Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.08.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.05.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Inginer mecanic, Inginer productie, Tehnician service

Salariu: nespecificat

Beneficii: Telefon serviciu, bonuri de masa, diurna, masina serviciu

Tip job: Full time

Departament: Inginerie, Controlul calitatii, Petrol / Gaze, Service / Reparatii, Naval / Aeronautic, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti, Constanta, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2014 - prezent

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: inginer constructii nave/ asamblare sectii de volum

Responsabilitati:

Asigurarea pieselor componente echipelor din subordine, in vederea asamblarii sectiilor de volum, urmarirea si respectarea graficului de planificare a lucrarilor, actionarea in avans in vedera reducerii timpilor morti, luarea la cunostinta si solutionarea problemelor de natura tehnica, intocmirea rapoartelor de neconformitate si asigurarea solutionari acestora, coordonarea echipelor din subordine in vederea scaderii timpului de lucru si imbunatatirea productivitatii, distribuirea documentatiei tehnice si acordarea de suport in vederea punerii in aplicare, imbunatatirea zonelor de lucru din punct de vedere organizatoric si tehnic pentru o mai buna productivitate.

01.12.2013 - 01.09.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: responsabil secventionare sectii de volum

Responsabilitati:

Calculul lungimilor de contact dintre piesele componente ale unei sectii, stabilirea calibrelor de sudura in urma consultarii tabelului de sudura, raportarea lungimilor calculate catre Departamentul Planificare in vederea bugetarii lucrarilor de confectionat, asamblat si montaj, intocmirea WPM-urilor(Working Process Method) fiecarei sectii calculate si trimiterea acestora pe flux.

01.08.2013 - 01.12.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: dispecer montaj corp

Responsabilitati:

Repartizarea, impreuna cu seful de sectie, a lucrarilor specifice Sectiei Montaj, urmarirea stadiului lucrarilor, raportarea procentelor evolutiei lucrarilor, colaborarea cu maistrii si punerea la dispozitie a materialelor necesare, respectiv utilitatilor, monitorizarea activitatii din punct de vedere al normelor SSM si respectare a regulilor de clasa, analiza periodica, impreuna cu seful de sectie si maistrii, a lucrarilor.
Proiecte:
-N821 - VARD 3 03, Siem Stingray (Offshore Subsea Construction Vessel), pentru compania Siem Offshore.

01.03.2013 - 01.08.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: coordonator subcontractori

Responsabilitati:

Tinerea evidentei lucrarilor contractate impreuna cu seful de sectie, verificarea indeplinirii de catre subcontractori a obligatiilor contractuale, monitorizarea activitatii subcontractorilor din punct de vedere al respectarii normelor SSM si a regulilor de clasa, urmarirea executiei si a incadrarii in termenele de livrare a lucrarilor, efectuarea periodica a reevaluarii subcontractorilor cu contracte in derulare.
Proiecte:
-N810 - UT 731 CD, Far Sirius (Multifunctional Ultra Deep Water Anchor Handling Tug Supply Service Vessel), pentru compania Farstad Shipping;
-N821 - VARD 3 03, Siem Stingray (Offshore Subsea Construction Vessel), pentru compania Siem Offshore;
-N825 - VARD 3 03, Normand Reach (Offshore Subsea Construction Vessel)bloc 2 si bloc 5, pentru compania Solstad Shipping.

01.01.2011 - 01.03.2013

Departament: productie

Titlu Job: operator dana- expeditor

Responsabilitati:

Responsabil cu incarcarea/descarcarea marfurilor in/din nave respectiv autocamioane, coordonarea depozitarii corecte a acestora in spatiile predestinate fiecarui tip de marfa, intocmirea actelor necesare pentru incheierea activitatii la nava sau expedierea autocamioanelor, intocmirea schemelor de teren respectiv magazie pentru identificarea usoara a reperelor, coordonarea echipei pentru buna desfasurare a activitatii.

studii

 

Facultati:

2012 - prezent Masterat: Ingineria si Managementul Sistemelor de Productie la Universitatea "Ovidius", Facultatea de Inginerie Mecanica, Industriala si Maritima din Constanta.
2006 - 2012 Facultate: Utilaje si Instalatii Portuare la Universitatea din Constanta. Pe parcursul anilor de facultate am studiat discipline ca: organe de masini si mecanisme, actionari hidraulice si pneumatice, electrotehnica, masini si masurari electrice, tehnologii de fabricare si reparare a utilajelor si instalatiilor portuare, prelucrari mecanice si control dimensional, stiinta materialelor, rezistenta materialelor, elasticitatea structurilor, tehnici de proiectare CAD-CAM (AutoCAD) precum si alte discipline specifice.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Tehnologic / Tehnician in transporturi la Grup Scolar "Gheorghe Duca" din Constanta.

Premii

Lucrari publicate
Jul 2012: Studiul si proiectarea unui transportor cu banda de cauciuc cu productivitatea Q=20t/h

Calificari
Jan 2011: Legator de sarcina

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close