 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
F 23.08.1988 Permis conducere: Cat.
|
|
obiectiv | |
|
Obiectiv: Extinderea cunostiintelor si experientei mele in vanzari mizand intodeauna pe incredere, munca si perseverenta.
Salariu: nespecificat Tip job: Full time Departament: Asigurari, Imobiliare, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Inginerie, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Alimentatie / HoReCa, Management Oras de lucru: Bucuresti Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
01.07.2019 - prezent Departament: controlul calitatii Titlu Job: inginer calitate Responsabilitati: - verificarea in permanență a fluxului tehnologic, parametrii de producție ( greutate produse si semifabricate, etichetarea produselor, ambalarea produselor, mod de preparare), completând documentele HACCP;
- Participarea la activitatea echipei HACCP privind elaborarea planului HACCP;
- Asigurarea proceselor necesare SMCSA sunt stabilite, implementate si mentinute;
- Completarea formularelor care constituie inregistrari ale SMCSA ( Termograme, Registru de verificare a temperaturilor dupa procesarea termică, Fișele de disponibilitate a utilajelor, Registrul de gramaje , Formularele de verificare a igienizarii, Managementul corpurilor străine);
- Completarea documentele specifice monitorizării stării de igiena;
- Completarea documentelor specifice monitorizării PCC;
- Identificarea problemelor in legatura cu calitatea si siguranta alimentelor si starea SMCSA si aducerea la cunoștință RMC problemele aparute;
- Efectuarea împreună cu RMC,evaloarea si tratarea reclamatiilor de la clienti, analiza reclamatiilor si implementarea acțiunilor preventive;
- Asigurarea identificării si transabilitatii materiilor prime si a produselor finite;
- Elaborarea necesarului de instruire a personalului din sectie privind respectarea regulilor de igiena si a bunelor practici de lucru si aducerea la cunoștință RMC. |
|
01.05.2017 - 31.07.2019 Departament: vanzari Titlu Job: director magazin Responsabilitati: Responsabilitati:
- coordonarea intregii activitati a magazinului;
- asigurarea respectarii standardelor de catre angajati;
- recrutarea fortei de munca;
- supervizarea si coordonarea activitatiilor angajatiilor;
- trainingul angajatiilor ;
- intocmirea rapoartelor saptamanale de activitate;
- monitorizarea cheltuielilor pe magazin;
- indeplinirea task-urilor si deadline-urilor;
- raportarea periodica a situatiei magaziului catre Area Manager;
- realizarea programului in fiecare luna pentru angajati;
- responsabil de mentinerea unei relatii bune intre companie si diferite institutii ( ANPC, PRIMARIE, etc). |
|
01.09.2013 - 31.05.2017 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: ospatar - asistent manager - manager Responsabilitati: RESPONSABILITATI:
- intampinarea clientilor la intrarea in locatie;
- conducerea clientilor catre locurile rezervate sau libere din locatie;
- servirea ireprosabila a clientilor;
- pregatirea set-up-ului de pe restaurant si terasa;
- incasarea platilor.
- asigurarea unei ambiente placute in restaurant;
- recomandarea de produse aditionale in functie de comenzile clientilor in vederea cresterii vanzarilor si atingerii obiectivelor zilnice;
- efectuarea curateniei zilnice si aranjarea salonului in conformitate cu standardele companiei;
- asigurarea celor mai inalte standarde in ceea ce priveste servirea preparatelor de bucatarie si a bauturilor;
- administrarea costurilor produselor alimentare;
- asigurarea ca standardele de igiena sunt respectate;
- cunoasterea aprofundata a tuturor produselor comercializate;
- responsabil pentru training si dezvoltare a personalului din restaurant;
- gestionarea si solutionarea reclamatiilor clientilor si a situatiilor limita;
- maximizarea tuturor oportunitailor in vederea cresterii vanzarilor;
- comunicarea cu personalul de la bucatarie pentru a asigura servicii alimentare competitive;
- consilierea clientilor cu privire la selectia de vinuri disponibila;
- planificarea turelor zilnice si saptamanale pentru personalul restaurantului;
- achiziționarea de produse, bunuri și negocierea preturilor cu furnizorii comerciali;
- asigurarea stocurilor necesare, corelate cu volumul de vanzari in vederea asigurarii disponibilitatii tuturor preparatelor din meniu. |
|
01.09.2011 - 30.09.2013 Departament: productie Titlu Job: inginer tehnolog Responsabilitati: RESPONSABILITATI:
- coordonarea sectiei de preparate;
- coordonarea unei echipe formata din aproximativ 140 persoane;
- supravegherea fluxului tehnologic in vederea obtinerii rezultatelor propuse;
- distribuirea sarcinilor in functie de numarul angajatilor disponibili si randamentul individual;
- gestionarea situatiilor dificile si gasirea de solutii intr-un timp limita;
- aplanarea conflictelor si gestionarea situatiilor delicate in vederea obtinerii unui randament maxim din partea fiecarui angajat. |
|
01.12.2008 - 30.09.2011 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: ospatar / sef tura Responsabilitati: RESPONSABILITATI OSPATAR:
- intampinarea clientilor la intrarea in locatie;
- conducerea clientilor catre locurile rezervate sau libere din locatie;
- servirea ireprosabila a clientilor;
- pregatirea set-up-ului de pe restaurant si terasa;
- incasarea platilor.
RESPONSABILITATI SEF TURA:
- coordonarea echipei din salon si echipei din bucatarie;
- intocmirea comenzilor;
- intocmirea inventarelor periodice;
- intocmirea actelor de gestiune zilnica;
- efectuarea instructajului periodic pentru angajati. |
|
01.03.2007 - 30.11.2008 Departament: vanzari Titlu Job: asistent vanzari Responsabilitati: Responsabilitati
- Consiliere clienti;
- Incasari plati;
- Receptie marfa;
- Inventar saptamanal;
- Asigurarea curateniei zilnice;
- Aranjarea vitrinelor pentru o imagine comerciala cat mai eficienta;
- Efectuarea actelor de gestiune zilnica. |
| studii | |
|
Facultati: 2007 - 2011 Facultate: Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare Agricole la USAMV-Facultatea de zootehnie din BUCURESTI.
Premii Hobby-uri
Fitness, Dansuri Latino
|
|
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|