Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.05.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

În alte experiențe de lucru, am avut câteva responsabilități IT cum ar fi: asamblarea de noi desktop-uri, configurarea componentelor hardware, laptop-uri, telefoane, tablete, servere, comutatoare, routere și imprimante; din partea software-ului, trebuia să configurez programe care funcționau numai cu setări specifice. Capabil să implementeze și să instaleze sisteme Microsoft și Apple. De asemenea, a trebuit să detecteze și să remedieze defecțiunile și incompatibilitățile hardware și software. Sunt o persoană dinamică cu abilități bune de comunicare, capabilă să lucreze sub stres, interesată de îmbunătățirea IT profesională. Sunt comunicativ și sociabil, capabil să îndeplinească toate sarcinile primite. Experimentat cu instrumente Microsoft și non-Microsoft cum ar fi AD, SCCM, JAMF, WDS, Exchange, RDP, VNC, Office365, Hyper-V, Oracle VM, VMWare, Citrix.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2015 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: it suport specialist

Responsabilitati:

• Administrarea sistemelor pe Microsoft Windows 7 / 8.1 / 10 / Mac OS Server, aplicații Microsoft Office.
• Soluții antivirus suite (soluții Symantec Endpoint Protection) pentru backup și restaurare (CA ARCserve Backup).
• Gestionarea, crearea și
configurarea conturilor de e-mail ale utilizatorilor, realizarea de software de instalare, actualizare / upgradare
și firmware.
• Cunoștințe avansate despre implementarea și depanarea Windows Server 2008/2012, Office 365, Cloud, Exchange 2013/2016.
• Proiecte de management al serviciilor și de management al proceselor de afaceri și implementări ale aplicațiilor Service Desk;
• Completarea cunoștințelor hardware pentru identificarea, diagnosticarea și depanarea problemelor și documentarea acțiunilor efectuate conform standardului ISO.
• Furnizarea de consultanță tehnică profesionistă privind achiziționarea și integrarea de noi echipamente IT
infrastructură..
• Menține infrastructura de configurare a rețelei (comutatoare, routere)
• Gestionați servere interne și utilizați servere externe.
• Gestionarea rețelelor: LAN, WAN, rețele și echipamente IP (Modemuri, routere, imprimante de rețea, Camere de supraveghere IP), utilizând protocoale de rețea (TCP / IP, DHCP, DNS, POP, SMTP, Wireless), inclusiv cablarea necesară.
• Gestionarea dispozitivelor mobile pentru laptopuri, criptare unitate și alte profiluri impuse de politica de securitate IT
• Dezvoltarea unei documentații clare și concise în conformitate cu POS
• Efectuarea de server de rezervă regulat și stații de lucru pe bandă LTO 5 și LTO 6.
• servicii onfiguring și conturi de e-mail pe smartphone-uri (dispozitive Windows Mobile și iOS);
• Administrarea sistemului IT și de telecomunicații și a echipamentelor de videoconferință
• Responsabil pentru instalarea și gestionarea tuturor componentelor hardware și software de infrastructură de bază:
• Administrarea infrastructurii de date
• Dobândirea și instalarea echipamentelor și sistemelor IT și telecom companiei și asigurarea suportului
Instalarea si folosirea de retele wireless si a telefoniei VOIP.
Implementarea de instalare automata a sistemelor de operare Windows 10, folosind SCCM/ MDT Server
Implementare serviciu de printare securizata a solutiilor Xerox si Konica Minolta (follow me), YSoft SafeQ Print.
Instalarea si configurarea echipamentelor Apple.
Intretinerea relatiei cu furnizorii prin actualizarea ofertelor echipamentelor. Intocmirea cererilor (MEMO) de achizitii.
Coordonarea departamentului IT pentru buna desfasurare a sarcinilor zilnice saptamanale si lunare. Intocmire documentatie DRP- Disaster recovery plan.
Auditare politicilor companiei SOX- Sarbanes–Oxley Act

01.07.2014 - 30.06.2015

Departament: it hardware

Titlu Job: it helpdesk

Responsabilitati:

Responsabilități: să rezolve incidentele și problemele utilizatorilor cât mai repede posibil returnând serviciul deplin al utilizatorului.

Acest serviciu oferă suport pentru solicitările și incidentele utilizatorilor în legătură cu problemele legate de hardware, software, rețea și server (întreținerea unui mediu compatibil cu tehnologia IT, manipularea solicitărilor de instalare a PC-urilor, patching-ul cablurilor de rețea în spațiile centralelor și întreținerea huburilor și birourilor de control IT, și modificări în infrastructura IT, de exemplu sisteme informatice, mașini, cabluri, cablare etc., gestionarea mișcărilor echipelor, gestionarea activelor și controlul inventarului, configurarea echipamentelor pentru videoconferințe, menținerea disponibilității stocurilor, ghidarea nivelului 1 și manipularea Nivelului 1 escaladate, Probleme legate de birou).

Unele dintre instrumentele pe care le folosesc: Active Directory (AD), Asistență la distanță (MSRA), Conectare la distanță la distanță (MSTSC), Dynamic Host, Protocol de configurare (DHCP), Putty, Wireshark, WebEx, VPN, SAP, Citrix, Avaya , Conferințe video Cisco.

01.10.2013 - 30.06.2014

Departament: it hardware

Titlu Job: it suport

Responsabilitati:

Oferirea de suport IT la nivel de user, creearea procedurilor IT, instruirea angajatilor, oferirea de training angajatilor, testarea si implementarea solutiilor de retelistica, de back-up, de mentenanta si management al serverelor ( *back-up, Wsus, Iscala, Ascent, Novell, GroupWise, VPN, Wi-Fi) Implementarea solutiilor de virtualizare a serverelor. Diagnosticarea, intretinerea si repararea PC-urilor si a laptopurilor. Audit IT la nivel de grup, pentru toate cele 6 firme din grupul Saatchi & Saatchi.

Realizari:
Managementul orelor lucrate pe fiecare proiect pentru fiecare angajat (Time Sheet), folosind aplicatia CRM Ascent.
Testarea si implementare serverului de back-up folosind aplicatia Retrospect.
Implementarea la nivel de managemet a tuturor statiilor, in ceea ce priveste update-urile de windows (WSUS), antivirus.
Creearea unei pagini Web pe intranet, pentru deservidea Inventarului echipamentelor (Computer Management).
Optimizarea costurilor companiei pe partea de telefonie mobila si fixa.- Implementarea de PremiCell-uri si a aplicattiei UniTel.
Calcularea si managementul bugetelor pe departamentul IT, pentru fiecare firma din grup. Negocierea contractelor cu furnizorii (Provider internet, Furnizorul de echipamente – PC, Laptopuri, Servere, Furnizorii de licente- Microsoft, Antivirus, Client de mail- GroupWise, Licete de Windows 20R2, Windows 7)

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Securitate și Confidențialitate la Universitatea Bucuresti din Bucharest.
2011 - 2014 Facultate: Stiinte Juridice, poilitice si administrative la Universitatea Spiru-Haret din Bucuresti. Diploma de Licenta.
2007 - 2011 Colegiu / Studii postliceale: Filologie - Franceza Intensiv la Colegiul National Gheorghe Rosca Codreanu din Barlad. Diploma de BacalaureatPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close