Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.09.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.06.2002

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Bucharest Marriott Grand Hotel : -intreținere si supraveghere a sistemelor de producere apă rece și caldă menajeră, apa dedurizata, abur tehnologic, instalatii de alimentare cu gaze naturale. Urmarirea programelor trimestriale, semestriale si anuale de intretinere in clădiri, la echipamente, revizii, etc. Evidenta sistemelor de limitare si protectie incendiu prin instalatii de sprinklere și hidranți (verificari și testari lunare/trimestriale), alimentari cu apă in cladiri; verificarea si calibrarea sistemului de tratament pentru piscină și jacuzzi; funcționarea la parametrii a sistemului de producere a apei racite(chillere, sisteme inchise/deschise), verificare si testare a sistemelor de chlorinare montate pe alimentarea generala a instalatiilor hidraulice in imobil, teste zilnice pentru sistemul de dedurizare DUO, verificarea productiei de abur tehnologic in CT, alimentare, distributie, purjare condens, verificarea parametrilor apei din cazan. Verificarea functionarii in parametrii nominali la instalatia frigorifica(compresoare, ventilatoare, stare alarme tablou electric general, nivel ulei, nivel agent frigorific, temperatura, etc). Controlul de calitate în MEP pentru PLATINUM BUSSINES AND CONVENTION CENTER. Controlul de calitate în MEP pentru FSS MEGA IMAGE CONCEPT STORE Piata Sudului (S-2, S-1, Parter, Et.1, Et.2, camera tehnica situata pe terasa). Controlul de calitate in MEP pentru FSS MEGA IMAGE BANEASA/DECATHLON (Parter+Etaj+Camere tehnice situate la parter). Coordonare tehnica/interventii pentru Hermes Bussines Campus(3 cladiri, 9 niveluri, 77.000 mp). Citirea utilitatilor chiriașilor și recalcularea costurilor in vederea facturarii. Responsabil in mod direct pentru mentinerea unei relatii excelente cu chiriasii. Responsabil pentru rezolvarea reclamatiilor primite de la chiriași. Facilitarea accesului Companiilor de Construcții, care sunt responsabile pentru lucrările de fit-out în aria de proprietate. Responsabil de transmiterea raportului de incidente care survine în zona de proprietate. Comunicarea eficientă cu clienții existenți și potențiali.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Mediu profesionist de lucru , bonuri de masa .

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2019 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer hvac

Responsabilitati:

Inginerul HVAC este un Inginer cu experiență autorizat, care întreține utilaje, echipamente și sisteme hoteliere, de siguranță și tehnice.
Sarcinile principale includ repararea și întreținerea AHU, cabinelor Guest and Crew, ventilatoare, facilități de apă recreative, echipamente SPA pentru oaspeți și echipaje și hote Halton din toate bucatariile.
Verificarea zilnică in ECR a temperaturii de referință pentru sistemele de climatizare; ajustarea temperaturii în BMS în funcție de temperatura exterioară.
Verificarea livrărilor lunare pentru RWF-uri.
- Raportarea la inginerul șef și la inginerul de personal,
- Menținerea utilajelor, echipamentelor și sistemelor hoteliere (apă gri și neagră, aer condiționat și ventilație în spălătorie, piscină și jacuzzi, bucatarii si SPA Gym),
- Menținerea utilajelor, echipamentelor și sistemelor tehnice / de siguranță (combaterea incendiilor, uși de siguranță, etc.),
- Gestionarea lanțului de rechiziții și verificarea inventarului și a cantității în stoc; comanda pentru piese de schimb.
- Mentoring și dezvoltarea educației inginerilor și evaluărilor aparținând echipei sale (instalații frigorifice, instalații sanitare, montaj și electricitate),
- Sprijinirea echipei de operare a motorului atunci când este nevoie.

