Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.04.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.06.2014

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt absolvent de inginerie aerospațială, pasionat de rezolvarea problemelor și cu dorința de a înțelege în detaliu sistemele complexe. În prezent lucrez la extinderea capacităților pe care le am în sfera IT, în special în web development și web design. Am cunostințe de bază în tehnologii precum HTML5, CSS3 și Bootstrap, JavaScript (+ supersetul TypeScript) și Angular. Sunt, de asemena, familiarizat cu limbajele de programare C, C++ și Java. Vreau să mă dezvolt din punct de vedere profesional prin aplicarea și îmbogățirea cunoștințelor pe care le am în aceste domenii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Internet / e-Commerce, Import - export, Chimie / Biochimie, IT Software, Banci, Crewing / Casino / Entertainment, Auto / Echipamente, Project Management

Oras de lucru: Deva, Hunedoara, Hateg, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2021 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: internship front-end (angular)

Responsabilitati:

• Stagiu de practică ce presupune acumularea de cunoștințe în domeniul progrămarii front-end, folosind tehnologii precum: JavaScript, TypeScript, Angular, GIT, Github.
• Aplicarea cunoștințelor dobândite prin dezvoltarea a diferite funcționalităti front-end.

01.09.2020 - 31.10.2020

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer mentenanță

Responsabilitati:

• Am efectuat operațiuni de întreținere și reparații pentru aparatură de laborator (formată din numeroase sisteme electronice, mecanice și pneumatice). Am executat proceduri de testare pe diferite sisteme, subsisteme si componente pentru a asigura functionarea corecta in raport cu standardele date in documentatie.

01.07.2019 - 31.07.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: internship

Responsabilitati:

• Am avut oportunitatea de a urmări și participa la o serie de procese de inspectare a componentelor giravioanelor, proiectare de capabilități pentru acestea și asamblare (de exemplu prin nituire).
• Internship-ul a implicat deasemenea studierea manualelor de mentenanta, a notiunilor de proiectare precum si asimilarea detaliilor tehnice si a procedurilor.

01.01.2019 - 31.05.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: internship

Responsabilitati:

• Am avut oportunitatea de a observa și participa la procesele de întreținere și asamblare a subansamblelor, ansamblelor principale și a sistemelor (sistem de combustibil, sisteme hidraulice/servocomenzi, aparatură electronică, inclusiv pentru telecomunicații).

studii

 

Facultati:

2016 - 2020 Facultate: Inginerie Aerospatiala la Inginerie Tehnologica si Management Industrial din Transilvania University of Brasov.
2011 - 2015 Liceu / Școală profesională: mate-info, bilingv-enleza la Colegiul National "I.C. Bratianu" din Hateg. Media obtinuta la bacalaureat 9.83

Premii

Certificari
Mar 2013 - Jun 2014: L.M.T.
Certificat de absolvire al cursului de leadership "Liderii Mileniului Trei".
Traininguri
Sep 2011 - Mar 2012: Protecție Civilă
Metode de coordonare și intervenție în cazul situațiilor de urgență (incendiu, atac aerian și cataclisme).Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close