Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.10.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.06.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Productie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Merchandising / Promoteri, Controlul calitatii, Confectii / Design vestimentar, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 13.07.2009

experienta profesionala

 

01.12.2007 - prezent

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: inginer consultant tehnic mostrare

Responsabilitati:

Pe aceasta pozitie am activat si in perioada cuprinsa intre 01.01.2004 si 31.05.2006.
- primirea si analizarea din punct de vedere tehnic si tehnologic a tuturor cotatiilor / dezvoltarilor pentru confectii din tesatura.
- analizarea modelelor din punct de vedere al eventualilor factori de risc ce ar putea sa apara in productie, precum si gasirea de solutii si alternative viabile pentru evitarea acestora.
- comanda si primirea mostrelor de la fabricile colaboratoare, masurarea lor comparativ cu tabelul de dimensiuni, efectuarea testului de vestibilitate. Identificarea problemelor de calitate existente sau potentiale. Selectarea celei mai buna si mai reprezentativa mostra si trimiterea acesteia la biroul din Suedia.
- realizarea raportului de mostrare in cadrul sistemului intern al H&M de urmarire a comenzilor.
- comunicarea directa cu omologii din biroul din Suedia, urmarirea comentariilor de la acestia, analizarea lor si trimiterea raportului de mostrare catre fabrici.
- realizarea dosarelor tehnice pentru fiecare comanda/model in parte, sigilarea mostrelor de referinta atat pentru fabrici cat si pentru controlorii de calitate.
- predarea dosarelor si a mostrei de referinta controlorilor de calitate, comunicare directa cu acestia si informarea lor despre problemele existente in mostrare si cele posibile in productie.
- realizarea de rapoarte zilnice si lunare privind numarul de mostre primite de la fiecare fabrica in parte si pe fiecare comanda in parte.

Realizari:

Ca inginer consultant tehnic am lucrat pentru mai multe departamente incepand cu toate departamentele de barbati si copii, departamentul de lux pentru femei costume si paltoane, departamentul pentru femei insarcinate MAMA, tineret DIVIDED RED si DIVIDED BLUE, precum si pentru femei supraponderale BIB.
De asemenea am fost responsabil pentru mostrarea de-a lungul anilor a tuturor proiectelor speciale avute de H&M in colaborare cu personalitati marcante din lumea modei sau a muzicii precum: Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Matthew Williamson, Viktor & Rolf, Comme de Garcons (Rei Kawakubo), Jimmy Choo, Stella McCartney si Madonna.

01.06.2006 - 30.11.2007

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: manager calitate

Responsabilitati:

- coordonarea, organizarea si planificarea activitatii echipei de asigurare a calitatii, respectiv a tuturor tehnicienilor si a controlorilor de calitate atat din biroul de productie din Romania cat si din Bulgaria- in total 16 persoane.
- stabilirea impreuna cu managerul biroului de productie si cu managerul de produs a strategiei de plasare a orderelor si de stabilire a obiectivelor privind cresterea calitatii produselor noastre
- training pentru echipa de calitate
- conducerea impreuna cu managerul de produs a sedintelor bilunare de productie.
- realizarea de situatii statistice saptamanale / lunare privind rezultatele echipei de calitate. Rapoartarea acestor situatii catre managerul biroului si managerul de calitate din Suedia.
- pastrarea legaturii cu departamentele din Suedia, tinerea la curent a echipei cu noile proceduri pe partea de calitate.
- vizitarea fabricilor si asigurarea ca acestea urmaresc atat in mostrare cat si in productie toate standardele si procedurile de calitate cerute de H&M.
- evaluarea anuala a fiecarui membru a echipei in cadrul discutiilor individuale.

Realizari:

Am conceput si am pus in aplicare toate instrumentele necesare de urmarire a activitatii si incarcarii fiecarui membru al echipei, de urmarire a stadiului de productie a fiecarei comenzi in parte, de accesare in orice moment a situatiei calitatii orderelor in fiecare fabrica, a stadiului in mostrare a fiecarei comenzi.

