Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.08.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.10.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Gasirea jobului care sa-mi ofere satisfactie profesionala si posibilitatea de promovare.

Salariu: 6.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Controlul calitatii, Auto / Echipamente, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bistrita, Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer programator

Responsabilitati:

In calitate de inginer programator realizez programe pentru freze CNC cu 3 axe si strunguri CNC cu axa Y si alimentatoare de bara. Programele pentru freze le realizez cu ajutorul softului MasterCam, iar cele pentru strung le realizez manual cu ajutorul programului de editare Cimco.
Pe langa sarcinile specifice postului de a realiza tehnologia si programele CNC specifice pieselor, mai sunt responsabil cu mentenanta utilajelor, sarcina care mi-a intrat in atributii datorita experientei de la un job anterior si nu in ultimul rand aprovizionarea cu scule aschietoare si a elementelor conexe necesare proceselor de prelucrare. Cand este necesar realizez si oferte de pret pentru clientii firmei.

01.08.2018 - 31.12.2018

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: manager constructor

Responsabilitati:

Shobha Concepts este o firma de familie nou infiintata cu activitate principal in domeniul constructiilor si a renovarilor interioare.
Jobul presupune: mentinerea contactului cu clientii, conducerea echipei de muncitori prin supraveghere si gasirea de solutii in momente de impas, aprovizionarea cu echipamente si materiale necesare indeplinirii proiectelor si nu in ultimul rand realizarea de teme pentru proiect (punerea de parchet, faianta, gresie, montaj sanitar, conexiuni si montaj electric, vopsire, gletuire, samd)

01.10.2015 - 31.08.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: mechanical design engineer

Responsabilitati:

Rombat SA, avand sediul in Bistrita este la ora actuala cel mai mare producator de baterii din Romania. Compania este lider national din 1997. Aceasta pozitie de lider este mentinuta in toata aceasta perioada datorita investitilor, a clientilor satisfacuti si nu in ultimul rand datorita unui mediu de lucru constant imbunatatit. Produsele Rombat pot fi gasite in toata Europa, precum: Franta, Portugalia, Belgia, Italia, Bulgaria, Moldova, Croatia, Germania, Ungaria si multe altele.
Pozitia de inginer face parte din cadrul departamentului PSA(Proiectare Scule si Autoutilari).
Jobul preuspune: mentinerea legaturii cu departamentele de proiectare produse, mentenanta si executie proiecte.
• Legatura cu departamentul de proiectare produse consta in realizarea de proiecte 3D in SolidWorks, pentru piesele dorite de catre acest departament atat din mase plastic cat si din plumb, piese necesare la ansamblarea bateriilor, mai exact realizarea de proiecte de matrite de injective sau turnare cat si dispositive necesare liniilor de formare si montaj a bateriilor.
• Legatura cu departamentul de mentenanta presupune sustinerea departamentului cu fisele tehnice din cadrul proiectelor realizate in trecut in vederea modernizarii liniilor de productie atat la revizii capital cat si la revizii planificate si nu in ultimul rand cu proiectarea de piese de schimb de pe liniile cumparate in vederea obtinerii unui flux de productie continu.
• Legatura cu departamentul de executie conta in intocmirea proiectelor cerut in vederea executie, prin fise tehnice de executie 2D, realizarea de programe NC pentru centrele de prelucrare cat si pentru utilajele clasice existente. Nu in ultimul rand mentinerea legaturii cu oamenii delegati pentru executie, atat pentru suport tehnic cat si pentru modificari de ultim moment. Totodata montajul si punerea in functiune a dispozitivelor realizate de mine se face sub indrumarea mea.

