Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.09.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.10.2006

obiectiv

 

Sa lucrez in departamentul financiar-contabil intr-o companie nationala sau multinationala, unde sa pot aplica cel mai bine teoria acumulata in cei trei ani de facultate si acum, in timpul masterului.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Asigurari, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Turism / Hotel staff, Financiar / Contabilitate, Banci, Saloane / Clinici frumusete, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

25.06.2012 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: hr assistant

Responsabilitati:

- activităţi legate de evidenţa personalului;
- gestionarea dosarelor personale ale angajaţilor;
- calcularea drepturilor salariale potrivit pontajelor şi productivităţii;
- arhivarea documentelor;
- analiza diferitelor cereri / reclamaţii ale salariaţilor în domeniul resurselor umane oferind soluţii pentru rezolvarea acestora.

01.11.2011 - 01.06.2012

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: contract officer

Responsabilitati:

- reconcilierea contractelor;
- evaluarea corecta a contractelor si a clauzelor contractuale in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare si normele sau reglementarile interne ale societatii, raspunzand de acuratetea si exactitatea datelor prezentate;
- realizarea zilnica a rapoartelor Crystal;
- inregistrarea si prelucrarea datelor in programul PIE (Processware Integration Environment);
- procesarea cererilor din partea clientilor;
- sortarea si aranjarea documentatiei in vederea arhivarii;
- crearea de raportari si operarea cu baze de date;
- preluarea proiectului de la sediul clientului, din Lisabona (sase saptamani) si implementarea celor invatate, aici, in Timisoara;
- crearea de SOP-uri pentru intregul proces.

01.10.2010 - 20.05.2011

Departament: banci

Titlu Job: student practicant

Responsabilitati:

Am facut parte din grupul tinta al proiectului: "Acces real la piata muncii prin intreprinderea simulata". Am coordonat pe tot parcursul desfasurării stagiului de practica, o echipa de 20 de studenti, in scopul atingerii performantelor unei intreprinderi simulate din domeniul financiar-bancar.

studii

 

Activitati extracurriculare

Aptitudini de comunicare si munca in echipa, originalitate si creativitate, competente pe care le-am dobandit si dezvoltat atat in cursul anilor de studiu, prin implicarea in proiectele organizate in cadrul facultatii, cat si prin participarea la campanii cu caracter social si umanitar organizate la nivel judetean si national,realizarea si promovarea unor videoclipuri cu mesaje sociale.

Premii

- Award of achievement Oracle Academy pentru completarea cu success a Oracle Academy Database Programming Final Exam.

- Award of course completion Oracle Academy Database Design and Programming with SQL.

- Certificat pentru absolvirea modulului de "Consiliere - orientare profesională a masteranzilor"

- Membru in grupul tinta al proiectului: "Acces real la piata muncii prin intreprinderea simulata POSDRU/90/2.1/S/63442"

- Membru in grupul tinta al proiectului: "Aplicarea unui sistem de competente coerent cu cel european la nivelul masteratelor in domeniul analizei economice si evaluarii de active si afaceri POSDRU/86/1.2/S/53849"

- Membru in grupul tinta al proiectului: "Adaptarea curriculei universitare, de masterat, la cerintele pietei muncii din Romania in domeniul proiectelor finantate din fondurile structurale si de coeziune POSDRU/86/1.2/S/64076"

- Certificat de competente de utilizare a calculatorului, eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetării: limbaj de programare si baze de date: Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Acces), Borland Delphi, Turbo Pascal si Oracle.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

spaniolă(incepator,mediu,mediu)

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close