Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.11.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.04.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Evoluția personală in domeniul IT, aducandu-mi contribuția, prin cunostințele acumulate, la realizarea de proiecte ambițioase impreună cu o echipă tanară și ambițioasă.

Tip job: Full time

Departament: Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 15.08.2011

experienta profesionala

 

01.09.2012 - prezent

Departament: it hardware

Titlu Job: it network administrator

Responsabilitati:

Instalare, configurare si administrare echipamente hardware

03.10.2011 - 31.08.2012

Departament: achizitii

Titlu Job: tehnical documentation reviewer

Responsabilitati:

Consultant Documentatie Tehnica

01.11.2010 - 15.01.2011

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: lector curs design pagini web

Responsabilitati:

Lector Curs Design Pagini Web - nivel incepător - Colaborarea cu Fundația Agrom-Ro a fost una pe bază de contract pentru susținerea de cursuri de calificare pentru șomeri, proiect finanțat de Uniunea Europeană și a presupus predarea limbajului HTML la nivel incepător, impreună cu programe shareware care să permită cursanților crearea de pagini web.

01.09.2010 - 15.10.2010

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: lector curs operator calculator electronic Și reȚele

Responsabilitati:

Lector Curs Operator calulator Electronic și Rețele - nivel incepător - Colaborarea cu Fundația Agrom-Ro a fost una pe bază de contract pentru susținerea de cursuri de calificare pentru șomeri, proiect finanțat de Uniunea Europeană și a presupus predarea unui curs pentru familiarizarea cursanților cu folosirea Calculatorul personal și a rețelelor de calculatoare. Cursul a inclus materiale despre partea hardware și software (sisteme de operare, softuri shareware adiționale) cat și concepte de bază pentru crearea/folosirea rețelelor de calculatoare (wired și wireless).

01.03.2010 - 30.07.2011

Departament: it hardware

Titlu Job: administrator retea, consultant it

Responsabilitati:

Atribuțiile postului sunt legate de vanzarea de tehnica IT, consultanta in domeniu, service hardware (PCs, laptops, printers), administrarea hardware și software a echipamentelor clienților firmei; proiectare, dimensionare, cablare și intreținere rețele de calculatoare (intretinere hardware&software Servere Windows, rețele Gigabit, Wireless - implementare securitate, backup date, redundanță). Firma are contracte cu mai multe firme la nivel local cu rețele de calculatoare de mărime mica si medie - pana la 60 calculatoare.

Realizari:

Iulie-August 2010
Coordonator Proiect Eficientizare Rețea Calculatoare
SC IRUM SA - lider national in productia de utilaje exploatare forestiere - [upgrade software, implementare securitate utilizatori, intreținere hardware, upgrade hardware, backup date, redundanță]

Aprilie-Mai 2011
Coordonator Proiect Upgrade rețea Gigabit pentru Departament Proiectare SC IRUM SA Reghin [proiectare, scalare, recablare, instalare echipamente Gigabite]

01.03.2009 - 27.02.2010

Departament: it hardware

Titlu Job: colaborator - service pc Și networking

01.05.2008 - 27.02.2009

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: reprezentant comercial

Responsabilitati:

Reprezentant Comercial - Consultant vanzări pentru firma CASA NOASTRĂ din Craiova, lider național in Producția și distribuția de ferestre și uși termoizolante din PVC.

01.03.2008 - 15.12.2008

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: coordonator de proiect ateliere vocaȚionale - formator

Responsabilitati:

Coordonator Proiect Ateliere Vocaționale pentru persoane cu handicap. Proiectare, executare dotare atelier creare lumanări ornamentale / calificarea persoanelor cu handicap șomere in producția-vanzarea de lumanări ornamentale in scopul intrării acestora in campul muncii.

15.08.2007 - 15.01.2008

Departament: it hardware

Titlu Job: agent comercial - specialist it

Responsabilitati:

Real Supermarket - Magazin Flamingo Computers - Agent Comercial / Specialist IT - consultanță și vanzări pentru echipamente IT de folosință casnică.

01.01.2007 - 15.07.2007

Departament: it hardware

Titlu Job: colaborator - specialist it

Responsabilitati:

Specialist IT - Service hardware PC și Networking

studii

 

Premii

Linux System Administrator (LX031RO)

IBM Pure Flex Systems (NGTB1RO)

Cisco Certified Network Associate Routing And Switching (CCNA)

Certificat de Absolvire - FORMATOR, Casa de Cultură a Sindicatelor - Tirgu Mureș

Curs TOT - Trainig of Trainers

Diplomă Competenţe IT, Curs al Ministerului Educaţiei şi CercetăriiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close