Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.08.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.03.2007

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Cercetător cu experiență în mediul academic, CSR și mediul nonprofit; cu doctorat în administrarea justiției obținută la Michigan State University și cu abilități demonstrate de cercetare, evaluarea programelor, dezvoltarea de rapoarte științifice și de business, predare/training, prezentări și discursuri publice, dar și de management de proiecte. Pasionat de a transforma lumea într-un loc mai bun pentru noi toți și pentru fiecare în parte.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Farmacie, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Tipografii / Edituri, Controlul calitatii, Banci, Audit / Consultanta, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: head of research

Responsabilitati:

- Coordonez toate eforturile de cercetare ale ARC România cu privire la teme de interes pentru corporații și organizații nonprofit - în special pe filantropie și CSR - menite să ajute la îmbunătățirea înțelegerii filantropiei și la luarea deciziilor cu privire la nevoile de dezvoltare ale ONG-urilor din România.
- Dezvolt cercetări și parteneriate cu instituții academice relevante, organizații non-profit și companii.
- Acord consiliere pe teme de responsabilitate socială corporatistă și dezvoltarea de rapoarte conform standardelor internaționale dar și adaptate cerințelor / nevoilor partenerilor corporatiști.
- Coordonez proiectul de centru de învățare al ARC, menit să ofere cursuri online și offline de calitate pentru organizațiile nonprofit din România.

01.03.2016 - 30.11.2018

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: senior research associate

Responsabilitati:

Aflat la intersecția dintre cercetare, consultanță pentru responsabilitatea socială corporativă și dezvoltarea și implementarea proiectelor, rolul presupune:
- desfășurarea de consultări pe teme CSR, inclusiv elaborarea de strategii de CSR pentru corporații și generarea de rapoarte non-financiare bazate pe standardele internaționale utilizate (GRI, LBG, GHG);
- conceperea proiectelor de cercetări cantitative și calitative pe teme de interes pentru organizațiile filantropice corporatiste și nonprofit (filantropie, CSR etc.) de la faza de proiectare până la elaborarea rapoartelor finale și prezentarea rezultatelor;
- comunicarea cu clienții într-un mediu intersectorial solicitant, managmentul echipei de proiect, managment de buget, asigurarea respectării termenelor, a obiectivele și a standardele convenite;
- elaborarea proceselor de monitorizare și evaluare a programelor, elaborarea de rapoarte scrise conforme cu reglementările în vigoare și cerințele directivelor UE, realizarea de prezentări la diferite evenimente profesionale.

Rezultate:
Studiu CSR
"Sustainability in 3D. Development - Dedication – Diligence. An AmCham Romania study of its members impact in Romania, beyond business"

Rapoarte non-financiare
Raiffeisen Bank - Raport de Sustenabilitate 2015; Raport de Sustenabilitate 2016 secțiunea de impicare în comunitate.
Vodafone România - Vodafone Romania Sustainability Report 2017 - 2018 (forthcoming); Raport Amprentă de carbon 2016; Raport Amprentă de carbon 2017 (uz intern).
KazMunayGas International - Third party opinion for the sustainability report 2015; Third party opinion for the sustainability report 2017.

01.01.2014 - 31.01.2016

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: instructor universitar

Responsabilitati:

În calitate de instructor universitar la nivel de licență, am conceput curricula pentru cursuri, am ținut prelegeri, am instruit studenții, am creat / adaptat teste și examene pentru evaluarea competențelor.

Cursuri predate:
Semestrul de toamnă 2015 - Criminalitate cibernetică (curs online)
Semestrul de primăvară 2015 - Metode de cercetare în criminologie
Semestrul de toamnă 2014 - Introducere în anti-contrafacere
Semestrul de primăvară 2014 - Metode de cercetare în criminologie

01.08.2009 - 31.12.2014

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent în cercetare

Responsabilitati:

Am lucrat în echipă cu unii dintre cei mai cunoscuți cercetători în criminologie, administrarea justiției și fraudă alimentară pentru dezvoltarea și imlementarea de proiecte de cercetare științifice care au rezultat în publicații științifice de înaltă calitate pe teme precum contrafacerea produselor, comportamentul consumatorilor și capacitatea teoriilor criminologice de a oferi explicații privind producția și consumul (volițional) de produse contrafăcute.

Responsabilități:
• Gestionarea datelor în MS Access și software de statistică (IBM SPSS).
• Dezvoltarea unui motor de meta-căutare pentru colectarea datelor necesare pentru dezvoltarea bazei de date în materie de produse contrafăcute.
• Analize statistice.
• Diseminarea rezultatelor cercetărilor noastre la conferințe profesionale și alte evenimente științifice.
• Asistență pentru dezvoltarea de training pentru colaboratorii centrului de cercetare.
• Verificarea calității codării efectuate de alți asistenți de cercetare și studenții implicați în proiectele de cercetare.
• Asistență generală.

01.08.2009 - 31.05.2010

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent universitar

Responsabilitati:

În calitate de asistent universitat cu jumătate de normă, responsabilitățile mele au constat în gestionarea comunicării cu studenții, supravegherea examinării, evaluarea cunoștințelor, asistență generală.

studii

 

Facultati:

2009 - 2016 Doctorat: la din East Lansing, Michigan, USA.
2007 - 2009 Masterat: Managementul Organizațiilor Neguvernamentale la Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Romania.
2001 - 2005 Facultate: Administratie Publica la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Romania.

Premii

Certificari
Nov 2018: Certificat de participare
Great Fundraising Masterclass
Dec 2011: Certificat în Anti-Contrafacere și Protecția Produselor
Michigan State University
Lucrari publicate
Dec 2017: Investigating consumer demand for counterfeit goods: Examining the ability of Social Learning and Low Self-Control to explain volitional purchase of non-deceptive counterfeit products in an Eastern European college sample. Teză de doctorat

Sep 2016: Legătura dintre consumul de produse contrafăcute, crima organizată și terorism, Centrul pentru Studiul Democrației

Mar 2016: Înăsprirea legislației și (i)relevanța ei în descurajarea infracțiunilor și a comportamentului deviant, Centrul pentru Studiul Democrației

Nov 2014: Routine activities and product counterfeiting: a research note. International Journal of Comparative and Applied Criminal Justice, 1-16

Nov 2012: Cue utilization in the product authentication process: a framework and research agenda for product counterfeit prevention, International Journal of Comparative and Applied Criminal Justice, Volume 36(4), 249-271

Sep 2012: A review of the economic impact of counterfeiting and piracy methodologies and assessment of currently utilized estimates, International Journal of Comparative and Applied Criminal Justice. Volume 37(4), 317-340

Voluntariat
Dec 2017 - Dec 2018: Platforma RO100
Comunitatea tematică Justiție și Anticorupție
Mar 2017 - Feb 2019: Comitetul de Guvernanță Corporatistă
Camera Americană de Comerț în România
Oct 2000 - May 2003: Uniunea Studenților Maghiari din Cluj-NapocaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close