Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.12.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:27.12.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Inovator, orientat spre profit, cu succes în ceea ce privește creșterea veniturilor, a cotei de piață și a câștigurilor salariale, reducerea costurilor și îmbunătățirea satisfacției clienților în operațiunile cu care se confruntă clienții și organizațiile mari. Adept la analiza peisajului competitiv, efectuarea de cercetări și obținerea de profituri continue prin analize concentrate, flux de lucru strategic, personal și analiza proceselor de afaceri. Agent de exemplificare cu capacitatea de a analiza problemele, de a dezvolta îmbunătățiri continue ale procesului și de a încorpora inițiativele proceselor de afaceri pentru creșterea eficienței, eficientizarea operațiunilor și reducerea cheltuielilor agregate cu resurse limitate. Identifică și accelerează în mod consecvent măsurile strategice pentru a consolida performanța cu rezultate operaționale susținute.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Constructii / Instalatii, Telecomunicatii, Inginerie, Petrol / Gaze, Alimentatie / HoReCa, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: imobiliare

Titlu Job: head of facility management services

01.05.2018 - 28.02.2019

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: senior project manager

Responsabilitati:

Responsabil pentru proiectele din zona Chelsea, 45 de apartamente din Consiliul Kent, 1 proiect în Oxford - Student Campus. Toate proiectele au fost finalizate înainte de termen, cu o mare valoare adăugată companiei.

01.10.2016 - 30.04.2018

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director operational

Responsabilitati:

1. Îmbunatatirea sistemelor operationale, a proceselor si a politicilor in sprijinul misiunilor organizationale - in special, sprijinirea rapoartelor manageriale mai bune, fluxul și gestionarea informatiilor, procesul de afaceri și planificarea organizaționala.
2. Gestionarea si imbunatatirea eficientei si eficacitatea serviciilor de asistenta (HR, IT, Finante, Suport) prin imbunatatirea fiecarei functii, precum si prin coordonarea si comunicarea intre functiile de suport si cele de afaceri.
3. Joc un rol important in planificarea pe termen lung, inclusiv o initiativa orientata spre excelenta operationala.
4. Supravegherea gestiunii financiara generala, planificarea, sistemele și controalele.
5. Gestionarea bugetului agentiei în coordonare cu directorul general.
6. Elaborarea bugetelor individuale ale programelor
7. Facturarea surselor de finantare, inclusiv calcularea unitatilor de serviciu finalizate.
8. Gestiunea salarizarii, inclusiv tabelele de beneficii angajate acumulate.
9. Eliberarea cecurilor pentru cheltuielile de agentie.
10. Intalniri regulate cu directorul general in domeniul planificarii fiscale.
11. Supraveghrea si managementul de birouri.
12. Gestionarea selectiei / revizuirii / negocierii / vanzarii contractului si pregatirea contractelor de subcontractare / achiziție aferente pentru furnizarea de servicii de calitate la costuri competitive, in conformitate cu standardele Companiei.
13. Gestionarea subcontractorilor de instalatii pentru a ma asigura ca cerintele contractului sunt indeplinite si ca acestea sunt livrate la standardul impus. Asigurarea ca toti subantreprenorii indeplinesc cerintele HSE din procedura de gestionare a contractantului.
14. Mentinerea listelor de contacte a furnizorilor pentru a asigura o raportare rapida a problemei serviciului / serviciului de birou si respectarea obligatiilor contractuale.
15. Administrarea sistemelor de securitate a instalatiilor prin modificarea în timp util a codurilor de acces și intretinerea inregistrarilor de acces / ieșire.

01.08.2016 - 31.10.2016

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director operational

Responsabilitati:

Coordonare echipe management de proiect, software, PLC si SCADA, de punere în functiune pentru: statii de epurare, statii de pompare, grupuri de pompare, automatizari industriale, filozofie de control, parametrizarea senzori de debit, senzori de gaz, temperatura, etc. Coordonez, gestionez și monitorizez modul de functionare a diferitelor departamente din organizatie. Examinez situatiile financiare și date pentru imbunatatirea eficientei. Pregatesc si controlez bugetele operationale. Imbunatatesc procesele si politicile in sprijinul obiectivelor organizationale. Formulez si aplic politici si proceduri departamentale si organizatorice pentru maximizarea productiei. Monitorizez respectarea regulilor, reglementarilor si procedurilor. Asist in recrutarea si plasarea personalului necesar; stabilesc structura organizatorica; delegarea de sarcini și responsabilitati. Stabilesc programe de lucru. Supervizez personalul. Monitorizez si evaluez performanta. Monitorizez, gestionez si imbunatatesc eficienta serviciilor de sprijin, cum ar fi IT, HR, Conturi si Finante. Facilitez coordonarea comunicarii intre functiile de sprijin. Asist in elaborarea planurilor strategice de activitate operationala. Pun in aplicare și gestionez planurile operationale. Supervizez polite de asigurare ale organizatiei. ma asigur ca se respecta regulile de SSM.