Ing. Ioan Neagos – Sef de departament – 0040-744/640.246

01.03.2014 - 30.09.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer service

Responsabilitati:

TEXIMP SA este o companie internațională specializată in vânzarea și asigurarea service-ului mașinilor-unelte CNC: strunguri și centre de prelucrare. Teximp garanteaza cel mai bun suport local pentru clienți, beneficiind de tehnologie și service proprii in centrele tehnologice din 8 ţări din Europa de Sud-Est. Teximp este reprezentant exclusiv prentru producătorii de renume, precum: Haas Automation, Nakamura-Tome, Tornos și Matsuura.
Jobul presupune deplasarea la sediul clinetului in vederea instalarii, asigurarea mentenantei si/sau serviceul centrelor de prelucrare din custodia acestora.
In cadrul instalarii presupunea descarcarea utilajului de pe platforma, deplasarea si montarea in locul dorit de catre client in cadrul unitatii acestuia, legarea la curent, nivelarea in vederea punerii in functiune a utilajului, verificarea si montarea optiunilor auxiliare utilajului, verificarea finala prin rodaj inpus de procedura si nu in ultimul rand realizarea de documentatie in vederea intrarii in garantie.
In vederea mentenantei se realize procedura specifica prin care se verifica starea utilajului, urmarindu-se: piese de schimb, cabinet electric, panoul / functiile utilajului, lubrifierea centrala, sistemul hidraulic si pneumatic, axul principal, sistemul de racire, schimbatorul de scule, stergatoare si conexele utilajului.
In cadrul de service am realizat: reglaje si schimbari de motor, reglaje si schimbari de ghidaje, probleme electrice, probleme de software, schimbari de motoare pe axe, probleme de racier, as putea spune ca am intalnit majoritatea problemelor care pot sa apara la un utilaj HAAS.
In Februarie 2015, in Belgia, am devenit tehnician de service certificat HAAS, in vederea lucrarii pe utilaje HAAS aflate in garantie.

Ing.Cristian Tirlea –Sef de vanzari/Director de sucursala - 0752/201.996

01.02.2013 - 28.02.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer productie

Responsabilitati:

Jobul a presupus pe de o parte discutia cu clientii in vederea creionarii detaliilor de executie si proiectarea propriu-zisa conform cerintelor acestora. Pentru partea de proiectare am folosit softuri precum : AutoCad si SolidWorks, iar pasul urmator presupune realizarea programului CNC pe softul masinii: WCam2K. Ca si ultim pas, se face alegerea sculei si operarea masinii NOAT MATRIX CNC, CNC in 5 axe, in vederea obtinerii produsului final. Pe langa toate acestea jobul presupune si lucrari adiacente de intretinere a CNC-ului.
Majoritatea lucrarilor executate sunt: debitari, frezari, gravari, iar ca produse finite s-au realizat: placaje, glafuri (pervaze), blaturi, pardoseala modulara, boiandrugi, balustrii si nu in ultimul rand seminee.

Janos Vasilov - Manager – 0040-726/107.607

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Doctorat: Inginerie industriala - catedra Ingineria Proiectarii si Robotica la Universitatea Tehnica din Cluj - Napoca. Cercetari si contributii privind diagnosticarea prin vibratii a masinilor si echipamentelor de fabricatie
2009 - 2011 Masterat: Proiectarea produselor inovative si Management Tehnologic la Universitatea Tehnica din Cluj - Napoca.
2004 - 2009 Facultate: Facultatea de Constructii de Masini, specialitatea TCM la Universitatea Tehnica din Cluj - Napoca.
2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: Electronica si automatizari la Colegiul tehnic Infoel din Bistrita.

Premii

Certificari
Feb 2015 - Feb 2015: Tehnician recunoscut HAAS pentru repararea si mentenanta utilajelor CNC
Pe parcursul celor 2 saptamani am fost supus zilnic la teste teoretice si practice, teste trecute cu brio, fiind urmate dupa obtinerea certificarii de teste lunare pentru mentinerea titulaturii.
Certificarea a avut loc in Bruxelle/Belgia.
Hobby-uri
Alergarile montane, pescuitul, fotbalul, constructiile, agricultura

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close