Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 16.11.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.03.2006

Stagiu militar: da

obiectiv

 

PERFECTIONARE PE PLAN PROFESIONAL SI ACUMULAREA DE EXPERIENTA LA UN NIVEL SUPERIOR SI ACTUALIZAT CERINTELOR MOMENTULUI IN CARE TRAIM

Salariu: nespecificat

Beneficii: TRAINING,TRANSPORT DECONTAT,EVENTUAL TICHETE DE MASA,

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer automatist

Responsabilitati:

Programare si punere in functiune roboti industriali (Kuka,UR).
Proiectare scheme electrice si realizare tablouri electrice pentru statii automate de vopsire cu pulbere,statii de insertie automate in CNC.
Programare PLC Logo Siemens v8.
Programare senzori IV keyence si festo.

01.10.2017 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: facility&maintenance manager

Responsabilitati:

Activitati ce tin de buna functionare a tuturor utilitatilor aferente cladirii(sisteme se iluminat,incalzire,aer conditionat,ventilatie,exhaustare,alimentare cu apa,aer comprimat,energie electrica,operatii de curatenie,etc.) in care isi desfasoara activitatea peste 400 de oameni asigurand conditii de buna functionare a proceselor de productie ,protectia mediului,protectia la incendiu,sanatate si securitate in munca,monitorizarea consumurilor si coordonarea proiectelor de reducere a diferitelor tipuri de pierderi.

01.08.2012 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer automatist

Responsabilitati:

Inginer automatist in cadrul unei firme multinationale din industria automotive ce produce sisteme de inchidere pentru diferite modele de masini (VW,SKODA,PEUGEOT,DACIA).
Lucrez la departamentul mentenanta si ma ocup de intretinerea ,repararea sau modificarea masinilor folosite in procesul de productie (cca 400 de masini diferite).
Actiunile presupune lucrul cu sisteme pneumatice,sisteme de gresare,senzori( inductivi ,cu laser,de culoare,de masurare-de tip lvdt sau micropuls),motoare electrice rotative cu sau fara convertizoare, motoare liniare(Linmot) ,programare camere(tip ifm,wrenglor,sick,cognex) de verificare prezenta pozitie,culoare,dimensiune component,programare controlere festo si smc ,programare roboti folositi pentru operatii de gresare sau siliconare tip Kuka si Epson,sisteme de sudura cu fascicol laser tip PROLAS,sisteme de sudura ultrasonica TELSONIC si BRANSON,programare PLC Allen-Bradley (RSLogix 500 si RSLogix 5000).

01.09.2008 - 31.07.2012

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electromecanic

Responsabilitati:

