Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.01.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.12.2010

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Inginerie, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2013 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer constructor

Responsabilitati:

-Organizarea lucrarilor pe santier;
-Verificarea planurilor de executie si propunerea solutii pentru rezolvarea neconformitatilor identificate si tehnologii;
-Studierea detaliilor de proiectare si a documentatiei tehnice necesare pentru lucrarile de constructie;
-Urmarirea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie;
-Intocmirea sau verificarea atasamentelor, situatiilor de lucrari, rapoartelor de lucru, proceselor verbale si orice alta documentatie cu caracter tehnic;
-Urmarirea ca aprovizionarea cu materiale comandate sa se faca la timp si verificarea existentei documentelor de calitate;

01.02.2011 - 01.07.2013

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: site manager

Responsabilitati:

- Organizare, planificare, coordonare si control al activitatii personalului la amplasamentul de lucru.
- Control si responsabilitate pentru calitatea lucrarilor executate si conformitatea acestora cu prevederile documentatiilor tehnice.
- Asigurarea si raspunderea cu privire la termenele de executie a diferitelor faze de lucrari si respectarea termenului final de executie in conformitate cu planurile de actiune si graficele de lucru.
- Asigurarea respectarii tehnologiei de executie si a instructiunilor privind exploatarea si intretinerea mijloacelor si uneltelor de productie.
- Elaborarea si transmiterea zilnica a raportarilor si informarilor privind progresul lucrarilor, situatiile de lucrari, evenimente prevazute si neprevazute, stare utilaje, costuri, catre superiorul direct.
- Intocmirea si semnarea proceselor verbale de predare-primire amplasament, procese verbale pe faze determinante de lucrari, procese verbale de receptie a lucrarilor.
- Participarea de sedintele periodice de progres cu reprezentantii beneficiarului.
- Urmarirea stocurilor de materii prime si materiale necesare activitatilor executate.
- Evaluarea performantelor personalului din subordine conform metodologiei.
- Implementarea angajatilor din subordine procedurile, instructiunile, si metodologia de lucru conform normelor de calitate-mediu-SSM.

studii

 

Facultati:

2007 - 2011 Facultate / Colegiu: Constructii la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti din Bucuresti.
2003 - 2007 Liceu: Matematica-Informatica la Liceul Teoretic "Brancoveanu Voda" Urlati din Urlati.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close