Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.04.1962

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.01.1987

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Găsirea unui job care sa-mi satisfacă așteptările profesionale și materiale, in care sa-mi pot pune in aplicare toata experiența si cunoștințele acumulate.Consider ca am o buna pregătire tehnica generala si am acumulat multe cunostinte si experienta in vanzari si management, coordonarea de echipe mixte (tehnice, vânzări). Disponibilitate de deplasare sau chiar relocare pe o zona de 200-300 km in jurul reședinței sau într-o alta tara europeana. Ma adaptez usor la situatii noi si in diverse domenii de activitate.Dispus de a invata si acumula cunostinte noi.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Beneficii: Salariu fix la care sa se poata adauga bonusuri in functie de performanta, logistica necesara desfasurarii activitatii, posibilitatea de promovare.

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Agricultura, Productie, Telecomunicatii, Achizitii, Inginerie, Auto / Echipamente, MLM / Vanzari directe, Naval / Aeronautic, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Barlad, Braila, Buzau, Constanta, Focsani, Galati, Vaslui, Tulcea, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2020 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer dept.tehnic

Responsabilitati:

Responsabil cu activitatea de mentenanta si reparatii pentru echipamentele portuare (macarale, vinciuri, benzi transportoare, depozite etc) si a utilajelor pentru manipulare (incarcatoare telescopice, stivuitoare etc) stabilirea termenelor de executare, achizitia pieselor si materialelor necesare, verificarea operatiunilor efectuate cu terti, a devizelor de lucrari, facturilor si termenelor de plata. Propunerea de modificari , modernizari pentru facilitatile existente si evaluarea costurilor de executie.

01.11.2018 - 30.06.2019

Departament: management

Titlu Job: commercial manager

Responsabilitati:

Coordonarea activității departamentului comercial ( vânzări, achiziții, logistica, contractări) menținerea legăturii cu clienții existenți, căutarea de noi clienți si furnizori de materiale sau servicii. Stabilirea condițiilor contractuale, negocieri, prezentarea către bordul director a celor mai bune oferte si a cererilor de oferta care pot fi luate in considerare pentru construirea de oferte tehnico-comerciale împreună cu departamentul tehnic. Suport tehnic către departamentul de exploatare prin prisma experienței anterioare. Inițierea de inventare pentru evidentierea stocurilor fara miscare si ofertarea in vederea valorificarii acestora.

01.11.2017 - 30.06.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: manager departament tehnic-intretinere

Responsabilitati:

Responsabil de intretinerea si efectuarea reparatiilor la echipamentele de producție la cele trei sectii (paine, patiserie,cozonaci) , coordonarea echipei de mecanici, gasirea de solutii pentru defectele aparute, identificarea reperelor defecte, gasirea de furnizori pentru piese, scule si materiale de intretinere. Ocazional in functie de necesitati responsabil si pentru reparatii si revizii parc auto, stabilirea defectelor , mentinerea relatiei cu firmele de service agreate si furnizorii de piese. Efectuarea de mici reparatii electrice-electronice in limita competentelor.

01.07.2017 - 31.10.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: freelancer

Responsabilitati:

Mentinerea legaturii cu clientii , cautarea de solutii tehnico-comerciale pentru achizitia de echipamente noi sau SH, asistenta tehnica pentru repararea si intretinerea utilajelor aflate in portofoliul clientilor, cautarea celor mai bune solutii de reparare, achizitia de piese de schimb si materiale.

01.11.2016 - 30.06.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: regional sales manager

Responsabilitati:

Promovarea produselor din portofoliul companiei, vizitarea potentialilor clienti, prezentarea firmei, intocmirea ofertelor si negocierea cu clientii, stabilirea conditiilor contractuale. receptia produselor si predarea catre clientul final a acestora. Gasirea de colaboratori firme de constructii pentru amenajari si montaje mentinerea relatiei cu firmele partenere si autoritatile locale din zona alocata S-E Romaniei

01.07.2014 - 29.02.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: chief engineer

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de intretinere si reparatii pentru utilajele din portofoliul companiei cat si a colaboratorilor,branduri: CAT, Wirtgen, Liebherr, JCB, cautarea si alegerea celor mai bune solutii tehnice si de costuri pentru reparatia utilajelor, gasirea furnizorilor de piese si consumabile, tinerea legaturii cu furnizorii de utilaje, negocierea contractelor cu furnizorii de piese din tara si externi. Mentinerea legaturii cu departamentele de logistica si productie din cadrul companiei.