01.08.2001 - 31.12.2003

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: inginer controlor de calitate

Responsabilitati:

- am controlat produse din confectie de tesaturi, tricot, piele precum si produse de lenjerie intima.
- preluarea dosarelor si a mostrelor de referinta pentru fiecare comanda in parte, analizarea lor din punct de vedere al istoricului mostrarii si al problemelor posibile in productie.
- planificarea si realizarea inspectiilor de calitate in linie si finale la fabrici, folosind sistemul de AQL cerut de H&M.
- luarea de decizii in fabrici pentru a obtine in final standardul de calitate cerut de H&M. Luarea deciziei finale de livrare a comenzilor din punct de vedere calitativ.
- realizarea de rapoarte de calitate dupa fiecare inspectie.
- comunicarea zilnica cu birourile de productie din Romania, Italia, Anglia si Turcia dand feed-back asupra situatiei fiecarei comenzi in parte.
- asigurarea ca termenele de livrare a comenzilor vor fi respectate.

01.10.1999 - 31.07.2001

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: auditor social + manager de contract

Responsabilitati:

- realizarea de inspectii de audit ale fabricilor cu care H&M lucra direct precum si a subcontractorilor acestora.
- Inspectia de audit implica
* verificarea standardelor de sanatate, siguranta la locul de munca, modul in care eventualele substante chimice folosite in cadrul intreprinderii erau manipulate.
* controlul statelor de plata si modul in care se plateau salariile, sistemul de organizare a productiei si modul in care se stabileau normele de munca si plata functie de acestea.
- realizarea de rapoarte de audit, acordarea de calificative conform scarii interne de evaluare si trimiterea lor catre superiorul direct din Suedia si echipa din biroul de productie din Romania.
- analizarea si discutarea rezultatelor cu fabricile respective. Realizarea impreuna cu acestea a unui plan de actiune care sa urmareasca imbunatatirile ce trebuiau aduse.
- planificarea altor inspectii in scopul urmaririi in timp a imbunatatirilor cerute prin planul comun de actiune.

In ultimele 7 luni in acelasi timp cu pozitia de auditor social am lucrat si ca manager de contract pentru produse din confectie de tricot.
Responsabilitatile avute pe aceasta pozitie au fost:
- pastrarea legaturii zilnice cu buyerii de la biroul din Suedia.
- primirea cotatiilor si a comenzilor de la acestia.
- analizarea lor din punct de vedere al tehnologiei modelului cerut, al riscurilor posibile in productie, al termenului de livrare, cotarea comenzilor la mai multe fabrici, negocierea preturilor si a termenului de livrare si in final plasarea comenzilor.
- negocierea preturilor pentru accesorii cu producatorii si distribuitorii acestora.
- primirea mostrelor de la fabrici, controlul acestora, realizarea unui raport si trimiterea lor in biroul din Suedia.
- primirea comentariilor de la buyerii din Suedia, analizarea modificarilor cerute, trimiterea lor catre fabrici si gasirea celor mai bune solutii impreuna cu tehnicienii din fabrici pentru obtinerea cerintelor.
- urmarirea termenelor de livrare si modul in care acestea erau respectate de catre fabrici.

Realizari:

In plus fata de responsabilitatile acestui post mi-am imbogatit rolul avut prin realizarea la fabricile potential viitor colaboratoare si a unui audit tehnic constand in verificarea dotarii tehnice a fabricii, a modului de organizare din punct de vedere tehnologic a unitatilor de productie, a nivelului de calitate al produselor aflate in fluxul tehnologic precum si a celor gata de livrare.

01.02.1999 - 30.09.1999

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: inginer- manager de contract

Responsabilitati:

REBA FASHION era o reprezentanta in Romania a unei companii din Italia. Comenzile primite erau pentru produse din confectie de tesatura dar si din tricot.
Responsabilitatile mele in cadrul firmei erau:
- preluarea comenzilor de la directorul firmei.
- analizarea lor din punct de vedere tehnic si tehnologic.
- clarificarea impreuna cu clientul din Italia a tuturor punctelor neclare
- plasarea comenzilor la fabricile cu care noi colaboram, eventual gasirea de noi fabrici potential colaboratoare.
- realizarea inspectiilor de calitate atat in-linie cat si finale, luarea deciziei de livrare.
- verificarea modului de ambalare si transport a comenzii direct in camion.

