Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 13.02.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.11.2012

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Un loc de munca stabil in care imi pot dezvolta cariera profesionala

Salariu: 600,00 USD / luna

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2013 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electroenergetica

Responsabilitati:

Verificarea grupurilor de masura in montaje directe, semidirecte si indirecte;
Idetificarea, intocmirea si transmiterea echipelor de verificatori esantioane reprezentative pentru identificarea neconformitatilor/fraudelor la grupurile de masura;
Colaborarea/participarea inpreuna cu personalul entitatilor implicate la efectuarea controalelor in teren pentru depistarea neconformitatilor/fraudelor la grupurile de masura;
Monitorizarea si controlarea activitatii de translabilitate a materialelor de la achizitia acestora pana la montarea in instalatii si invers la demontarea lor din instalatii pana la casarea lor;
Urmarirea activitati efectuate de catre colaboratori companiei;
Efectuarea de analize specifice serviciului pe baza rapoartelor din sistemul informatic;
Intocmirea de Caiete de sarcini si Specificati tehnice pentru achizita de prestari servici sau materiale;
Colaborarea cu furnizori de energie in vederea remedieri situatilor exceptionale;
Revizuirea procedurilor interne conform reglementarilor in vigoare;

01.07.2007 - 01.04.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: operator telesales/b2b

Responsabilitati:

Promovarea si vanzarea atat proactiv cat si reactiv a serviciilor Romtelecom, la fiecare convorbire cu clientul, conform obiectivelor comunicate de sefii ierarhici superiori. Urmarirea stadiului cererilor inregistrate si contactarea clientului, atunci cand e cazul, in scopul de a a-i oferi informatiile necesare pentru semnarea contractului. Pregatirea informatiilor necesare procesului de negociere in vederea vanzarii serviciilor Romtelecom catre clienti, utilizand bazele de date disponibile in sistemele IT. Identificarea nevoilor clientilor potentiali, sublinierea beneficiilor produselor si serviciilor, promovarea serviciilor Romtelecom. Utilizarea tuturor informatiilor si resurselor disponibile in scopul retinerii clientilor in reteua Romtelecom. Identificarea corecta si gasirea celor mai bune solutii pentru client si companie, oferirea de raspunsuri profesioniste, implicare activa in rezolvarea problemelor semnalate de clienti, pastrand un ton amabil si profesionist pe toata durata convorbirii. Promovarea serviciilor Romtelecom in toate apelurile eligibile. Folosirea corecta a aplicatiilor, astfel incat clientiii sa obtina informatii corecte. Insusirea in maxim 24 de ore de la informare a noilor servicii si/sau noilor proceduri de lucru. Oferirea unui feedback activ si continuu superiorilor ierarhici asupra serviciilor si aplicatiilor noi. Perfectionarea profesionala a colegilor noi, suport informational, procedural, servicii, produse si alte aspecte legate de evolutia profesionala.
Am contibuit direct la denumirea echipei ca cea mai buna echipa de vanzari din cadrul companiei in anul 2009, acumulund un total de aproximativ 80% din totalul vanzarilor inregistrate de catre companie in anul respectiv.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Inginerie Nucleara la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti.
2007 - 2011 Facultate: Inginerie energetica la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti.

Premii

Conferinte
Sep 2014 - Sep 2014: Congresul de Energie si Echipamente Electrice

Traininguri
May 2010 - Jul 2010: Comunicare si relati interpersonale

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close