01.11.2014 - 31.07.2016

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: manager tehnic facility

Responsabilitati:

Coordonarea echipelor operationale si de mentenanta. Asigurarea mentenantei in toate aspectele.

01.08.2014 - 30.11.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: consultant

01.03.2012 - 01.07.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Programarea proiectului în etape logice şi bugetul necesar pentru a respecta termenele; Organizarea sedintelor cu personal de supraveghere, proprietari, antreprenori, profesionişti sau de design pentru a discuta şi rezolva probleme, cum ar fi procedurile de lucru, reclamaţii, sau probleme de construcţie; pregătirea contractelor de achiziţii şi negocierea reviziilor, modificărilor şi completărilor la acordurile contractuale cu arhitecti, consultanti, clienti, furnizori şi subcontractanţii; pregatirea estimărilor bugetare, rapoarte de progres şi rapoarte costuri; planificarea, organizarea activităţilor direct implicate in construcţii sau de întreţinere a structurilor, instalaţiilor, sau sistemelor; luarea deciziilor ca urmare a intarzierilor favorizate de vreme rea sau situaţii de urgenţă la locul construcţiei; Supravegherea directa a lucratorilor; Evaluarea metodelor de construcţie şi determinarea eficacitatii costurilor planurilor, utilizand calculatorul.
1. Instalatiile electrice de la noul Stadion Astra Giurgiu (36.000 de metri patrati)(birouri, iluminat exterior, alimentari instaltii electrice, curenti slabi) - Inca un proiect de care sunt mandru reprezinta Nocturna si instalatiile electrice ale noului Stadion Astra Giurgiu. Complexitate mare, timp scurt de executie, satisfactia clientului garantata.
2. Noua hala pentru depozitate a celui mai mare producator de chipsuri, Star Foods (Pepsi Co) - contine docuri de incarcare, birouri, vestiare, hala este ridicata pe o suprafata de 9800 metri patrati, unde eu si ecipa mea am oferit servicii de calitate - atat pentru executia instalatiilor cat si pentru satisfactia clientului. Toate instaltiile electrice au fost executate conform Normelor si Normativelor in vigoare, cu personal calificat si autorizat, pregatiti pentru a intampina orice probleme aparute in acest tip de lucrare.
3. Hotel Cismigiu - situat in apropiere de centrul Bucurestiului, lucrari de complexitate medie. Am realizat toate instalatiile electrice, inclusiv cele de curenti slabi. Desi clientul a fost riguros, calitatea lucrarilor executate au fost ca intotdeauna la inalte standarde.
Cazan Cristian - Director Filiala Instal
Bonuri de masa, masina, laptop, telefon

01.03.2011 - 01.12.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: project manager senior

Responsabilitati:

Programarea proiectului în etape logice şi bugetul necesar pentru a respecta termenele; Organizarea sedintelor cu personal de supraveghere, proprietari, antreprenori, profesionişti sau de design pentru a discuta şi rezolva probleme, cum ar fi procedurile de lucru, reclamaţii, sau probleme de construcţie; pregătirea contractelor de achiziţii şi negocierea reviziilor, modificărilor şi completărilor la acordurile contractuale cu arhitecti, consultanti, clienti, furnizori şi subcontractanţii; Supravegherea directa a lucratorilor; Evaluarea metodelor de construcţie şi determinarea eficacitatii costurilor planurilor, utilizand calculatorul.
Magazine Micro Retail si Supermarket-uri MACRO - Proiecte ce s-au demarat simultan, ajungand sa coordonez pana la 27 de site-uri simultan.
Dupa perioada de proba de 3 luni, in tot acest timp dovedindu-mi calitatiile si folosindu-le pentru a aduce castiguri companiei, am fost promovat la stadiul de Project Manager Senior, avand in coordonare toata echipa de Project Manageri.
Sub directa mea supraveghere, am reusit sa inchidem lucrari de complexitate medie incluzand si mentionand MACRO Pelendava (1280 mp), MACRO Bran (968 mp), Minimax Arad (1380 mp), toate dovedindu-se a fi foarte bine executate atat calitativ cat si cantitativ, toate acestea materializandu-se in bonusurile oferite de catre Companie.
In toate proiectele am participat ca si reprezentant tehnic, din partea Beneficiarului, exceptand cerintele postului, coordonarea lucrarilor, verificarea cu rigozitate a situatiilor de santier ale subcontractorilor, totodata am fost un factor decizional in luarea deciziilor cu privire la calitatea lucrarilor executate pentru receptia finala.
Telefon, Masina, Laptop, Bonuri de masa

