Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.08.1984

obiectiv

 

Punerea in evidenta a capacitatilor intelectuale si experientei acumulate, pentru a indeplini sarcinile si scopurile companiei cat si pentru dezvoltarea carierei mele. Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabila, hotarata, interesata de perfectionarea profesionala.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2007 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer senior

Responsabilitati:

 Calcule hidraulice pentru diverse poduri şi podeţe aflate pe drumurile naţionale incluse în proiecte de modernizare, reabilitare: DN73, DN 1C, DN 2E, DN 2H, DJ 208C, DJ 291C etc..
 Calcul hidraulic pentu Canalul Dunăre – Bucureşti.
 Realizarea modelului de teren pentru canalul Dunăre – Bucureşti.
 Calculul hidraulic al unor obiective precum: Centura Iaşi, Autostrada Braşov-Borş, Autostrada Piteşti –Sibiu..
 Identificarea şi delimitarea hazardurilor naturale (cutremure, alunecări de teren şi inundaţii). Hărţi de hazard la nivelul teritoriului judeţean. Studiu: Regiunile I (Nord-Est), II (Sud-Est), III (Sud Muntenia), IV (Sud-Vest Oltenia), Fazele I, II, III.
 Studiu de Inundabilitate elaborat pentru faza de prefezabilitate a proiectului „Amenajare Hidroenergetică Capra”..
 Harta de risc la alunecări de teren şi inundaţii pentru Municipiul Câmpina
 Harta de risc la alunecări de teren pentru Judeţul Galaţi - Oras Bereşti, şi comunele Bereşti-Meria, Cavadineşti, Suceveni si Balaşeşti
 Hărţi de risc la alunecări de teren pentru 24 de localităţi din judeţul Olt, în cadrul proiectului "Prevenirea producerii, unor calamităţi naturale, în judeţul Olt prin realizarea unor hărţi de risc la alunecări de teren şi a unui plan integrat de management pentru prevenirea riscului".
 Calcul Hidraulic şi de Gospodarire a Apelor elaborat pentru
„ Regularizare Pârâu Ghelinţa în localitatea Ghelinţa , Judeţul Covasna”
- Elaborarea hărtilor de risc natural şi a planurilor de risc detaliate pentru alunecări de teren, pentru un numar de 48 unitaţi administrativ teritoriale ale judeţului Prahova – componentă a Planului de Amenajare a Teritoriului Judeţean şi/sau zonal şi a planurilor de risc natural la alunecări, detaliate în Planul de Urbanism General şi în Regulamentul Local de Urbanism.

studii

 

Facultati:

2008 - 2009 Masterat: Ingineria Protectiei Mediului la Facultatea de Hidrotehnica din Bucuresti.
2003 - 2008 Facultate: Inginerie matematica la Facultatea de Hidrotehnica din Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close