Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.11.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.02.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt o persoana deschisa cu o experienta de peste 15 ani in domeniul telecomunicatiilor. Competentele tehnice dezvoltate de-a lungul carierei mele in sectorul telecom, precum si bunele abilitatil interpersonale imi ofera bazele necesare pentru a continua dezvoltarea mea in aceasta industrie.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Telecomunicatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2007 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer senior

Responsabilitati:

- Realizarea si actualizarea lunara a maparii pe grupe de cost a tuturor investitiilor de capital care asigura o vizibilitate asupra investitiilor pe toate ariile [IT, retea (clienti, acces , agregare si transport, Edge,Core) , platforme, amenajari de spatii tehnice si nontehnice] permitand luarea de decizii la nivel de management in urma vizualizarii rapoartelor realizate.
- Verificarea si aprobarea in format electronic a cererilor de achizitii (Procurement request – PR) emise in sistemele Oracle/SAP pentru toate cheltuielile aferente zonei Tehnologie si IT.
- Gestionarea cataloagelor specifice activitatilor de monitorizare a investitiilor in scopul controlului si urmaririi proiectelor de investitii.
- Intocmirea de rapoarte periodice sau rapoarte ocazionale privind investitiile de capital ale companiei conform cu cerintele interne si de grup.
- Colectarea, analiza si raportarea realizarilor/ bugetului pentru indicatorii cheie de performanta (KPI) non- financiari din aria de guvernanta (Tehnologie si IT) prin rapoarte periodice (lunare, trimestriale, anuale) si ad-hoc.
- Realizarea analizei tehnice a datelor regasite in documentele de aprobare (Business Case, Project Initiation Documents , Change Control Note) ce urmeaza a fi analizate in vederea aprobarii investitilor in limita bugetului anual prestabilit.

01.06.2004 - 31.07.2007

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer sistem

Responsabilitati:

- Coordonarea echipei de instalare, efectuarea de teste si intocmirea documentelor aferente (pentru custodia si receptia serviciilor).
- Instalarea si setarea echipamentelor indoor(modem-uri, gate-uri de voce,switch-uri, hub-uri, routere) necesare pentru acces la serviciile oferite de catre S.N.Radiocomunicatii S.A.
- Setarea echipamentelor pentru sincronizarea cu statiile de baza pe care le detine compania.
- Servicii de asistenta pentru clientii companiei in cazul aparitiei unor probleme.
- Servicii de monitorizare a legaturii si a parametrilor anumitor servicii oferite clientilor precum si monitorizarea de la distanta a echipamentelor montate la clienti.
- Realizarea de studiu de site pentru clientii care doresc acces la serviciile oferite de S.N. Radiocomunicatii pentru determinarea echipamentelor necesare si a materialelor aferente efectuarii instalarii.
- Instalarea de noi servicii pentru clienți in vederea extinderea rețelei (internet, VPN, voce) precum si efectuarea de teste de punere în funcțiune cu echipa de instalare  - Echipament folosit: Cisco , Allied Telesys , Alvarion , Harris , Ericsson , Airspan , RAD Comunication , Vocaltec.

studii

 

Facultati:

1999 - 2004 Facultate: Licenta Inginer - Tehnologii de transport la Universitatea Politehnica Bucuresti - UPB din Bucuresti.
1994 - 1999 Liceu / Școală profesională: diploma de absolvire - Bacalaureat la Colegiul Tehnic din Motru. Profil Informatica
1990 - 1994 Școală generală: Informatica la Scoala Gimnaziala Nr. 2 din Motru.

Premii

Certificari
Sep 2019 - Oct 2019: Tehnica - Nivel Baza - Retele, Tehnologii, Servicii
Cursul asigura acreditarea insusirii notiunilor legate de suportul si parametrii necesari pentru furnizarea de servicii & Descrie tehnologiile si serviciile de acces furnizate pe tipuri de tehnologie si suport.
Sep 2006 - Oct 2006: CCNA 1
CCNA Exploration 1 - Network Fundamentals este primul curs din curriculumul CCNA Exploration care pregateste cursantii pentru certificarea internationala CCNA.
Hobby-uri
Arta, Muzica, Filmele, Documentarele, Sportul

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close