Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.01.1997

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.11.2015

obiectiv

 

Sunt o persoană energică, comunicativă, punctuală, dornică de a învăța lucruri noi și de a mă dezvolta pe plan profesional.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer în industria alimentară

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Masterat: Siguranța alimentară și protecția consumatorului la USAMV, Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din Cluj-Napoca.
2015 - 2019 Facultate: Biotehnologii industriale la Universitatea „Babeș Bolyai”, Facultatea de Biologie și Geologie din Cluj-Napoca. Discipline studiate: Microbiologie, Biotehnologii generale, Chimie generală și organică, Biochimie, Proceduri în laboratoare de încercări, Enzimologie, Biotehnologii în industria cosmetică, Creșterea ciupercilor, Acvacultură, Ecologia plantelor de cultură, Automatizări, Managementul calității, Biotehnologii farmaceutice, Practică etc.
2015 - 2018 Facultate: Certificat de Absolvire a Programului de Formare Psihopedagogică Nivel I la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Discipline studiate: Psihologia educației, Pedagogie, Didactica specialității, Managementul clasei de elevi, Practică pedagogică în învățământul preuniversitar oligatoriu etc.
2011 - 2015 Liceu / Școală profesională: Filiera teoretică, profil real, specializarea matematică informatică la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare. Diplomă de Bacalaureat
2003 - 2011 Școală generală: Clasele I-VIII la Școala Generală „Lucian Blaga” din Baia Mare.

Premii

Certificari
Oct 2014 - May 2015: Award of Course Completion, ORACLE ACADEMY
Database Design and Programing with SQL
Jan 2014 - Oct 2014: Cerficifat ECDL, ECDL ROMÂNIA S.A.
Concepte de bază ale Tehnologiei Informației, Utilizarea computerului și organizarea fișierelor, Editare text, Calcul tabelar, Baze de date, Prezentări, Utilizare Internet și poștă electronică
Voluntariat
Sep 2011 - Jun 2014: Fundația Sacro Cuore Baia Mare (ONG)
Certificat de voluntariat
Competențe dobândite: excelente abilități de interacțiune cu copiii, foarte bune abilități de comunicare și bune abilități de lucru în echipă dobândite prin activitatea de voluntarPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close