Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.10.1972

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.02.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt decis să lucrez pe termen lung în domeniul prestat de firma dumneavoastră. Experiența teoretică și practică acumulată în decursul anilor de studii universitare și a celor de muncă efectivă m-ar putea ajuta la dezvoltarea din cadrul companiei dumneavoastră.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Altele, Grafica / Webdesign / DTP, Telecomunicatii, Transport / Distributie, IT Hardware, Proiectare civila / industriala, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, STRAINATATE, Targoviste, Breaza, Campina, Sinaia, Buftea, Moreni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2015 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer/ jonctor fibră optică

Responsabilitati:

Jonctor fibră optică pentru lucrări de modernizare a rețelei FTTH aparținând Telekom în orașe precum Ploiești, Buzău, Focșani, Brașov, Călărași, Constanta, Sinaia, Comarnic, Fetesti si in mai multe sate, precum si realizarea unor lucrari specifice la clientii Telekom.

01.04.2007 - 30.04.2015

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer/ jonctor fibră optică

Responsabilitati:

Şef formaţie instalare fibră optică, joncţionare şi măsurare fibră optică, proiectare rețele de
telecomunicații. De asemenea, în perioada mai-noiembrie 2010 și octombrie 2014 am fost
detașat în Nigeria, unde am efectuat un număr de 130 joncțiuni precum și măsurătorile de
rigoare și prezentarea acestora pentru compania națională de electricitate PHCN (Power
Holding Company of Nigeria)

01.10.2004 - 31.03.2007

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer/ jonctor fibră optică

Responsabilitati:

Şef formaţie instalare fibră optică, joncționare şi măsurare fibră optică, proiectare rețele fibră optică pentru Rețeaua Metropolitană a Ministerului Administrației și Internelor în Ploiești, Brașov, Tg. Mureș, Botoșani, Călărași (de menționat că rețeaua din Ploiești a fost rețeaua-pilot).

01.04.2004 - 31.10.2004

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer/ jonctor fibră optică

Responsabilitati:

Şef formaţie instalare fibră optică, joncţionare şi măsurare fibră optică pentru Electrica, Romtelecom, Mobifon, Mobilrom (atât efectuarea de rețele locale, cât și de magistrale de fibră optică).
De asemenea, am efectuat și contabilitate primară pentru firmă în domeniul de activitate tâmplărie PVC cu geam termopan, precum și realizarea unui program în MS Excel prin care se face optimizarea profilelor PVC.

01.05.2000 - 31.03.2004

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer/ jonctor fibră optică

Responsabilitati:

Şef formaţie instalare fibră optică, joncţionare şi măsurare fibră optică pentru RA Romtelecom SA. Pe lângă munca de teren, am mai efectuat și muncă de birou (situații, întocmiri de buletine finale de măsurători - toate acestea utilizând suita MS Office).

studii

 

Facultati:

1991 - 1997 Facultate: Specializarea Comunicații, Secția Rețele de Telefonie și Inginerie de Trafic la Universitatea "Politehnica", Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Bucharest.
1987 - 1991 Liceu / Școală profesională: Electrotehnică-Electronică la I.L. Caragiale din Ploiesti. Meserie electrician

Premii

Traininguri
Nov 1999 - Nov 1999: Operator introducere, validare şi prelucrare date

Hobby-uri
Muzica,Filmele,Cititul/invatatulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close