Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.08.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.09.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Coordonez echipe de colegi pentru realizarea măsurătorilor topografice sau prestări servicii de specialitate, avand o buna experientă a managementului de proiect si a echipei. Sociabilitate şi comunicativitate dobândite în relaţiile colegiale şi de colaborare prin interacţiunea cu persoanele din jurul meu. Consider ca dețin calități de învățare și înțelegere rapidă atât în munca de teren cât și în munca de birou. Dornic de a învăța și de a căpăta experiență profesională in domenii noi, de viitor.

Salariu: 6.000,00 USD / luna

Beneficii: Salariu atractiv

Tip job: Full time

Departament: Altele, Constructii / Instalatii, Arhitectura / Design interior, Inginerie, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, STRAINATATE, Slatina

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer geodez

Responsabilitati:

Lucrări de șantier- trasare axe constructii, trasare ziduri constructii, trasare cote proiectate, trasare plăcuțe prefabricate pentru montarea grinzilor prefabricate din metal etc.( Leica TS15, Leica TS 16, Leica TM30)
Masuratori și intocmire numeroase planuri topografice pentru proiectarea constructiilor în Jud. Ilfov
 Proiect: Urmarirea comportarii constructiei și a terenului- AFI Tech Parck- Bulevardul Tudor Vladimirescu29, Bucuresti (Leica Sprinter 250M)
 Proiect: Lucrari de santier- trasare axe constructii,trasare cote proiectate, ridicari topografice pentru verificare verticalitate elemente de structura, trasare placute metalice pentru montare suprastructura parcari Mutrade - Global City Residence, Sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, Bucuresti (Leica TS15, Leica TM30)
 Proiect: Lucrări de șantier- trasare axe constructii, trasare ziduri constructii, trasare cote proiectate, trasare infrastructura complex. Masuratori și intocmire numeroase planuri topografice pentru proiectarea constructiilor- Jud. Ilfov, Comuna Stefanestii de Jos, Complex COSMOPOLIS.

01.12.2016 - 30.11.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer geodez

Responsabilitati:

Măsurători pe teren, prelucrarea datelor, întocmirea documentatiei, depunerea documentatiei la O.C.P.I., predarea documentatiei către beneficiar.
Lucrări pentru intabularea drumurilor judetente Cluj-Napoca
Topografie Inginerească: Diferite lucrari de trasare pe santier in Bucuresti-Ilfov.
Competente de prelucrare electronică a datelor: MS Word, Excel, MS PowerPoint, AutoCad 2D, Topo Sys, TopoLT .

01.04.2015 - 30.11.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer geodez

Responsabilitati:

Realizarea şi întocmirea documentaţiilor topografice, geodezice şi cadastrale.
 Proiect: Ridicare topografica pentru realizarea planurilor de situatie drumuri comunale din Comuna Gornet-Cricov, Jud. PRAHOVA. (Leica TS06, GPS Trimble R4/R8)
 Proiect: Efectuarea măsurătorilor in teren pentru inscrierea imobilelor in Cartea Funciară si actualizarea Planului Urbanistic al comunei Glodeanu-Sarat, jud. Buzau (Leica TS06, GPS Trimble R4/R8).

01.05.2011 - 31.12.2011

Departament: achizitii

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Asistarea clientilor magazinului in procesul de cumparare si efectuarea activitatilor specifice magazinului.
Am acumulat experienta in domeniu.

studii

 

Facultati:

2011 - 2015 Facultate: Facultatea de Masuratori Terestre si Cadastru. la Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti. din Bucuresti.

Premii

Hobby-uri
Film, Muzica, Ciclism

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close