Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.06.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.01.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Lider orientat spre rezultate, cu experiență în managementul și comportamentul oamenilor. Experiența mea include abilități organizaționale, persuasiune, capcitatea de a lucra cu un număr variat de platforme, cum ar fi Windows, Ubuntu, platforme web , gestionarea şi organizarea persoanelor, cunoștințe legate de contabilitate primara, depanare rețea, cunoștințe hardware și software. Cea mai bună calitate a mea este abilitatea de a învăța rapid lucruri noi și de a le pune în practică imediat. Voi fi mereu atras de companiile care îmi vor arăta respect şi vor investi în mine profesional dar care ştiu în acelaşi timp să aprecieze reuşitele angajaţilor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: IT Software, IT Hardware, Management

Oras de lucru: Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Suceava, Botosani, Dorohoi

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: head of departament

Responsabilitati:

În prezent lucrez direct cu CEO-ul companiei pentru identificarea, rezolvarea problemelor și îmbunătățirea activităților de producție & administrarea unor platforme de vânzare online.
În acelaşi timp sunt responsabil de partea de marketing, comunicare, grafică (vectoriale, bannere, flyere, etc) social media şi PR pentru cel mai mare turneu de tenis masculin din România, organizat de compania la care lucrez - Concord Iaşi Open.
Pe lângă activităţile menţionate acționez în același timp ca manager de proiect, care are scopul de a crea, testa și implementa o soluţie Enterprise Resource Planning (ERP) pentru companie. Proiectul este realizat în colaborare cu o altă agenție de software şi echipa internă de R&D.

01.12.2015 - 31.03.2019

Departament: it software

Titlu Job: manager - noc team leader

Responsabilitati:

Reuşita mea cea mai importantă este că am reuşit să construiesc şi să administrez de la zero un NOC performant, am recrutat şi pregătit o întreagă echipă profesionistă care, a reuşit să surprindă întreaga companie cu reuşitele sale. Sub îndrumarea mea, toţi angajaţii au avansat profesional şi echipa condusă de mine a devenit cea mai importantă parte a întregii companii.
Responsabilităţi principale:
Managementul centrului de monitorizare a reţelelor, a angajaţilor şi a procedurilor. Sunt responsabil de recrutarea şi trainingul personalului, supravegherea şi îmbunătăţirea procedurilor şi a modului de lucru prin:
- gestionarea centrului de monitorizare, a angajaților și a procedurilor;
- recrutarea și instruirea personalului, îmbunătățirea procedurilor de supraveghere și a fluxului de lucru;
- crearea unui ghid și a unor instrucțiuni pentru echipa mea în scopul obţinerii celor mai bune rezultate;
- verificarea eficienţei și eficacităţii procesului de gestionare a incidentelor;
- administrarea informaţiilor legate de incidente și realizarea de raporte tehnice pentru superiori;
- menținerea comunicării cu clientul și alte părți implicate pentru a obține o rezolvarea pentru incidente;
- găsirea modalităților de a motiva echipa pentru a folosi corect cunoștințele și abilitățile;
- responsabil cu contabilitatea primară, documentele şi livrarea acestora către departamentul financiar;
- oferirea serviciilor de formare și suport tehnic echipei și companiei.

Realizări:
Am călătorit în scop profesional două luni în India. În cadrul acestui proiect, am participat la întâlniri de afaceri, am avut responsabilităţi organizatorice, tehnice, am făcut trainingul personalului şi am asigurat suportul tehnic necesar pentru ca proiectul să fie de succes.
Deasemenea, am mai călătorit în scop profesional în Israel unde am dezvoltat legături profesionale şi de prietenie cu toţi membrii companii.
Toate aceste călătorii mi-au oferit o nouă viziune asupra lumii, informaţii variate despre mediul de afaceri, negociere, resurse umane şi viziunea marilor companii.

01.03.2011 - 30.06.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: operator pc si retele

Responsabilitati:

Responsabilităţi principale:
Am fost responsabil pentru gestiunea stocurilor, vânzarea de produse IT și telefoane mobile, realizând pas cu pas asamblarea computerelor, procesul de întreținere și depanare.
Am avut în responsabilitatea mea găsirea unor noi furnizori de produse, elaborarea contractelor de credit pentru clienți, gestionarea instrumentelor de plată (bilete la ordin, ordine de plată) și contabilitatea primară.
O altă sarcină importantă pe care am avut-o a fost menținerea relațiilor bune cu clienții, furnizorii de produse și crearea strategiei de marketing.


Abilităţi dobândite:
Capacitatea de a identifica problemele Hardware şi Software a Sistemelor PC, capacitatea de a găsi soluţii de rezolvare a acestora. Am creat şi administrat website-uri, dobândind experienţă în lucrul cu platforma Wordpess, Prestashop, protocoale ftp, sftp etc. Deasemenea, am dobândit o bună comunicare cu clienţii şi furnizorii formând un portofoliu şi mi-am dezvoltat capacitatea de comunicare cu aceştia.

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Facultate: FEAA - Management - in curs la UAIC din Iasi. Am început facultatea de Management la UAIC Iaşi, anul 2, tip învăţământ ID pentru a putea îmbina cariera cu formarea educațională.
2016 - 2017 Facultate: Managementul Energiei la Facultatea de inginerie electrica si stiinta calculatoarelor din Suceava. Datorită proiectelor profesionale în care am fost implicat dar şi a călătoriilor profesionale, studiile superioare au fost suspendate în primul an.
2008 - 2011 Liceu / Școală profesională: Matematica-informatica la Liceul Regina Maria din Dorohoi. Am reuşit să mă fac remarcat în ceea ce priveşte " plăcerea mea de a lucra cu oamenii şi calculatoarele" şi am obţinut chiar din timpul liceului oferte de angajare de la firmele de profil din oraş.

Premii

Calificari
Aug 2019: Absolvit curs Inginer de Proces Nivel Mediu TUV

Jun 2011: Realizarea managementului site-urilor web, sistemelor de operare a calculatoarelor, furnizarea facilitătilor de procesare a datelor.

Proiecte
Jun 2015 - Oct 2017: Alte abilităţi dobândite la locul de muncă
Abilități de comunicare:
Sunt entuziast, dornic să răspund provocărilor și să asimilez rapid noile concepte.
Am un comportament foarte profesionist în timp ce lucrez cu clienţii sau cu echipa mea, precum şi abilităţi foarte bune de comunicare. Sunt un foarte bun ascultător și comunicator, o persoană de încredere la companie și în comunitate.

Abilități organizaționale/manageriale
Am aptitudini organizatorice foarte bune dobândite în timpul muncii mele, fiind responsabil de toate lucrurile legate de compania locală. Am foarte bune abilități de conducere și abilități de lider dobândite chiar și de la liceu, unde am participat la diferite concursuri.

Abilități legate de muncă
Am dobândit capacitatea de a identifica și aplică proceduri relevante pentru incidente sau solicitări, să comunic mai bine cu alte persoane, am dobândit abilități de mentor, experiență de lucru internațională și multe alte lucruri legate de rețele (2G, 3G, 4G), cunoştinţe IT, servere etc. Deasemenea, având posibilitatea de a lucra într-un mediu multicultural, am învăţat să respect şi să relaţionez mai uşor cu oamenii, indiferent de ţară în care se află fiecare.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close