Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.11.1974

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.04.1994

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Vreau sa cred despre mine ca sunt serios, punctual si cinstit. Restul se poate invata.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Inginerie

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.1998 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Din toamna anului 1998 am profesat la Regia Autonomă de Termoficare „CALOR”, actualmente Compania Locală de Termoficare Colterm.
Obiectivul principal de activitate al acestei firme îl reprezintă producţia, transportul, transformarea, distribuţia şi furnizarea energiei termice pentru încălzire şi apă caldă de consum. Prin intermediul staţiilor de hidrofor din punctele şi centralele termice, această companie asigură şi apa rece la imobilele cu mai mult de patru nivele. Colterm acoperă 75% din necesarul de energie termică al oraşului, furnizând căldură şi apă caldă de consum prin intermediul centralelor şi punctelor termice.
În cadrul acestei companii am lucrat la Biroul Tehnic. Colectivul din care făceam parte s-a ocupat de dimensionarea şi proiectarea reţelelor de încălzire, apă caldă de consum şi al reţelelor de hidrofor. În urma dimensionării efective al acestor reţele şi întocmirea listelor cu necesarul de materiale pentru execuţie, m-am ocupat şi de întocmirea documentaţiei în vederea obţinerii autorizaţiilor de construcţii pentru lucrările de investiţii şi mentenanţă. În momentul punerii în execuţie al lucrărilor de investiţii şi mentenanţă la reţelele termice secundare, am urmărit desfăşurarea şi execuţia în bune condiţiuni ale acestora, eu având şi funcţie de diriginte de şantier pentru lucrări la reţele termice. În timpul execuţiei lucrărilor de investiţii şi mentenanţă la reţelele termice, am ţinut legături strânse cu inspectoratul în construcţii Timişoara şi cu responsabilul tehnic cu execuţia lucrărilor. Concomitent cu execuţia lucrărior la reţelele termice am adunat toate actele necesare pentru realizarea cărţilor tehnice la fiecare lucrare în parte.
Pentru recepţia acestor lucrări am avut şi legături cu Compartimentul Tehnic al primăriei Timişoara care este proprietarul de drept al reţelelor termice.
De asemenea m-am ocupat şi cu rezolvarea avizelor unice sosite de la primăria Timişoara, cu soluţionarea şi rezolvarea solicitărilor şi reclamaţiilor venite de la abonaţii Colterm prin întocmirea de răspunsuri la problemele solicitate în urma verificării pe teren a sesizărilor.
În cadrul Colterm m-am ocupat de relaţia cu primăria Timişoara, cu biroul de date urbane privind GIS (Geographic Information System). Prin acest program am cartografiat toate reţelele termice secundare şi primare pe teren şi am introdus datele obţinute în calculator.
Am proiectat de asemenea şi instalaţii interioare de încălzire, apă caldă de consum şi apă rece.

studii

 

Facultati:

1998 - 1999 Masterat: Masterat în Instalaţii în Construcţii Specializarea: Instalaţii: Optimizarea şi modernizarea sistemelor de instalaţii la Universitatea Politehnică din Timisoara. Absolvit cu diplomă de studii aprofundate
1993 - 1998 Facultate: Universitatea Politehnică Timişoara Facultatea de Construcţii şi Arhitectură Specializarea: Instalaţii în Construcţii la Universitatea Politehnică din Timisoara. Absolvit cu diploma de licenta

Premii

Hobby-uri
Excursii, Schiatul, TenisulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close