Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.06.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.09.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt un tanar inginer mecanic cu experienta in domeniul Automotive. Scopul meu este de a ma imbunatati continuu pe plan profesional, de a ma autodepasi si de a face munca tot mai calitativa.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Oportunitatea de a lucra intr-un mediu tanar, dinamic, propice pentru dezvoltarea profesionala.

Tip job: Full time

Departament: Inginerie, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Oradea, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2016 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer simulare biw (process simulate)

Responsabilitati:

Pregatirea si alinierea celulor de roboti conform situatiei din fabrica pentru procesul de retooling. Importarea si cinematizarea dispozitivelor si a echipamentelor liniei de asamblare. Distributia optima a punctelor de sudura. Studii de accesibilitate. Crearea de path-uri pentru roboti si secvente de operatii coform procesului stabilit. Optimizarea proceselor din celula pentru incadrarea in ciclul de timp alocat. Colaborarea cu echipele de proiectare a clestilor de sudura si al layout-ului fabricii pentru gasirea solutiilor optime.

01.01.2015 - 30.04.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant mecanic

Responsabilitati:

-Concept si modelare 3D in CATIA de echipamente fezabile si eficiente pentru linii de sudura si asamblare de caroserii auto. (sisteme de clamping, osclianti, manipulatoare, structuri sudate,etc.)
-Verificarea si corectarea desenelor de executie, a listelor de materiale si a documentatiei tehnice inainte de lansarea in manufacturare.
-Intocmirea foilor de calcul pentru verificarea incadrarii in sarcina maxima proiectata a echipamentelor (manipuloare, oscilanti,etc)
-Crearea si implementarea kiturilor de modificare cerute de client sau generate de nonconformitati interne.
-Activitati de Data Management - ENOVIA PLM (structura proiect, revizii, update-uri de documentatie, etc.)
-Comunicare constanta in limba engleza si italiana cu membrii grupului din ITA / UK .

01.05.2014 - 31.12.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: tehnician proiectant mecanic

Responsabilitati:

Responsabilitatile principale au cuprins : realizarea desenelor de ansamblu si de executie, a listelor de materiale, kiturilor de modificare si a documentatiei tehnice pentru piesele si ansamblele proiectate.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Inginerie & Management in Domeniul Autovehiculelor la Facultatea de Inginerie Manageriala si Tehnologica Oradea din Oradea. Anul 2 de masterat. Voi absolvi in vara anului 2016.
2010 - 2014 Facultate: Ingineria Autovehiculelor la Facultatea de Inginerie Manageriala si Tehnologica Oradea din Oradea. Ciclul Licenta

Premii

Traininguri
Apr 2016 - Apr 2016: Tecnomatix Process Simulate
O saptamana de curs introductiv in Process Simulate 11, urmata direct de training in timpul jobului.
Jan 2016 - Jan 2016: BIW Tooling Design - Cursuri de imbunatatire
-Material Handling - sistemele Versaroll, Versapallet, etc.
-Notiuni de Safety si Ergonomie pentru statii de sudura manuale/robotizate
-Design de grippere pentru roboti si hoist-uri
-Notiuni de baza in configurarea Layout-ului halei
-Cresterea eficientei si reducerea costurilor in designul de dispozitive de asamblare BIW
Dec 2015 - Jan 2016: Tecnomatix Robcad si bazele simularii BIW
4 Saptamani de training in utilizarea Robcad-ului cat si notiunile de baza necesare in simularea proceselor robotizate de asamblare ale caroseriilor Body In White.
May 2014 - May 2014: CATIA V5
Catia V5 - Modulele de Assembly Design, Part Design si Drafting 2D.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close