Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.04.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.08.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Controlul calitatii, Auto / Echipamente, Service / Reparatii

Oras de lucru: Adjud, Bacau, Brasov, Focsani, Targu Ocna, Onesti, Slanic Moldova, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer operare cne

Responsabilitati:

In cadrul Serviciului Inginerie de Componente sunt responsabil din punct de vedere tehnic de o serire de echipamente definite ca echipamente critice.

01.01.2006 - 31.08.2019

Departament: service / reparatii

Titlu Job: inginer service / inginer suport tehnic

Responsabilitati:

Am inceput activitatea ca Inginer de Service in domeniul compresoarelor de aer, uscatoarelor cu refrigerare sau adsorbtie, generatoarelor de azot si a pompelor de vacuum in cadrul Atlas Copco Romania, activind in principal, dar nu exclusiv, in zona estica a Romaniei.
Incepind din mai 2012 desfasor activitate de suport tehnic pentru colegi si clienti.
In aceasta perioada am coordonat din punct de vedere tehnic si operational activitati de revizii si reparatii capitale ale compresoarelor centrifugale ale unor client importanti precum Pirelli Slatina, OMV-Petrom Rafinaria Petrobrazi, Azomures; revizii si reparatii capitale ale compresoarelor de gaze naturale ale OMV-Petrom.
Incepind cu 2012 am fost implicat practic in toate proiectele importante ale departamentului de service al Atlas Copco Romania.

01.12.1997 - 31.01.2006

Departament: inginerie

Titlu Job: sef atelier reparatii; sef centrala termica; reprezentant al managementului pentru asigurarea calitatii

Responsabilitati:

Sectoare de activitate in care am fost implicat:
1.Sef atelier intretinere si reparatii:
• coordonare si verificare activitatea de reparatii si intretinere pentru: 3 motostivuitoare, 4 incarcatoare frontale, 16 TAF-uri.
• coordonare si verificare activitatea de reparatii si intretinere pentru: 4 compresoare Atlas Copco.
2.Sectorul centrale termice:
• coordonare si verificare intreaga activitate, raspunzind direct de functionare, intretinere si reparatii pentru doua centrale termice pe apa calda, prima cu o capacitate totala instalata de 9 Gcal/h, a doua de 4 Gcal/h.
3.Departamentul de asigurare a calitatii:
• urmarire respectarea procedurilor sistemului de management al calitatii la diferite nivele si efectuarea inspectiilor, reviziilor sistemului, auditurilor, necesare respectarii cerintelor si mentinerii certificerii.
Realizari:
1.Sef atelier intretinere si reparatii:
• reducerea timpilor de stationare a utilajelor si scaderea costurilor cu reparatiile prin urmarirea clara a frecventei incidentei anumitor defectiuni si a cauzelor acestora.
• am condus echipa care a executat intreaga instalatie de aer comprimat pentru o fabrica de panouri din lemn, inclusiv montajul si punerea in functiune pentru un compresor Atlas Copco GA 37-10 FF.
2.Sectorul centrale termice:
• am avut o contributie esentiala in realizarea si finalizarea cu succes a proiectului “Waste wood boiler in the wood processing industry”, proiect initiat de “Royal Haskoning” Olanda in cadrul Programului de cooperare bilaterala intre Romania si Olanda (PSO).
• am condus echipale care au montat doua cazane de apa calda fiecare cu o capacitate de 2.5 Gcal/h, efectuind inclusiv montajul instalatiilor anexe: ventilatoare, pompe, cosuri de fum, conducte de gaze arse si de fum, tevi de apa, etc.
3.Departamentul de asigurare a calitatii:
• sub indrumarea si coordonarea unui consultant specializat am proiectat si implementat un Sistem de management al calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001-2000.
Adrian Ionita - consultant pentru proiectarea si implementarea Sistemului de Management al Calitatii.
Ton van der Knjif - project manager "Royal Haskoning"

studii

 

Facultati:

1994 - 1995 Masterat: Diagnoze si Epertize Tehnice in Ingineria Mecanica la Universitatea Tehnica "Gheorghe Assachi" din Iasi.
1989 - 1994 Facultate: Masini si echipamente termiice la Universitatea tehnica "Gh. Asachi" din Iasi.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close