01.06.2017 - 30.06.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer mentenanta

Responsabilitati:

Organizarea și executarea tuturor lucrărilor de întreținere și reparații necesare în diferite departamente ale serviciilor de găzduire în colaborare cu personalul inginer și electrician șef.
Primeste comenzi de lucru de la departamentul hotelier si le delega in cadrul echipei.Controlul privind progresele lucrarilor in curs.
Asignarea, instruirea și îndrumarea personalului aflat în custodia mea.
Setarea planurilor de rotație pentru membrii echipajului aflați sub custodia mea.
Punerea în aplicare a regulamentelor HESS-MS în departamentul meu și responsabilitatea pentru desfășurarea de cursuri relevante.
Participarea la întâlniri cu Managerul Hotelului si cu ofiterii de punte.
Responsabil pentru functionarea la parametrii a echipamentelor/masinilor.
Întreținerea totală producătoare a MEP în cabinele echipajului, zona birourilor, bucătării, zonele publice și punțile exterioare.
Comandarea pieselor de schimb și verificarea livrării corecte.
Planifică/evaluează și studiază docuri uscate și activități externe de reparații/servicii.
Supraveghează proiectele noi, sarcinile contractorilor.
Verificat timpul de pontaj al echipei și modifică zilnic erorile sistemului, conform cu cerintele HR .

01.10.2016 - 30.06.2017

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: coordonator tehnic

Responsabilitati:

Hermes Bussines Campus (3 clădiri, 9 niveluri și 4 subsoluri = 77000 mp). Coordonarea zilnica directa a activitatilor de intretinere si interventii in spatiul chiriasilor, programarea si supravegherea reviziilor echipamentelor/instalatiilor, verificarea aprovizionarii cu apa si drenaj, rezolvarea problemelor HVAC, verificarea zilnica a sistemelor (incalzire, racire, evacuare si alimentare). Efectuare teste saptamanale grupuri electrogene (9 buc. 4 x 440 kVA și 5 x 770 KVA), programarea timpului de lucru a sistemelor prin BMS. Asigurare echipa de intervenție la sfârșit de săptămână, controlul și testarea în fiecare lună a sistemului de sprinklere a sistemului cu perdele de drencere si sistemului pentru hidranți (intern și extern).

01.10.2013 - 31.10.2016

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: administrator /supervizor tehnic

Responsabilitati:

Administare 2 imobile (Mega Image Piata Sudului / Mega Image Baneasa Decathlon) verificare tehnica a instalatiilor si echipamentelor din cladiri; asigurarea tuturor urgentelor 24/7; verificarea activitatii de mentenanta efectuata de firmele cu care am colaborat, efectuarea testelor lunare la echipamentele de limitare si protectie la incendiu, preluarea cladirii de la constructor, verificarea sistemelor si echipamentelor in vederea semnarii scrisorii de garantie.

01.12.2011 - 30.09.2013

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: supervizor tehnic verificari instalatii mep

Responsabilitati:

Supervizor tehnic verificari instalatii MEP
2011- Controlul de calitate in MEP, în perioada de construcție pentru Platinum Bussines and Convention Center ~ 68.000 mp.
2012 - Lucrări de verificare instalații încălzire și instalatii electrice pentru Corbeanca Village rezidențiale în construcții.

01.11.2000 - 31.10.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: senior supervisor

Responsabilitati:

