Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.03.1961

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Inginer cu peste 23 de ani de experiență în domeniul construcțiilor noi cât și al reparațiilor navale, pentru diverse tipuri și dimensiuni de nave, cumulata cu o experiență managerială de succes, interersat intr-o pozitie de inginer corp / tubulatura navala.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: 13.07.2015

experienta profesionala

 

01.09.2016 - 28.02.2017

Departament: productie

Titlu Job: inginer coordonator corp nava

Responsabilitati:

Principala indatorire a mea a fost reprezentata in coordonarea activitatii de constructie bloc sectii si asamblarea lor pentru o nava de pasageri ( Beneficiar Turku Shipyard - Finlanda).
Totodata, am fost preocupat pentru o mai buna utilizare a fortei de munca de care dispuneam cat si pentru finalizarea in timpul contractual stabilit de catre Santier, a predarii catre QC, Armator a blocurilor de sectie in parametrii de calitate ceruti.

01.09.2015 - 30.11.2015

Departament: productie

Titlu Job: pipe & outfitting supervisor

Responsabilitati:

Am participat activ la fabricarea si instalarea la bordul unei nave tip RO-PAX Ferry, a variate sisteme de tubulatura (aer, apa de mare, hidraulica) ce faceau parte integranta al unui nou Scrubber ( in concordanta cu noile prevederi IMO referitoare la poluarea cu gaze de esapament emise de instalatiile de propulsie ale navei)
In paralel cu activitatea de tubulatura, am supervizat montarea, punerea in functiune si predare catre beneficiar, a doua porti etanse actionate hidraulic.

01.09.2014 - 30.11.2014

Departament: management

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea a constat in coordonarea activitatii de demontare de la pozitie a 4 Generatoare de Aer Conditionat si inlocuirea lor cu altele noi. Lucrarea principala a fost reprezentata de confectionarea a noi postamente (aprox. 12 tone profile H) pentru noile Generatoare in greutate de 22 tone fiecare.
Aceste lucrari au fost efectuate la bordul navei de pasageri M/V ELECTION cat si a M/V ECSTASY, nave apartinand Carnival Cruise Line. De mentionat este faptul ca toate tubulaturile aferente noilor generatoare de A/C, au fost fabricate si inlocuite cu altele noi. .

01.09.2013 - 28.02.2014

Departament: management

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Responsabilitatea functiei ocupate a reprezentato prepararea in detaliu a planurilor de executie, alocarea judicioasa a resurselor materiale cat si umane, intocmirea bugetului si monitorizarea costurilor, elaborarea unui plan de actiune, toate acestea in stransa consultanta cu Clientul.
(Majoritatea contractelor au fost incheiate cu Transocean Drillship Vessels & Drill Rigs).
Cel mai reprezentativ proiect la care am participat a fost la bordul M/V Drillship Deepwater Millenium, nava de foraj marin unde au fost instalate si puse in functiune Sistemul de Lansare si Recuperare (LARS) pentru ROV, impreuna cu vinciul cablului ombilical (actionare hidraulica)
Deasemenea, o alta lucrare importanta la care am participat la bordul navei, a fost reprezenta de proiectarea, fabricarea, instalarea a noi sisteme de tubulatura ca : vacuum, curatare interioare a tevilor (CIP), ulei , insumand un total de aproximativ 1000 metri liniari.
Toate sistemele de tubulatura au fost testate conform specificatiei si predate catre armator si reprezentantul Clasei.

01.07.2013 - 31.10.2013

Departament: productie

Titlu Job: mechanical & pipe supervisor

Responsabilitati:

Am coordonat si supervizat la bordul unei constructii noi tip "Lay Pipe Vessel", instalarea si punerea in functiune a variate echipamente mecanice (echipamente mecanice de punte: vinciuri, grui barca salvare, scara acces), variate tipuri si capacitati de pompe,
De asemenea, am supervizat instalarea a numeroase sisteme de tubulatura, aferente echipamentelor mecanice mai sus mentionate.

01.09.2011 - 31.08.2012

Departament: productie

Titlu Job: pipe project coordinator,

Responsabilitati:

Am coordonat activitatea de fabricare, montare si punerea in functiune (teste de presiune) a variate sisteme de tubulatura precum : abur, apa de mare, hidraulica, apa potabila, ceata (incendiu), la bordul a unor noi nave aflate in faza de constructie (Platform Supply Vessel Type)

01.08.2008 - 31.03.2010

Departament: productie

Titlu Job: hull inspector

Responsabilitati:

Am luat parte activ la supervizarea constructiei a doua noi noi nave tip "Oil Product Carrier" 117.000DWT fiecare, urmarind toate fazele tehnologice de productie, incepand de la stadiul de panele, asamblarea de bloc sectii, super blocuri, mega blocuri, montarea tubulaturilor aferente, montare in doc. Pentru finalizarea obiectivelor mele, am mentinut o colaborare tehnica apropiata cu toti cei responsabili de aceste doua proiecte (QA-QC, Class Surveyours), mentinand un standard inalt de calitate in concordanta cu regulile existente.

01.10.2007 - 31.07.2008

Departament: productie

Titlu Job: hull supervisor

Responsabilitati:

Am supervizat activitatea lucrarilor de corp si outfitting la bordul navei tip FPSO "Ocean Pride". Principala lucrare a constat in montarea si sudarea pe puntea principala a 40 de tone profil cu bulb aditional, ceruti in urma inspectiei de catre Reprezentantul Societatii de Clasificare cat si a altor lucrari de otel in interiorul tancurilor (balast, cargo) aferente navei

01.08.2006 - 30.09.2007

Departament: productie

Titlu Job: hull superintendent

Responsabilitati:

Am luat parte activ la constructia si predarea catre Armator a patru nave tip " Oil Product Carrier Tanker" avand capacitatea de 37.000 DWT fiecare.
Pe tot parcursul fabricarii acestor noi nave, am avut o relatie competenta pe plan profesional, atat cu reprezentantii QA-QC cat si ai Societatilor de Clasificare.

01.06.2005 - 31.07.2007

Departament: productie

Titlu Job: steel production foreman

Responsabilitati:

In toata aceasta perioada am avut responsabilitatea in a coordona echipele de lacatusi si sudori implicate in in activitatea de constructie nave, reprezentate de ; Tancuri Petroliere (6600 DWT), Remorchere, Structuri metelice pentru instalatii offshore (GBS gravitational basis structure) cat si partea submersibila a unei Platforme Semi Submersibile de Productie.

studii

 

Facultati:

1982 - 1987 Masterat: Inginer Mecanic la Universitatea Tehnica din Petrosani. Diploma - Echipamente si Sisteme hidraulice

Premii

Certificari
Aug 1999 - Nov 1999: On Job Training - Daewoo Shipbuilding & Mechanical Engineering (DSME)- South Korea
Am participat la o perioda de instruire si pregatire in cadrul DSME - Korea, alaruri de specialisti koreeni. Am urmarit activitatea de fabricare la toate nivelele, incepand de la stadiul de fabricare panele, trecand la blocuri de sectie, montaj in doc, outfitting, vopsitirie
Tipurile si capacitatile navelor au fost urmatoarele: FPSO, RO-RO, VLCC, Chemical Tankers, Drill Ship, Container Ships.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close