01.08.2010 - 30.06.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: inginer vanzari

Responsabilitati:

Mentinerea relatiilor cu clientii, vizitarea acestora, intocmirea si prezentarea ofertelor din punct de vedere comercial,tehnic si financiar, consilierea clientului pentru alegerea celei mai bune solutii tehnico-economice.
Realizarea de vanzari in valoare de aprox. 600.000 Euro in primul an de activitate.
Masina de serviciu full time, telefon mobil, internet, decontarea delegatiilor.

01.07.2010 - 31.12.2010

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: sales consultant,

Responsabilitati:

Prospectarea pietii in vederea gasirii de clienti, prezentarea solutiilor de comunicare cele mai potrivite pentru client, semnarea contractelor , livrarea terminalelor si prezentarea modului de functionare. servicii post vanzare (inlocuire SIM-uri, rezolvarea sesizarilor clientilor). Zona acoperita: Galati- Braila

Realizari:

Promovarea serviciilor companiei in zonele cu acoprire slaba din partea celorlalti operatori si aducerea in portofoliu a 2 clienti mari.

31.12.2008 - 20.05.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: branch manager,

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de vanzari si service din zona alocata, administrarea bugetului alocat punctului de lucru , mentinerea relatiilor cu clientii mari si autoritatile locale.Prospectarea pietii in zona alocata si contactarea firmelor de constructii, companiilor de depozitare si logistica, fermelor agricole in vederea stabilirii necesitatilor potentialilior clienti si oferirea celor mai bune solutii.
Achizitia spatiului si obtinerea avizelor de functionare pentru punctul de lucru. Participarea la traininguri organizate de TERRA Romania sau de firmele reprezentate de aceasta, atat in tara cat si in strainatate. Atestat ca trainer de catre JCB in Anglia si ulterior sustinere de sesiuni de training cu echipele de vanzari pentru actualizarea cunostintelor in functie de noutatile si modificarile aduse echipamentelor din portofoliu.
Participarea la licitatii complexe cu utilaje si vehicule din afara portofoliului companiei.
Mentinerea stocului de piese de schimb si utilaje la un nivel optim care sa poata asigura efectuarea reviziilor la solicitarea clientilor si livrarea de utilaje noi sau SH in regiune sau schimbul intre zone cu cheltuieli minime. In cazuri mai deosebite asistenta tehnica after sales , in special pentru utilaje in garantie(constatare tehnica, fotografii, corespondenta cu producatorul, propunerea de solutii, etc)
Aria de acoperire : Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea, Constanta.

Realizari:

Deschiderea unui punct de lucru la Galati, organizarea unei echipe de 6 angajati, realizarea de venituri din vanzari si service la un nivel care sa asigure functionarea punctului de lucru.

11.07.2005 - 30.12.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager,

Responsabilitati:

Responsabilitati: prospectarea pietii in vederea gasirii de potentiali clienti,firme de constructii, companii de depozitare si logistica, ferme agricole, prezentarea ofertelor catre acestia, pregatirea documentelor de finantare,colaborarea cu bancile si firmele de leasing in vederea gasirii celor mai bune solutii de finantare pt. clienti, incheierea contractelor, participarea la predarea si punerea in functie a echipamentelor.Participarea la licitatii publice si pentru proiecte cu finantare europeana.Servicii post vanzare -preluare sesizari in garantie, incheierea de contracte de service.
Participarea la traininguri organizate de TERRA Romania sau de firmele reprezentate de aceasta , atat in tara cat si in strainatate.
Zona de activitate Jud. Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea, Constanta.

Realizari:

In zona alocata vanzarile au crescut in primii doi ani cu aproape 100%, in portofoliul de clienti intrand aproape toate marile companii de constructii din zona. Brandurile reprezentate au devenit din ce in ce mai cunoscute , cota de piata ajungand pe anumite modele la peste 30%.

01.08.2002 - 02.03.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: administrator,

Responsabilitati:

Dealer Zapp, cautarea de potentiali clienti, prezentarea de oferte, incheierea contractelor de servicii in telecomunicatii mobile si transmisii de date, servicii de post vanzare.

Realizari:

Am crescut portofoliul de clienti al brandului ZAPP cu aprox 100 clienti noi si am dezvoltat 10 conturi mari care insumau aprox 300 telefoane.

11.02.2002 - 30.05.2002

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: consultant vanzari directe,

Responsabilitati:

Prospectarea pietii in vederea gasirii de noi clienti, prezentarea ofertei de servicii, mentinerea legaturii cu clientii si activitate de post vanzare

Realizari:

Promovarea catre clienti mari a brandului ZAPP intr-o perioada dificila de inceput. Am reusit sa aduc in portofoliu 3 firme mari din zona clienti traditionali al altor branduri.

