Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.05.1996

obiectiv

 

Absolventă a facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul S.N.S.P.A., specializarea comunicare şi PR. Sunt o persoană mereu dornică de a învăţa lucruri noi, astfel încerc să mă implic în cat mai multe proiecte şi activităţi de voluntariat, fără a mă limita însă doar la acest lucru. Mă consider o fire ambiţioasă,autodidactă, perseverentă, amuzantă, răbdătoare, înţelegătoare, creativă, căreia nu îi place să rămână blocată în situtaţii care nu o ajută să se dezvolte personal. Îmi place să iau parte la noi "provocări", iar depăşirea zonei de confort nu reprezintă o problemă în cazul meu.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Practică / Voluntariat

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - 31.03.2017

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: hr intern

Responsabilitati:

În cadrul agenţiei Inspire Group am ocupat postul de intern HR. Această agenţie organizează numeroase evenimente dedicate studenţilor, pentru a crea notorietate partenerilor lor. În acest proiect, sunt implicate companii care vor să ajute la educarea şi formarea studenţilor sau proaspăt absolvenţilor şi care dezvoltă programe ce deschid calea tinerilor spre o carieră de succes în echipa lor. Proiectul ajută companiile la consolidarea brandului de companie şi produs, la promovarea în faţa a zeci de mii de persoane şi la fidelizarea clienţilor.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Brand Management si Comunicare Corporatista la SNSPA din Bucuresti.
2015 - 2018 Facultate: Comunicare şi Relaţii Publice la SNSPA din Bucuresti.

Premii

Voluntariat
Apr 2018: IAA Young Professionals Romania
IAA Young Professionals este un program al IAA ce reunește tineri profesioniști sau studenți în ani terminali de facultate sau master, atrași de pasiunea comuna pentru domeniul marketingului și comunicării.
Apr 2017 - Oct 2017: ESN ASE BUCHAREST
Erasmus Student Network ASE Bucharest este o organizaţie studenţească ce are în prim plan ajutarea studenţilor veniţi în România cu ajutorul mobilităţilor Erasmus+. Membrii organizaţiei organizează şi desfăşoara evenimente şi activităţi pentru o mai bună şi uşoară integrare a studenţilor străini. În cadrul acestei organizaţii ocup poziţia de event planner, astfel sunt un membru activ care ia parte la organizarea şi desfăşurarea evenimentelor.

Evenimentele au rolul de a ajuta studentii erasmus să se integreze mai uşor în România, şi sunt atât de natura culturală( vizite la muzeu), cât şi de natură relaţionară, pentru a dezolta o comunicare şi relaţii de prietenie între ei. În acelaţi timp, aceasta organizaţie îmi oferă oportunitatea de a-mi îmbunătăti limba engleză, de a cunoaşte persoane străine şi de a lua contact cu alte culturi( astfel îmi pot dezcolta comunicarea interculturală într-un mod eficient) şi de a lua partea la forumuri şi conferinţe susţinute în alte ţări.
Jul 2015 - Aug 2017: OSUT Timisoara
West Summer University este un proiect realizat de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), având ca scop principal promovarea învățământului superior, în vederea prevenirii abandonului școlar în rândul elevilor de liceu, absolvenți ai clasei a XI-a din România și Republica Moldova. Pe parcursul celor 2 săptămâni în care se desfășoară proiectul, aproximativ 250 de participanți simulează atât procesul de învăţare şi evaluare în Universitatea de Vest din Timişoara, cât și viața de student. Aceștia vor urma un program de cursuri, seminare şi laboratoare reprezentative pentru anul I de studiu, susţinute de profesori şi doctoranzi. Cursurile vor fi predate în cadrul facultăţii pentru care elevii au optat în formularul de înscriere. Pe lângă programul de educaţie formală oferit, proiectul urmăreşte crearea unui cadru de dezbateri şi educaţie nonformală prin intermediul activităţilor propuse: sesiuni de informare, activităţi de socializare, discuţii pe teme educaţionale.

În cadrul acestui proiect, activitatea mea ca voluntar a cuprins

- coordonarea grupurilor de participanţi

- gestionarea situaţiilor dificile

- organizarea de activităţi în afara orelor de studiu

- asigurarea că participanţii îşi realizează îndatoririle

- ajutarea în cadrul organizării de evenimente
Hobby-uri
Muzica, Dans, Calatoritul, Fotografia, Arta, Sport, Cititul, Pasiune pentru psihologiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close