Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.11.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.2004

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Inginerie, Controlul calitatii, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2007 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Analizam propunerile DRDP-urilor privind lucrarile de intretinere periodica (pe tipuri de lucrari, DN, pozitii km), iar in functie de bugetul aprobat, (credit SWAP+finantare) se Strategia CNADNR, de traficul prognozat si de importanta drumurilor, stabilrea lucrarilor care se executau din credit SWAP , BIRD, pentru pentru fiecare DRDP in parte.
Implementarea , derularea si raspunderea de programul lucrarilor de intretinere (tratamente bituminoase, covoare asfaltice si straturi rutiere foarte subtiri), finalizate de la bugetul de stat si din credite externe.
Participarea la licitatii in baza Ordinului Ministrului MT, pentru lucrarile administrative, exploatare, intretinere curenta si periodica a drumurilor finantate de la bugetul de stat.
Participarea la receptii la terminarea lucrarilor si la receptiile finale la lucrarile de intretinere, reparatii si reabilitari pe drumurile nationale cu finantare SWAP, asumandu-mi responsabilitatea privind conformitatea executiei lucrarii respective.

Realizari:

Am realizat in autocad harta cu RETEAUA DRUMURILOR NATIONALE DIN ROMANIA - actualizata la zi . (singura harta actualizata la zi de care se foloseste compania).

01.03.2007 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Intocmirea la ore stabilite si de cate ori este nevoie a raportului privind starea activitatii de transport, pe drumurile nationale si inaintarea acestuia catre Ministru.
Actualizarea paginii web al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii precum si al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

01.04.2006 - 09.03.2007

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

INGINER la sectia GEOTEHNICA SI FUNDATII la un laborator de gradul I pentru incercari si expertize in constructii si materiale de constructii.
A. Lucrari de drumuri si de cale ferata-DETERMINAREA DEFORMATIEI LINIARE
B.VERIFICAREA COMPACTARII TERASAMENTELOR
C.DETERMINAREA CARACTERISTICILOR DE COMPACTARE- la terenurile de fundare ; DETERMINAREA MODULULUI DE DEFORMATIE ;
D. CLASIFICAREA SI IDENTIFICAREA PAMANTURILOR
D. Studii geotehnice

Realizari:

Conducerea unei echipe de tehnicieni si laboranti in vederea executarii determinarilor , incercarilor si expertizelor de domeniul calitatii in constructii comandate de clienti atat pe teren cat si in cadrul laboratorului si intocmirea rapoartelor de incercari si a studiilor de specialitate.

01.10.2005 - 01.04.2006

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

-Urmaream realizarea studiilor fizice ale investitiei
-Verificam comenzile de materiale la intern si extern
-Verificam documentatiile tehnice de proiectare

Realizari:

-am condus o echipa de 20 persoane

studii

 

Activitati extracurriculare

comunicare , capacitate de invatare rapida , rabdare , optimism , capacitate organizatorica, corectitudine , rezistenta la efort si stres

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close