Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.01.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.04.2012

obiectiv

 

Doresc să lucrez într-un mediu profesional, care să-mi permită folosirea cunoştinţelor teoretice acumulate şi oportunităţi de invatare si avansare în cadrul companiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Inginerie, IT Software, IT Hardware, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: it user support

01.11.2017 - 31.08.2018

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer proiectant comunicații

Responsabilitati:

Obiectivele postului: evidenţierea şi evaluarea riscurilor determinate de factorii de ameninţare şi vulnerabilităţile care pot pune în pericol viaţa, integritatea corporală sau libertatea persoanei ori pot aduce prejudicii valorilor deţinute de unităţi. Analizarea situaţiei obiectivelor din punct de vedere al asigurării securităţii fizice şi presupunerea de măsuri concrete de tratare a acestuia în vederea încadrării riscurilor în limita permisă.

01.07.2016 - 31.08.2016

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: internship

Responsabilitati:

- În al treilea an de studii am avut inițiativa de a căuta un loc in care să aprofundez cele invăţate. In scurta descriere a activitatii desfăşurate in cadrul practicii aş putea să menţionez că am asimilat lucruri noi legate de transmisii de voce și date, ISDN, aplicații IP (LAN, MAN, WAN), videoconferință sau măsurarea cablurilor cu fibră optică.

01.03.2012 - 31.07.2012

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: internship

Responsabilitati:

- In timpul liceului in cadrul proiectului "Drumul spre Succes" mi-am desfăşurat practica şi am invăţat lucruri noi legate de inginerie.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Masterat: Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. - Specializare: Sisteme Integrate de Comunicații cu Aplicații Speciale
2013 - 2017 Facultate: Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației/Tehnologii şi sisteme de telecomunicaţii la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. - Specializarea: Tehnologii şi sisteme de telecomunicaţii
- Modul Psihopedagogic
- Titlul lucrării de licență: Clasificarea imaginilor cu vene din zona dorsală a mâinii

Descrierea temei:
Lucrarea a presupus implementarea unei aplicaţii de clasificare a unor imagini reprezentand vene din partea dorsala a mainii cu ajutorul clasificatorul SVM (support vector machine). Imaginile au fost procesate pentru a extrage zona de interes cu ajutorul mediului Matlab iar pentru extragerea caracteristicilor s-a utiliza operatorul LLBP (local line binary pattern). Cu ajutorul mediului Weka şi cu librăria libSVM s-a antrenat modelul pentru clasificare. S-au analizat patru cazuri, imaginile fiind impartine în imagini pentru antrenare şi în imagini pentru testare. Pentru a îmbunătăți precizia sistemului, s-a propus o arhitectură în două straturi pentru modulul de extracție a caracteristicilor cu ajutorul analizei wavelet (DWT). Pentru toate cele patru cazuri s-a încerca descoperirea ratei de clasificare, determinând astfel corectitudinea cu care s-a făcut antrenarea clasificatorului SVM (support vector machine).

Subiecte principale / competențe profesionale acoperite:
- Fundamente de inginerie electronica, Teoria semnalelor, C/C++, Teoria informatiei și codării, Microprocesoare, Rețele de calculatoare, Protocoale de internet, Proiectarea asistată de calculator.
2009 - 2013 Colegiu / Studii postliceale: Tehnician de Telecomunicații la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian din Zalau.

Premii

Calificari
Jun 2013: Calificare Profesională: Tehnician de TelecomunicaţiiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close