Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.11.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.01.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Satisfacţie profesională bazată pe respect, calitate, devotament, disciplină, transpareţă şi integritate. Satisfacţie financiară.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Proiect / Sezonier

Departament: Asigurari, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Protectia muncii, Controlul calitatii, Proiectare civila / industriala, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.1986 - prezent

Departament: management

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Inginerie a instalaţiilor: managenent, consultanţă, proiectare, execuţie, service, mentenanţă.

studii

 

Facultati:

2009 - 2014 Facultate / Colegiu: Instalaţii pentru Construcţii la Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor din Bucureşti. 2014 - 2016 Master: UTCB - Managementul Proiectelor în Construcţii.
Pentru pregătire profesională completă solicitaţi CV-ul.

Premii

Calificari
Jul 2016: Facility Management - Consultanţă

Jul 2016: Managementul proiectelor în construcţii, ingineria instalaţiilor - Consultanţă

May 2016: Autorizat în desfăşurarea activităţilor de cadru tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor.

Feb 2015: Autorizat pentru efectuarea lucrărilor de verificare, întreţinere şi reparare a instalaţiilor speciale de prevenire şi stingere a incendiilor

Feb 2015: Autorizat pentru efectuarea lucrărilor de Proiectare a sistemelor şi instalaţiilor de ventilaţie pentru evacuarea fumului şi gazelor fierbinţi, cu excepţia celor de tip natural

Feb 2015: Autorizat pentru efectuarea lucrărilor de Proiectare a sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incendiilor

Feb 2015: Autorizat pentru efectuarea de lucrări de Proiectare a sistemelor şi instalaţiilor de detecţie, semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu

Sep 2009: Autorizat pentru efectuarea lucrărilor de instalare, service şi mentenanţă pentru sisteme de securitate la incendiu şi securitate fizică.

Sep 2008: Inspector în domeniul SSMPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close