Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.11.1995

obiectiv

 

Sunt inginer de proces cu mai mult de 2 ani experienta in domeniul petrochimic. Sunt atenta la detalii, am o gandire analitica si sunt capabila sa duc la indeplinire multiple sarcini, chiar si cand termenele-limita sunt stranse. Aplic principiile stiintelor si tehnologiei pentru a-mi optimiza munca si pentru a livra cele mai bune rezultate. Imi place sa lucrez in echipa, avand abilitati excelente de comunicare si relationare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Statistica / Matematica, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Petrol / Gaze, IT Software, IT Hardware, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2018 - prezent

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: process safety consultant

Responsabilitati:

Lucrez intr-o echipa de marime medie, internationala pentru a realiza studii de suprapresiune asupra instalatiilor chimice existente (rafinarii si instalatii chimice - in special in zona Statelor Unite).

Resposabilitati:

- Identificarea scenariilor de suprapresiune aplicabile pe baza diagramelor de proces (PFD-uri) si diagramelor de conducte si instrumentatie (P&ID-uri), precum si a bilanturilor de materiale si energetice;
- Cuantificarea debitelor ce necesita a fi eliberate utilizand software specializat (simulatoare de proces precum Aspen PLUS, Aspen HYSYS, Pro/II, PetroSIM), conform codurilor industriei (API, ASME) si reglementarilor.
- Determinarea capacitatii supapelor de suprapresiune;
- Dezvoltarea de solutii inovatoare si pe termen lung pentru combaterea neregulilor descoperite pe parcursul studiului, ce prezinta riscuri atat pentru personalul unitatii, dar si pentru instalatie;
- Prezentarea deficientelor gasite, precum si a solutiilor propuse in fata clientului;
- Lucrul cu clientul in sedinte saptamanale/lunare pentru gasirea solutiilor optime;
- Implementarea solutiilor propuse (dupa acceptul clientului) in documentatia unitatii (printr-un program de Management of Change - MOC) in vederea conformarii unitatii cu normele in vigoare;
- Dezvoltarea unei documentatii a rezultatelor obtinute.

Realizari:
- Dezvoltarea si prezentarea unei lucrari pe tema "Safety Integrity Level Determination and Categorization" in cadrul Global Congress on Process Safety, Editia a 15-a, New Orleans, 2019.

Altele:

Training-on-the-job intr-un mediu international (Houston, Texas): Septembrie - Decembrie 2018, Octombrie - Noiembrie 2019, Ianuarie - Februrie 2020.
Worksopuri de dezvoltare continua in cadrul echipei, unde fiecare membru al echipei a avut ocazia sa isi prezinte rezultatele si experienta cu diversi clienti. Aceste workshopuri m-au ajutat sa imi dezvolt abilitatea de a vorbi in public si de a transmite un mesaj cuprinzator, dar concis si clar in acelasi timp.

studii

 

Facultati:

2018 - 2020 Masterat: Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor la Universitatea Politehnica din Bucuresti din Bucharest. - Lucrare de disertatie in domeniul Ingineria si Informatica Proceselor Chimice: "Purificarea gazelor acide utilizand solventi fizici si chimici", dezvoltata cu ajutorul unei simulari in regim stationar, realizata in Aspen PLUS.
- Domenii de studiu relevante: Termodinamica, Reactoare Eterogene, Automatizarea Proceselor Chimice, Metode Numerice si Optimizari, Managementul Proiectelor (inclusiv Metoda Drumului Critic - Critical Path Method si grafice Gantt).
2014 - 2018 Facultate: Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor la Universitatea "Politehnica" Bucuresti din Bucuresti. - Lucrare de diploma in domeniul Ingineria si Informatica Proceselor Chimice: "Gazeificarea carbunilor cu obtinere de gaz de sinteza", dezvoltata cu ajutorul Aspen PLUS si MATLAB.
- Domenii de studiu relevante: Transfer de masa, Transfer Termic, Reactoare Omogene;

Realizari:

Participarea la Sesiunile Stiintifice ale Studentilor cu proiecte de cercetare:
- Activitatea antimicrobiana a filmelor compozite de celuloza si oxid de zinc;
- Dinamica populatiilor bacteriene in culturi mixte;

Ambele proiecte fiind premiate cu Premiul III.

Premii

Certificari
Apr 2021 - May 2021: Technical Support Fundamentals
Eliberat de Google.
Oct 2013 - Nov 2013: Cambridge Certificate of Proficiency in English
Eliberat de British Council.
Conferinte
Mar 2019 - Apr 2019: Global Congress on Process Safety, 15th Edition, New Orleans
Lucrare: "Safety Integrity Level Determination and Categorization"Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close