RESPONSABILITATILE SUNT FOARTE DIVERSE CUPRINZAND LUCRUL CU PLC-uri,PROGRAMARE SI RECUNOASTEREA DIFERITELOR DISFUNCTIONALITATI PE PAREA DE PROGRAM SAU DE HARD,INTERVENTII LA TOT CEEA CE INSEAMNA ECHIPAMENTE ELECTRICE INTR-O FIRMA DE APROXIMATIV 30000MP,PRECUM SI LUCRARI CE TIN DE MECANICA SI INSTALATII.DEFAPT SUNT INGINER SEF LA MENTENANTA SI AM IN SUBORDINE O ECHIPA DE 20 DE INGINERI SI TEHNICIENI .
DE-A LUNGUL TIMPULUI AM PARTICIPAT LA INSTALAREA EHIPAMENTELOR ELECTRICE(POSTURI DE TRANSFORMARE ,TABLOURI ELECTRICE ,CIRCUITE DE ILUMINAT,CIRCUITE DE SEMNALIZARE ,CIRCUITE DE FORTA ,RACKURI,PRIZE DE INTERNET ETC LA MAGAZINE PRECUM REAL,PRACTIKER,SELGROS,ARNOS,SPITAL TBC SI FABRICI CA CELESTICA,HANIL,EUROPOROTON.
LA HANIL IN 5 ANI AM CONDUS ECHIPA DE INTRETINERE CARE S-A OCUPAT ATAT DE PARTEA DE LINII DE PRODUCTIE(INSTALARE LINII DE PRODUCTIE SI PROGRAMAREA PRIN PLC-URI CU TOT CE PRESUPUNE CA ECHIPAMENTE AUXILIARE-RELEE,SENZORI,CONVERTIZOARE DE FRECVENTA,NUMARATOARE,ELECTROVALVE,ETC.) )CAT SI DE PARTEA DE UTILITATI CU INSTALAREA DE VENTILATOARE ,COMPRESOARE DE DE PUTERE,TRANSFORMATOARE,CONFIGURAREA DE TABLOURI ELECTRICE SI DIMENSIONAREA CIRCUITELOR DE FORTA.
TOT LA PARTEA DE UTILITATI M-AM OCUPAT DE SELECTIONAREA SI NEGOCIEREA CONTRACTELOR PT FURNIZORI DE ENERGIE ELECTRICA ,CELE REFERITOARE LA MEDIU CUM AR FI APELE ROMANE,ANIF,RECICLAREA DESEURILOR,OBTINEREA AUTORIZATIILPR NECESARE PT INSTALATIILOR DE FILTRARE AER NOCIV,CONSTRUIREA SI AVIZAREA DEPOZITULUI DE SUBSTANTE PERICULOASE,.
IN CADRUL FIRMEI AM OBTINUT DIPLOMA DE CADRU TEHNIC PSI FIIND RESPONSABIL CU PREVENIREA INCENDIILOR SI INSTRUIREA LUNARA SI TRIMESTRIALA A TUTUROR DEPARTAMENTELOR PARTICIPAND IMPREUNA CU O FIRMA AUTORIZATA LA EXERCITII DE PREVENIRE SI COMBATERE A INCENDIILOR.
NU IN ULTIMUL RAND CA INGINER SEF LA DEPARTAMENTUL INTRETINERE AM AVUT GRIJA OAMENI DIN SUBORDINE SA FIE RESPONSABILI SI SA ISI IA IN SERIOS JOBUL FIIND TOTUSI O ECHIPA UNITA ,FLEXIBILA ,DESCHISA SPRE NOU,CU O GANDIRE POZITIVA.
REMEDIEREA DEFECTELOR IN TIMP UTIL SI IN CONDITII DE STRES ,IMBUNATATIREA CONDITIILOR DE LUCRU PRIN MODIFICARILE INTRODUSE IN PROCESUL DE PRODUCTIE CARE AU CRESCUT VITEZA DE LUCRU SI AU USURAT MUNCA REDUCAND INTARZIERILE DATORITA EFECTULUI UMAN.

studii

 

Facultati:

LICEUL AUTOMATIZARI HUNEDOARA PROFILUL ELECTROTEHNICA
UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA -PROFILUL ELECTROMECANICA

Activitati extracurriculare

IN CADRUL FACULTATII AM ABSOLVIT CURSURI DE ELECTRONICA DE PUTERE ,MASURARI ELECTRONICE ,DISPOZITIVE SI CIRCUITE ELECTRONICE,IAR INAINTE DE ACTUALUL JOB AM LUCRAT 4ANI LA O FIRMA DE INSTALATII ELECTRICE IN ORADEA UNDE AM EFECTUAT LUCRARI DE AUTOMATIZARE PTR STATII DE POMPARE APA POTABILA ,AER CONDITIONAT ,SENZORI DE FUM,SENZORI CREPUSCULARI PT INSTALATII DE ILUMINAT ,CONTOARE ELECTRONICE,INSTALATIA DE SEMNALIZARE LA CAMERA DE GARDA A SPITALULUI TBC ORADEA.

Premii

CURSURI DE TRANSMISIUNI SI TELECOMUNICATII MILITARE IN PERIOADA STAGIULUI MILITAR (2001)LA SCOALA DE OFITERI CAMPINA.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close