Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.06.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.09.2010

obiectiv

 

REALIZAREA PROFESIONALA IN CADRUL UNUI MEDIU ADECVAT CARE SA-MI STIMULEZE DORINTA DE A EVOLUA CATRE CELE MAI INALTE STANDARDE PROFESIONALE SI COMPETITIVE.

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2013 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: head of administration (ec. in relatii internationale)

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii administrative pentru toate punctele de lucru din Romania (Sibiu, Deva, Oradea, Tg. Jiu) in vederea optimizarii rezultatului societatii, activitate ce cuprinde: previzionarea costurilor cu ajutorul programului de contabilitate si gestiune in afaceri - NAVISION ERP, emitere facturi, negocierea contractelor de prestari de servicii/furnizari materiale, intocmirea situatiei de lucrari , evaluarea si verificarea facturilor, analizarea si studierea ofertelor de pe piata locala/nationala, mentinerea relatiilor cu clinetii si furnizorii de materiale/servicii, verificarea si analizarea rezultatelor societatii.

01.07.2011 - 01.07.2013

Departament: management

Titlu Job: sef de echipa

Responsabilitati:

Obiectul de activitate a firmei : Activitati de consultanta in tehnologie.

Monitorizarea activitatii echipei de aproximativ 25 de persoane in vederea atingerii obiectivului tinta .

Promovare (dupa 1 an de la angajare) de la functia de operator calculator la sef de echipa.

01.03.2011 - 31.07.2011

Departament: management

Titlu Job: manager punct de lucru

Responsabilitati:

Punct de lucru al societatii : Restaurant

Principalele activitati : gestionarea punctului de lucru prin promovarea, aprovizionarea, coordonarea personalului din subordine (bucatari,opspatari,barmani), intocmirea contabilitaii de gestiune, organizari evenimente, publicitate.

01.03.2008 - 01.07.2009

Departament: asigurari

Titlu Job: consultant financiar

Responsabilitati:

Prezentarea, promovarea si vanzare produselor financiare.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor/Management si Integrarea Europeana la Universitatea de Vest din Timisoara. Discipline studiate: Mediul international al afacerilor si strategia competitivitatii; Economia Europeana; Globalizare; Dilpomatie economica; Firme multinationale-strategie si guvernanta;
2007 - 2010 Facultate: Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor/Economie si Afaceri Internationale la Universitatea de Vest din Timisoara. Discipline studiate: Marketing si Management International; Finanate publice; Piete de capital; Piata Unica Europena; Comert International; Negociere comerciala internationala; Contabilitate si audit; Tehnica operatiunilor de comert international; Economie mondiala; Investitii straine directe;
2004 - 2007 Liceu / Școală profesională: Economic/Tehnician in activitati financiare si comerciale. la Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Alesd.

Premii

Traininguri
Jan 2012 - Feb 2012: Growing New Entrepreneurs
Participare la programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013, in cadrul training-ului ” Growing New Entrepreneurs”, 06-11 Ianuarie 2012, program pentru dezvoltare regionala prin promovarea spiritului antreprenorial, imbunatatirea si perfectionarea resurselor umane.

Coordonator program : Prof.Dr. Son Liana
Locatie : Timisoara, Romania.
Nov 2010 - Jun 2011: Acces real la piața muncii prin intreprinderea simulata
Participare la Modulul 1, domeniul de simulare: Comet si afaceri internationale in cadrul proiectului POSDRU/90/2.1/S/63442 cu titlul "Acces real la piața muncii prin intreprinderea simulata", program de consiliere, orientare, si perfectionare a abilitatilor antreprenoriale coordonate de Structural Consuting Group, proiect finantat de Uniunea Europeana.

Coordonator proiect : Conf.Dr. Sirghi Nicoleta
Locatie: Timisoara, Romania
Hobby-uri
Fotografia, Excursii in aer liber, Calatoriile

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(incepator,mediu,incepator)

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close