Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.09.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.03.2011

obiectiv

 

Sper ca pe viitor sa ajung sa imi pun in practica toate cunostinte dobandite pe parcursul facultatii.

Beneficii: Posibilitatea de promovare

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2013 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Realizarea studiilor de solutie privind racordarea parcurilor fotovoltaice la reteaua electrica de distributie. Stabilirea solutiilor de racordare ce vor urma sa fie avizate in fata comisiei distribuitorului de energie electrica repartizat pe zona respectrica ex: ENEL DISTRIBUTIE MUNTENI, ENEL DISTRIBUTIE DOBROGEA, CEZ DISTRIBUTIE etc. Realizarea analizelor de 20Kv in programul NEPLAN pentru a vedea ce variatii de tensiune aduce parcul asupra retelei venind in prealabil cu intariri pentru sustinere.

01.02.2013 - 01.03.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Realizarea unui Studiu de oportunitate cu privire la Potentialul eolian al Marii Negre. Am simulat realizarea unui parc eolian off-shore pe litoralul Marii Negre prin alegerea exacta a unei locatii inclusiv turbinele eoliene. Scopul proiectului a fost de a vedea in cat timp se amortizeaza investitia si cat de rantabil ar fi proiectul

01.06.2010 - 01.10.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Vizitarea parcurilor eoliene din Dobrogea si realizarea unui proiect ce avea ca obiectiv stabilirea unor criterii de realizarea a parcurilor eoliene. De asemenea am vizitat mai multe statii electrice din zona reusind nu doar invatand ci si vazand echipamentele electrice dintr-o statie pentru identificarea lor.

01.05.2009 - 01.06.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Am fost familiarizati cu modul de functionare a unei centrale nucleare, prin prezentarea ei intr-o platforma de curs, in final urmand vizitarea acesteia si am sustinut un examen de exaluare.

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Doctorat: ELECTRO la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de ENERGETICA din BUCURESTI. Teza de doctorat : MANAGEMENTUL ENERGETIC AL CLADIRILOR MODERNE.
Obiectivul tezei este de a dovedi atat energetic cat si economic aplicabilitatea conceptului de cladire inteligenta
2011 - 2013 Masterat: Surse regenerabile de energie la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de ENERGETICA din BUCURESTI. Specializarea absolvită surse regenerabile de energie, iar printre materiile studiate in cadrul specializarii se regasesc Actionari electrice pentru susrse regenerabile, Masini electrice, Eoliene, Impactul generarii distribuite asupra retelelor electrice, Hidrogenul si pilele de combustie, Energia geotermala si pompe de caldura etc.
2007 - 2011 Facultate: Managementul Energetic la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de ENERGETICA din BUCURESTI. Specializarea absolvită este management energetic. Materiile studiate în facultate mi-au oferit posibilitatea să dobândesc informaţii folositoare în domenii precum: Partea Electrică a Centralelor şi Staţiilor Electrice, Echipamente de Distribuţie a Energiei Electrice, Gestiunea Energiei Electrice. Informaţiile dobândite în urma studierii acestor domenii au fost foarte bine venite în elaborarea proiectului de diplomă.
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: AUTOMATIZARI CALCULATOARE la Grup Scolar Industrial ENERGETIC din CERNAVODA. Specializarea studiată în cadrul anilor de liceu a fost automatizari-calculatoare, iar în cadrul celor patru ani am interacţionat cu programe precum C++, Visual C++ , cât şi cu pachetul Office. La finele liceului alături de diploma de bacalaureat am dobândit un atestat profesional C++.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close