01.11.2009 - 01.03.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Programarea proiectului în etape logice şi bugetul necesar pentru a respecta termenele; Organizarea sedintelor cu personal de supraveghere, proprietari, antreprenori, profesionişti sau de design pentru a discuta şi rezolva probleme, cum ar fi procedurile de lucru, reclamaţii, sau probleme de construcţie; pregătirea contractelor de achiziţii şi negocierea reviziilor, modificărilor şi completărilor la acordurile contractuale cu arhitecti, consultanti, clienti, furnizori şi subcontractanţii; pregatirea estimărilor bugetare, rapoarte de progres şi rapoarte costuri; planificarea, organizarea activităţilor direct implicate in construcţii sau de întreţinere a structurilor, instalaţiilor, sau sistemelor; luarea deciziilor ca urmare a intarzierilor favorizate de vreme rea sau situaţii de urgenţă la locul construcţiei; Supravegherea directa a lucratorilor; Evaluarea metodelor de construcţie şi determinarea eficacitatii costurilor planurilor, utilizand calculatorul.
1. Statiile de metrou 1 Mai - Bazilescu ca Project Manager - Unul dintre proiectele de care sunt cel mai mandru. Fiind in pozitia de Antreprenor General, am reusit sa inchidem un proiect ce avea termene scurte, cu calitate ridicata si cu multi subcontractori de specialitate. Un proiect cu o complexitate foarte ridicata proportional cu satisfactia realizarilor. Dupa perioada de 3 luni am fost avansat la urmatorul pas ierarhic; am avut peste 300 de persoane in subordine si 12 companii; am avut si proiecte pe care compania le-a castigat la licitatii cu un deficit de -10%, iar la inchiderea acestora, am reusit sa le aduc cu un profit de 15%, totul datorita calitatiilor mele. Intregul santier are o suprafata de 17500 mp.
2. AIHCB - Aeroportul International Henri Coanda - In acest proiect am reusit sa imi etalez cele mai bune calitati de lider, pentru ca a fost un proiect cu o complexitate ridicata, unde am reusit sa coordonez toate departamenteleimplicate (proiectare, civile, HVAC etc), cu scopul de facilita usurinta in munca tuturor.
Bonuri de masa, Masina, Laptop, Telefon mobil

01.06.2004 - 01.10.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: site manager

Responsabilitati:

Programarea proiectului în etape logice şi bugetul necesar pentru a respecta termenele; Organizarea sedintelor cu personal de supraveghere, proprietari, antreprenori, profesionişti sau de design pentru a discuta şi rezolva probleme, cum ar fi procedurile de lucru, reclamaţii, sau probleme de construcţie; pregătirea contractelor de achiziţii şi negocierea reviziilor, modificărilor şi completărilor la acordurile contractuale cu arhitecti, consultanti, clienti, furnizori şi subcontractanţii; pregatirea estimărilor bugetare, rapoarte de progres şi rapoarte costuri; planificarea, organizarea activităţilor direct implicate in construcţii sau de întreţinere a structurilor, instalaţiilor, sau sistemelor; luarea deciziilor ca urmare a intarzierilor favorizate de vreme rea sau situaţii de urgenţă la locul construcţiei; Supravegherea directa a lucratorilor; Evaluarea metodelor de construcţie şi determinarea eficacitatii costurilor planurilor, utilizand calculatorul.
SC AUTO COBALCESCU SRL (18000mp+460 mp) - cele 2 sucursale ale firmei SC AUTO COBALCESCU SRL , showroom-ul si service-ul de masini, peste 80% realizate in totalitate de mine, incluzand si receptia acestora.
SUPERMARKET PENNY FILIASI (750 mp) - Supermarket executat in totalitate de mine, cu subcontractori specializati, beneficiarii fiind multumiti de calitatea lucrarilor executate.
EXTENSIA PRAKTIKER CRAIOVA (480 mp) - Proiectul a fost dus la bun sfarsit in ciuda perioadei scurte de executie, unde am reusit implementarea unui inalt standard de calitate, ce era impus de Beneficiar, facand mici ajustari.
PRAKTIKER PIATRA NEAMT (1800 mp) - Dupa succesul avut la Craiova, colaborarea s-a dovedit a fi un nou succes fara indoiala.
Stefan Stefan - Director General
Masina, Telefon servici, Laptop

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Masterat: Manager de Proiect la Manager de Proiect din Bucuressti. Curs ANC
2003 - 2008 Masterat: Instalatii pentru Constructii la UTCB - Facultatea de Instalatii pentru Constructii din Bucharest. Inginer Diplomat

Premii

Manager de Proiect Autorizat - Curs ANC

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close