor ansamble metalice.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close