01.10.1995 - 31.01.1999

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: sef compartiment pregatire, planificare si urmarirea productiei.

Responsabilitati:

- realizarea calcului de capacitate pe fiecare linie tehnologica in parte in functie de modelul care urma sa fie produs pe acea linie.
- planificarea intrarii in productie a comenzilor pe linii in functie de datele de receptie ale materiei prime si accesoriilor in scopul respectarii termenelor de livrare.
- supervizarea realizarii fiselor de lansare in productie, a cartelelor de accesorii precum si a bonurilor de lucru pentru fiecare comanda in parte.
- urmarirea zilnica a realizarilor de plan pe fiecare unitate/sectie in parte
- realizarea de rapoarte zilnice catre directorul tehnic si cel general, cu privire la situatia comenzilor pe fiecare client in parte.

Realizari:

Am contribuit la conceptia si realizarea unui nou sistem de urmarire a productiei.

01.11.1993 - 30.09.1995

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: sef de sectie

Responsabilitati:

- pastrarea legaturii zilnice intre directorul de productie, sefii de compartimente si cu tehnicienii firmelor client.
- preluarea, prelucrarea si raportarea catre directorul tehnic a datelor privitoare la productia zilnica realizata de pe toate liniile tehnologice.
- conducerea si organizarea in mod direct a serviciului tehnic in scopul asigurarii realizarii in timp a documentatiei tehnice pentru fiecare comanda in parte: tipar de baza, tipare ajutatoare, gradari, consumuri, proces tehnologic.
- responsabil de realizarea in standardele de calitate cerute de catre clienti a productiei zilnice planificate, gasirea celor mai bune solutii in scopul evitarii intarzierilor in livrarea comenzilor.

Realizari:

Propunerea si implementarea schimbarii planificarii si organizarii productiei.

01.07.1993 - 31.10.1993

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: sef compartiment sacouri

Responsabilitati:

- predarea si preluarea schimbului de la si catre omologul meu de pe celalalt schimb.
- am condus in mod direct o echipa formata din 5 maistri, 3 ajutoare de maistru si 4 tehnologi iar in mod indirect practic pe toti muncitorii din acel schimb aproape 300 de muncitori
- preluarea documentatiei tehnice inclusiv a mostrei de referinta de la serviciul tehnic pentru fiecare comanda / client in parte si analizarea ei impreuna cu echipa in scopul identificarii si prevenirii oricarei probleme tehnice si de calitate.
- asigurarea indeplinirii normei zilnice pe fiecare unitate in parte
- pastrarea legaturii cu omologii mei de pe celelalte departamente: serviciul tehnic, sala de croit, finisajul final.
- participarea la sedintele zilnice de lucru in care raportam directorului tehnic situatia comenzilor.
- pastrarea legaturii zilnice cu tehnicienii firmelor client.
- asigurarea si mentinerea zilnica a standardului de calitate.

01.09.1992 - 30.06.1993

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: inginer debutant

studii

 

Premii

- Brevet de Inventator cu lucrarea: "Instalatie de sudura in mai multe puncte pentru tuburile de aeraj folosite in industria miniera".
- "Small business course" organizat in anul 1992 la Iasi de catre Camera de Comert si Industrie Iasi impreuna cu Universitatea de Stat din Washington si Universitatea din Nebraska.
- Curs de "Leadership and feed back".
- Curs de "Time management"
- Workshop cu tema: " Performance Development System & Development Dialogue Talk"
- Seminar organizat de Kufner impreuna cu G. Armani cu tema " Sacoul de barbati- din secretele lui Armani".
- Cursuri de limba engleza pentru nivel mediu si avansat.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close