Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.07.1991

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Agricultura, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Inginerie, Chimie / Biochimie, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2017 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer calitate

01.11.2016 - 30.11.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer coordonator/tehnolog

01.03.2015 - 30.09.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Inginer Tehnolog - Vel Pitar
1 an si 11 luni Bucuresti | Inginerie | Alimentara
- Suport tehnologic in conformitate cu nivelul de productie.
- Suport tehnic privind operarea si configurarea liniilor de productie.
- Monitorizare si inregistrare parametrii specifici productiei, KPI in sistemul ERP.
- Operare/update SAP conform productiei (consumuri specifice, stocuri, etc.)
- Intocmirea planului de revizie (mentenanta) in conformitate cu specificatiile tehnice ale utilajelor si urmarirea
realizarii acestuia.
- Distribuirea personalului in concordanta cu planul de productie, cleaning si mentenanta.
- Verificarea nivelului de implementare a standardului 5 Sigma si respectarea procedurilor specifice
standardelor IFS, ISO 9001, 22 000, 18001.
- Monitorizarea si actualizarea procedurilor de lucru si procedurilor standardizate.
- Verificarea parametrilor de lucru, procedurilor, GMP, GHP, normelor de protectia a muncii.
- Realizarea retetelor cadru si retetelor de flux, consumurilor specifice.
- Intocmirea rapoartelor zilnice privind eficienta, consumuri, pierderi tehnice/tehnologice.





01.02.2014 - 28.02.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef formatie

Responsabilitati:

SAPTE SPICE activeaza in domeniul industrirei alimentare, face parte din grupul Vel Pitar.
SAPTE SPICE opereaza 4 mori in Ramnicu Valcea, Brasov, Iasi si Targu Jiu, avand o capacitate totala de macinis de peste 200.000 de tone.
rganizeaza, urmareste si controleaza procesul tehnologic pe faze de fabricatie pe produse de morarit;
Asigura desfasurarea procesului de productie in conditiile de igiena prevazute in normele sanitare in vigoare;
Stabileste si verifica periodic ritmul de lucru in scopul realizarii comenzilor;
Gestioneaza cantitativ si calitativ stocurile de materii prime;
Coordoneaza activitatea persoanelor din subordine.

studii

 

Facultati:

2013 - 2016 Facultate: Ingineria produselor alimentare la Facultatea Alimentatituris Turism din Brasov.

Premii

Hobby-uri
Sportul, Gatitul



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close