Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.10.1965

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.05.1995

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Pitesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

25.10.2010 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Intocmirea tehnologiilor si normarea tehnologica pentru piese schimb,reparatii utilaje din industria de prelucrarea metalelor(laminoare,cuptoare siderurgice..)
Intocmirea devizelor de lucrari de montaj si constructii

Realizari:

Perioada: 2010-PREZENT
Functia sau postul ocupat: Inginer
Activitati si responsabilitati principale: Intocmirea tehnologiilor si normarea tehnologica pentru piese schimb,reparatii utilaje din industria de prelucrarea metalelor(laminoare,cuptoare siderurgice..)
Intocmirea devizelor de lucrari de montaj si constructii
Numele si adresa angajatorului: MECHEL REPARATII TARGOVISTE
Tipul activitatii sau sectorul de activitate: Proiectarea si planificarea productiei.
Perioada: 2009-2010
Functia sau postul ocupat: Inginer mecanic sef
Activitati si responsabilitati principale: Inginer sef la atelierul de intretinere mecanica al firmer
Numele angajatorului: SC SPIRTS TARGOVISTE
Tipul activitatii sau sectorul de activitate: Sectorul de intretinere mecanica al utilajelor din industria alimentara
Perioada: 2006-2009
Functia sau postul ocupat: Maistru mecanic in sectorul de intretinere mecanica, in sectia L.PM.U (laminare profile mici si usoare)
Activitatii si responsabilitati principale: Intretinerea mecanica la linia de laminare si cuptoare de preincalzire, ansamble mecanice si elemente hidraulice.
Numele si adresa angajatorului: MECHEL TARGOVISTE
Tipul de activitatii sau sectorul de activitate: Sectorul de intretinere mecanica in combinat de oteluri speciale.Perioada: 2001-2006
Functia sau postul ocupat: Maistru mecanic ,sef de schimb in sectorul de intretinere mecanica,in sectia F.B.B.(forja blocuri si bare)
Activitati si responsabilitati principale: Intretinerea mecanica a sectiei, reparatia utilajelor din cadrul sectiilor din punct de vedere mecanic, hidraulic si electric.
Numele angajatorului: MECHEL TARGOVISTE
Tipul activitatii sau sectorul de activitate: Sectorul de intretinere mecanica in combinat de oteluri specialePerioada: 1996-2001
Functia sau postul ocupat: Inspector de specialitate in cadrul Directiei Tehnice
Activitati si responsabilitati principale: Control tehnic din cadrul Primariei
Numele si adresa angajatorului: PRIMARIA MUNICIPIULUI TARGOVISTE
Tipul activitatii sau sectorul de activitate: Directia tehnicaPerioada: 1990-1995
Functia sau postul ocupat: Inginer
Activitati si responsabilitati principale: Proiectarea tehnologica si urmarirea executiei pieselor ce se fabricau in cadrul sectiilor de mecanica usoara si mecanica grea, ce intrau in componenta ansamblelor folosite la fabricarea strungurilor, precum si proiectarea constructiva a acestor piese.
Numele si adresa angajatorului: S.A.R.O. TARGOVISTE
Tipul activitaii sau sectorul de activitate: Proiectarea tehnologica si constructiva in cadrul fabricii constructoare de strunguri automate.

studii

 

Activitati extracurriculare

Bun organizator ordonat si constiincios,sociabil si comunicativ

Premii

In 2010 am urmat cursurile pentru obtinerea atestatului de Cadrul Tehnic P.S.I. , am bune cunostinte electrice si hidraulice.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close