01.10.1999 - 01.07.2000

Departament: vanzari

Titlu Job: director comercial,

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de vanzari piese auto si autoturisme (DAEWOO si DACIA), Contactarea principalilor clienti, incheierea de contracte comerciale, urmarirea pietei de piese auto si accesorii, deschiderea de noi puncte de lucru in tara.
Colaborarea cu bancile si firmele de leasing in vederea gasirii de solutii de finantare atat pt. clienti cat si pentru sustinerea dezvoltarii companiei. Colaborarea cu firmele de asigurari pentru incheierea de asigurari si rezolvarea dosarelor de dauna ale clientilor.
Zona de activitate: Galati, Braila, Constanta, Piatra-Neamt, Bucuresti

Realizari:

Cresterea vanzarilor Daewoo in zona cu 200% in primul an, amortizarea investitiei in service si show room din activitatea de vanzari in 8 luni.
Dezvoltarea unei retele da magazine proprii pentru piese auto in 7 orase mari.
Dealer am marcii DACIA cu cota de piata semnificativa in zona.

04.11.1996 - 01.10.1999

Departament: service / reparatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de achizitii autoturisme de pe piata interna, intretinerea acestora, montajul de echipamente specifice pt. activitatea de taxi( statii radio, aparate de taxat), procurarea de piese de schimb pentru activitatea de service auto al parcului propriu.
Sustinerea de cursuri de legislatie rutiera in cadrul Scolii de soferi apartinand aceleiasi firme

Realizari:

Compania a pornit de la 5 autoturisme SH si a ajuns la 40 de autoturisme noi si SH, s-a achizitionat un sediu si am dezvoltat service propriu si apoi s-a deschis si o scoala de soferi unde am activat ca Director si profesor de legislatie rutiera.

23.07.1991 - 04.11.1996

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: inginer probe nave

Responsabilitati:

Participarea la montajul si punerea in functie a echipamentelor electrice de punte (iluminat, transmisii radio, generatoare de urgenta, pompe de apa) si apoi predarea lor catre client si Registrul Naval Roman.Coordonarea echipelor ce participau la montaj, pregatirea documentatiei tehnice necesare prezentarii echipamentelor catre clientul final.
Gasirea celor mai buna solutii pentru rezolvarea observatiilor clientului si negocierea cu acesta in vederea finalizarii si predarii echipamentelor, in functie de solutiile propuse. Participarea la probele de mars pe Dunare si Marea Neagra.

Realizari:

Finalizarea cu succes a predarii de echipamente complexe la timp catre beneficiari externi si livrarea in termeni contractuali a navelor.

13.10.1986 - 22.07.1991

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Executarea interfetelor de masura ,montajul final si punerea in functie, predarea catre beneficiar.

Realizari:

Participarea la montajul final si punerea in functie a primelor masini de incercarea materialelor de constructie comandate de calculator.

studii

 

Facultati:

1982 - 1986 Facultate: Electromecanica tehnologica - profil Naval-portuar la Universitatea Dunarea de Jos Galati din Galati.

Premii

Certificari
Feb 2008 - Jul 2012: Specializari - cursuri
Specializare la SAVALCO - Suedia pentru echipamente de intretinere(reabilitare) de drumuri iulie-2008.
Curs de pregatire ca trainer pentru echipele de vanzari utilaje de constructii organizat de JCB in Marea Britanie ian. 2009.
Participarea la targuri si expozitii de profil.
Autorizat ca instructor de conducere auto si profesor de legislatie rutiera, metrolog reparator si responsabil retea de comunicatii radio.
Atestat ca trainer pentru echipele de vanzari pentru utilajele JCB produse in Marea Britanie- febr.2009
Curs "Leadership situational" sustinut de HumanInvest - 2009
Participare la seminar "21 de motive pentru a creste afacerea" Constanta- iunie 2012 sustinut de Lorand Soares-Szasz (Coaching4You)..
May 1993 - Apr 2010: Training - Cursuri
Specializare pentru punerea in functie a macaralelor de bord navale- organizate de Santierul Naval cu specialisti din Franta-iulie 1993.
Curs de vanzari "Vanzarea inteligenta"sustinut de CODECS Romania.
Cursuri de vanzari organizate de DAEWOO Automobile in Craiova, Constanta, Bucuresti.
Training tehnic si de vanzari si cunoasterea echipamentelor organizate de compania TERRA Romania in Austria, Ungaria, Croatia si Marea Britanie.
Premii si Distinctii
Feb 2000: "Excelenta in Vanzari 1999" acordat de DAEWOO AUTOMOBILE

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close