Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.12.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.04.2010

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi oportunităţi de avansare în cadrul companiei. Sa fac parte dintr-o echipa unita si dornica de reusita alaturi de care sa atingem tot ceea ce ne propunem.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Inginerie, Controlul calitatii, IT Hardware, Service / Reparatii, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Pitesti, Mioveni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: inginer automatist

Responsabilitati:

Asigurarea suportului tehnic pentru productie, identificarea problemelor, rezolvarea problemelor hardware si software, crearea programelor de testare, prelucrarea documentatiei, montarea contrapieselor pentru startarea noilor echipamente sau pentru modificarile cerute de client, modificarea contrapieselor cu detectiile necesare pentru diferite prezente necesare precum: grile, spacere, culoare, laniere etc.

01.07.2018 - 28.02.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: production engineer

Responsabilitati:

Pregatirea zonei de productie, crearea modurilor operatoare pentru usurarea si echilibrarea posturilor. Creare de ajutoare vizuale si de toate documentele necesare pentru a mentine productia stabila. Realizare de plansete pentru zona de productie. Montare si schimbare contrapiese. Modificari de cote pe plansete, mese de agrafe, mese de control geometric si mese de conditionare.

01.11.2017 - 30.06.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer metode

Responsabilitati:

Pregatirea zonei de productie, crearea modurilor operatoare pentru usurarea si echilibrarea posturilor. Creare de ajutoare vizuale si de toate documentele necesare pentru a mentine productia stabila. Realizare de plansete pentru zona de productie.01.05.2016 - 30.11.2017

Departament: it hardware

Titlu Job: tehnician rework

Responsabilitati:

Identificarea defectelor pe placile de functional si rezolvarea acestora pentru firma Barco. Debagul se realizeaza cu ajutorul sursei de alimentare, a aparatului de masaura si a schemei electrice, identificarea si repararea fiind facuta cu ajutorul microscopului, statiei de aer cald si a statiei de lipit.
Am realizat in Eagle diferite cablaje fiind necesare pentru testele de functional ale placilor pe care lucrez,

01.01.2016 - 31.01.2016

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Realizarea unui proiect "Fabricarea de cutii de carton"

La acest proiect am lucat intr-o echipa de 9 persoane, Cerintele proiectului era sa ne creem o firma care producea trei tipuri de cutii de carton, sa ne incadram intr-un buget fix si linia de productie sa fie de tipul semi-automat. Eu am creat layout-ul fabricii si amplasarea masinilor necesare. Am lucat in Google Sketchup su am realizat o interfata 3D a intregii fabrici, cat si amplasarea utilajelor. Am primit felicitari pentru realizare si pentru reusita intergii echipe,

01.07.2013 - 31.07.2013

Departament: it hardware

Titlu Job: student practicant

Responsabilitati:

Realizarea unui proiect "Solutii de comunicatii(Fibra optica/Cupru)"

Mi-au fost prezentate echipamentele si tipurtile de cabluri folosite. Am invatat cum sa mufam cablurile de retea si m-am documentat in legatura cu cablurile de fibra optica si cele pe baza de cupru pentru realizarea proiectului.

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Sisteme Electronice pentru Conducerea Proceselor Industriale (SECPI) la Universitatea din Pitesti Facultatea de Electronica, Comunicatii si Calculatoare din Pitesti. Master in Sisteme Electronice pentru Conducera Proceselor Industriale

Proiect de diploma:
"Gestionarea senzorilor si transmiterea datelor in monitorizari specific horticole"

Am creat cu ajutorul placutei de dezvoltare ARDUINO un program pentru obtinerea informatiilor din mediu si din sol.
Am foslosit senzori de:
- temperature si umiditate,
- picaturi de ploaie,
- sensor de lumina,
- umiditate sol,
si am realizat proiectul la o scara mica pentru identificarea nevoii de apa a solului dintr-o mini sera.
2011 - 2015 Facultate: Inginerie Electronica/ Retele de Software si Telecomunicatii la Universitatea din Pitesti - Facultatea de Electronica, Comunicatii si Calculatoare din Pitesti. Proiect de diploma:
"Controlul unui brat de robot industrial"

Cu ajutorul placutei MICRO-MAESTRO am comendat 6 servomotoare ce m-au ajutat la obtinerea miscarii pe 6 segmente a unui brat robotic. Am realizat o sursa de alimentare de 5V cu 5A deoarece cele 6 servomotoare aveau consum mare. Interfata modulului MICRO-MAESTRO imi permitea sa command servomotoarele fie separate, fie sa realizez un program pe care sa-l execute mereu.
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Real/Stiintele Naturii la Liceul teoretic "Ion Cantacuzino" din Pitesti.

Premii

Premii si Distinctii
May 2015: Mentiune la "Sesiunea de Comunicari Stiintifice"

Proiecte
Oct 2014 - Jul 2015: Licenta - Controlul unui brat de robot industrial
Cu ajutorul placutei MICRO-MAESTRO am comendat 6 servomotoare ce m-au ajutat la obtinerea miscarii pe 6 segmente a unui brat robotic. Am realizat o sursa de alimentare de 5V cu 5A deoarece cele 6 servomotoare aveau consum mare. Interfata modulului MICRO-MAESTRO imi permitea sa command servomotoarele fie separate, fie sa realizez un program pe care sa-l execute mereu.
Hobby-uri
Muzica, Pimbari, Puzzle, Reparatii ElectronicePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close