Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.09.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.11.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Planificarea si dezvoltarea infrastructurii de retea in compania angajatoare precum si lucrul intr-o echipa profesionista.

Beneficii: Telefon, laptop, autoturism

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Telecomunicatii, Inginerie, IT Software, IT Hardware, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE, Ilfov, Buftea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2012 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: ip/mpls backbone engineer

Responsabilitati:

In prezent lucrez ca inginer in cadrul echipei Backbone IP/MPLS Bucuresti si am responsabilitati de Backbone Adviser / Network Angel pe doua regiuni extinse din tara si o zona importanta din Bucuresti . Planific, administrez si dezvolt topologia acestor retele conform standardelor interne si ma ocup de toate operatiunile importante de configurare care se fac pe echipamentele de core din aceste zone.
Organizez si execut lucrari de mententanta in zonele administrate de mine si ma asigur de mentinerea standardelor in toate configuratiile pe care le fac colegii de la alte departamente pe echipamentele de distributie.

Realizari:

In ultimul an am reusit sa finalizez implementarea proiectelor de dezvoltare in zonele de care ma ocup si am ajutat echipa IP design ducand la bun sfarsit task-urile primite. Am propus iar apoi am primit aprobarea pentru upgrade-uri hardware si legaturi backbone si am coordonat lucrarile de mententa facute pe echipamente precum Cisco 7600 si CRS sau Juniper MX 960.

01.10.2010 - 01.11.2012

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: technical project manager ip/mpls

Responsabilitati:

Am lucrat ca manager de proiect pe partea tehnica pentru clienti mari/strategici si de asemenea la solutii interne bazate pe IP, MPLS VPN si securitate.
In cadrul echipei Technical Project Management am planificat si implementat numeroase solutii profesionale pentru clientii mari ai companiei RCS-RDS. Am lucrat cu tehnologii precum MPLS VPN, EoMPLS, IPSec, NAT, DHCP, GRE & PPTP Tunneling, Wireless, diverse scenarii de Routing & Switching, solutii complexe de securitate bazate pe filtrare IP / Protocol / Port / URL si firewall ( IDS / IPS ) .
In decursul acestei experiente am conceput si finalizat numeroase scenarii de backup / disaster recovery la sediile principale ale clientilor. De asemenea am testat si pus in functiune configuratii de retele cu echipamente Cisco ( din seriile ISR si ISR2, MLS Swithing - Cisco 3560, Cisco 3750 etc. ) si Juniper ( SRX 100, 200 si 650 ).

Realizari:

In calitate de reprezentant tehnic pentru clienti mari am lucrat la proiecte particulare de retea realizand cerintele tehnice impuse si target-urile prinvind performantele dorite.
Am cooperat si am stabilit impreuna cu beneficiarii datele initiale iar apoi am facut designul si dezvoltarea viitoare a solutiei profesionale de acces la retea / comunicatii.
In portofoliul de clienti detinut de mine s-au aflat firme cu locatii la nivel national : banci, retaileri, companii multi-nationale, contend-provideri, lanturi de farmacii, agentii de stat etc.
Cu acesti clienti am colaborat excelent, reusind de fiecare data sa duc la final proiectele tehnice si sa gasesc cheia optima de rezolvare a problemelor aparute.
In cadrul firmei, am particiapat la dezvoltarea proiectelor cu acoperire nationala pe solutii de conectare wireless si extinderea acoperirii 3G.

01.09.2009 - 01.10.2010

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: noc ip engineer

Responsabilitati:

Am lucrat timp de un an in cadrul departamentului NOC Bucuresti ca administrator de retea operand modificari si rezolvand problemele aparute pe reteua metropolitana RDS Bucuresti.
In cadrul acestei echipe am acumulat experienta cu echipamentele Cisco, Huawei, D-Link, ZTE etc operand probleme de configuratii complexe ( routare - IP, static, BGP, OSPF, VLAN & Trunking, STP - Spanning Tree Protocol si securitate ).

Realizari:

Ca administrator de retea am lucrat intr-un departament cu aproximativ 10 colegi, reusind sa colaborez perfect cu acestia in descoperirea si rezolvarea/escaladarea problemelor aparute in reteaua metropolitana.

01.01.2009 - 01.09.2009

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: technical support engineer

Responsabilitati:

Initial am facut parte din echipa de Suport Tehnic pentru clientii rezidentiali. Aici m-am ocupat de problemele aparute pe reteaua metropolitana de acces, de identificarea si rezolvarea lor, dar in egala masura am oferit solutii si pentru problemele software ale clientiilor pe diferite versiuni de Windows sau Linux.

Realizari:

Rezolvarea sau escaladarea unui numar mare de sesizari (tickets) pe tura, lucru care a dus la clasarea mea in topul operatorilor support eficienti din cadrul firmei.

studii

 

Activitati extracurriculare

Cursurile Cisco CCNA, CCNP, Microsoft Server si LINUX, dar si situatiile intalnite la facultate si locul de munca m-au ajutat sa capat experienta in domeniul administrarii retelelor de calculatoare Alte notiuni cu care lucrez si imi sunt cunoscute: QoS, IPv6, Cisco hardware si IOS, Juniper JUNOS .

Premii

2007 - Cisco IT Essentials 2 - Network Operating Systems
2007 - Cisco & SUN Fundamentals of UNIX
2007- Cisco IT Essentials PC Hardware and Software
2008 - CompTIA LINUX +
2008 - Cisco CCNA 1
2008 - Cisco CCNA 2
2008 - Cisco CCNA 3
2009 - Cisco CCNA 4
2009 - CCNA Composite
2010 - Cisco CCNA Security
2010 - Cisco CCAI
2011 - Cisco CCNP Route
2011 - Cisco CCNP SWITCH
2012 - Cisco CCNP TSHOOT
2013 - JUNOS JNCIA

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close