Incepand cu anul 2000 am fost responsabil în coordonarea echipei pentru urmatoarele activitati: tratarea apei în piscină și jacuzzi, aprovizionare cu abur tehnologic în bucătărie si spălătorie, analiza apa în sala cazanelor, operare sisteme racire chiller, operare sisteme tratare si umidificare a aerului pentru CTA-uri, operare sistem Duo dedurizare apă, întreținere în zona de birouri/verificare sisteme plafoane radiante, instalatii frigorifice, etc.
In zona de camere, menținere și verificare sisteme ventilo-convectoare, toate reparațiile MEP (sanitare, electrice), verificare vizuala a grupurilor de ridicare a presiunii pentru apa menajera, verificarea zilnica a pompelor de dozare prin injecție, teste sistem iluminat de urgență.Verificarea zilnica/lunara pentru sprinklere, hidranti si unitati de testare/golire, funcționare lifturi persoane si marfa, stare depuneri in separatoarele de grasimi, amidon si hidrocarburi, etc.
1996-2000 Tehnician la Prefectura Municipiului Bucuresti,
2000-2005 Team leader în Bucuresti Marriott Grand Hotel,
2005-2006 Tehnician în instalații de alimentare cu apa în Statele Unite ale Americii la Disney Cruise Line,
2006-2010 Senior Supervizor în Bucuresti Marriott Grand Hotel,
2011-2012 Tehnician instalatii la Willbrook Management,
2011-Control de calitate a executiei MEP în perioada de construcție pentru Platinum Bussines and Convention Center ~ 68.000 mp.
2012 - Lucrări de verificare instalații încălzire și instalatii electrice pentru Corbeanca Village rezidențiale în construcții.
2013 - Supervizor tehnic si Administrator pentru FSS MEGA IMAGE CONCEPT STORE Piata Sudului.
2015 - Supervizor tehnic si și Administrator pentru FSS MEGA IMAGE BANEASA.
2016 - Coordonator Tehnic la Coral Construct pentru Hermes Bussines Campus
2017 - Ofiter mentenanta Hotel la Costa Crociere S.p.A.
În activitatea mea am lucrat și coordonat oamenii în activitățile de zi cu zi, dar cea mai importanta realizare a fost reparatia sistemului de automatizare al stației de filtrare cu carbune activ (pret lista 100.000 de euro), cu 500 de euro.
Pe parcursul contractului cu compania STRABAG am intretinut 20 de clădiri în I.R.I.D.E. PARK (Pipera), Floreasca Tower (Aurel Vlaicu), Nord Center (Baneasa).
2009-2010; Echipa de interventie in caz de urgenta pentru blocurile turn din parcul Asmita Gardens in timpul Sarbatorilor de iarna (tur zilnic).

studii

 

Facultati:

2011 - 2016 Facultate: Facultatea de Inginerie a Instalatiilor la Facultatea de Instalatii din Bucuresti.
1983 - 1987 Liceu / Școală profesională: Profil industrial la Liceul Dumitru Petrescu din Bucuresti.

Premii

Proiecte
Jan 2011 - Mar 2012: Verificare proiect .
Verificare montaj instalatii MEP dupa executie la Platinum Bussines and Convention Center .
Traininguri
Jul 2010 - Aug 2010: Training finantare lucrari in constructii
Modalitate de reducere a cheltuielilor pentru lucrarile de constructii interne.
Jan 2006 - Mar 2006: Certificare pregatire supravietuire, responsabilitati sociale.
Training in USA:
- siguranta , supravietuire si organizare interna in cazuri extreme.
Training si Cursuri in Romania si America de Sud:
- BST (Program de pregatire de baza maritima),
- DSD (Sarcini specifice de securitate la bordul navelor de pasageri),
- Engleza maritima,
- Vase de pasageri (pregatire pentru siguranta pasagerilor),
- Certificat operare sisteme de limitare si protectie la incendiu,
- Curs ospitalitate,
- Lucrul la inaltime,
- Tratat pentru Antarctica,
- Codul de afaceri Carnival,
- Actiuni de salvare a copiilor,
- HAL utilzare in siguranta a usilor de sectionare etanse,
- EOP vase pasageri tip clasa R,
- MLC 2006 Curs reclamatii la bord,
- Oameni care inteleg disabilitatile,
- Conduita profesionala,
- TRG 2204 Sectionare/asigurare instalatii electrice de forta,
- TRG 1715 COVID 19 Modalitate stop raspandire,
- TRG 2002 Angajament utilizare usi sectionare etanse,
- TRG 2302 Reguli de Mediu,
- TRG 2308 Regulament tehnic,
- TRG 2602 Regulament securitate cibernetica,
- Operator SAP,
- Curs ospitalitate.
Certificari
Jan 2009 - Dec 2013: 1.Tehnician pentru instalatii de protectie si limitare a incendiilor, RSVTI(autorizare expirata in data de 22.12.2013) , atestat de participare RVT la Academia Romstal (in data de 26.10.2011). 2.Electrician .
Supraveghere si intretinere instalatii/echipamente in conformitate cu prescriptiile si prevederile tehnice. Drept de semnatura pentru verificari lunare la sistemele de stingere si limitare incendii.
Premii si Distinctii
Jun 2002: Asociatul lunii in Marriott Bucharest Grand Hotel

Hobby-uri
Auto motor sport, hi-fi audio, tenis de masa

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close