Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.06.1994

obiectiv

 

Disponibil: 01.01.1970

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer aviație

Responsabilitati:

• În calitate de inginer, supervizez împreună cu inspectorul, execuția taskurilor de către echipa de electricieni, atât pentru aeronave precum Boeing 737-800 NG, Boeing 737-300 Classic cât și pentru Airbus A320. Exemple de activități realizate împreună cu echipa Avionics:
- teste funcționale conform cerințelor din manualul de întreținere;
- inspecții vizuale ale circuitelor sau sistemelor electrice cu scopul de a se verifica: starea de curățenie a elementelor de fixare și de protecție a cablurilor; starea izolației electrice (frecări, ciupituri rupturi, semne de supraîncălzire, izolație îmbătrânită); poziția cablurilor față de structura aeronavei; integritatea și instalarea corectă a elementelor de susținere, de fixare și de protecție a cablurilor;
- verificarea rezistenței punctelor de masă;
- verificarea continuității electrice a unui circuit utilizând ohmetrul;
- verificarea izolației electrice;
- înlocuirea conform AMM a componentelor electrice/aparatelor de bord defecte de pe aeronavă.
• Identificarea în IPC (Illustrated Parts Catalog) a pieselor necesare reparațiilor și comandarea lor prin elaborarea NRC (Non Routine Card), CR (Customer Request ) sau INCOME.
• Participarea fizică în identificarea și rezolvarea defectelor pe aeronavă, conform documentației tehnice utilizată în întreținerea aeronavelor: AMM (Aircraft Maintenanace Manual), FIM (Fault Isolation Manual), WDM (Wiring Diagram Manual), SWPM (Standard Wiring Practices Manual).
• Participarea la ședințele zilnice cu clientul (operatorul avionului) și prezentarea evoluției lucrărilor de reparație.
• În calitate de Asistent Manager avion, întocmesc raportul zilnic privind situația aeronavei în lucru, urmărind procentul de execuție al lucrărilor planificate pentru ziua precedentă cât și stabilirea lucrărilor pentru ziua curentă cu inspectorii fiecărei echipe.
• Participarea ocazională la ședințele zilnice cu directorul MRO al societății și ceilalți Manageri de Avion, în calitate de înlocuitor delegat al Managerului de Avion căruia mă subordonez.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close